Şimdi Ara

UTANIYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetbaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: JackRipper

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3ragon

boy kaç

1.80.
    yasıtlarıma göre uzunum biraz

İki güne yaptığın spor etkisini göstermez.Tek önerim yemek yedikten sonra yüzmeye gitme yani göbeğin şiş olmasın.Onun dışında yapabileceğin bir şey yok ki herkes six packli falan değil sonuçta neredeyse herkesin ortalama bir vücudu var fazla kasmana gerek yok bence.

göbek önemli degil de göğüs hiç eritilmez mi 2-3 günde

Şaka mısınız anasını satayım 2-3 günde göğüs eritip şekile girecek adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Bol spor yap onlar hep yağ !

2 günde az da olsa nasıl eritebilirim ?

2 günde olmaz o iş bol bol koş şınav çek , iki üç haftaya belki, tabi beslenme de önemli!

beslenme konusunda sıkıntılıyım saat farketmıyor can sıkıntısına yiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackRipper

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3ragon

boy kaç

1.80.
    yasıtlarıma göre uzunum biraz

İki güne yaptığın spor etkisini göstermez.Tek önerim yemek yedikten sonra yüzmeye gitme yani göbeğin şiş olmasın.Onun dışında yapabileceğin bir şey yok ki herkes six packli falan değil sonuçta neredeyse herkesin ortalama bir vücudu var fazla kasmana gerek yok bence.

göbek önemli degil de göğüs hiç eritilmez mi 2-3 günde

kardesım tamamen eritemeyecegimi bende biliyorum sadece bir nebze olsun erimez mı dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yokohama50

quote:

quote:

senin genetikte varmış hocam. bu arada beslenmen nasıl. sağlan yermisin ? mesela bir oturuşta 3-4 tabak yemek falan yermisin ? sür içermisin ? yaş 18. 19a girecem. boy 172'de kaldı. takıntı oldu . ondan soruom .

Ya şöyle söyliyim. her mutfağa gittigimde süt kabını kafama dikiyorum :D

iyiymiş kardeşim. sen baya sağlamsın o zaman. yaşın daha genç . uğraşırsan 190'a kadar yolu var

insallah. he bide basketbol oynuyorum anadolu efes altyapısında.
    şu göğüs işi için tavsiyen yok mu

boş adam değilsin belli. spor var. yemek de sağlam. ailede de uzun boy olunca tutabilene aşk olsun. bi de haftalık yüzmeye başlarsan süper olur. meme konusuna gelince . dert ettiğine değmez. gelişme çağındasın hocam yaw. imkanların war. basket oynuyon. yüzmeye de başla. bulunduğun şehirde atletizm pisti varsa koşmaya da başla . sporun kölesi ol . özgüven sorunun da yoktur. kız arkadaş ta vardır takıl hayatını yaşa . bişi olmaz. zaten 2 seneye kalmaz kalıp yerine oturur o memeden de eser kalmaz. gençliğin tadını çıkar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin genetikte varmış hocam. bu arada beslenmen nasıl. sağlan yermisin ? mesela bir oturuşta 3-4 tabak yemek falan yermisin ? sür içermisin ? yaş 18. 19a girecem. boy 172'de kaldı. takıntı oldu . ondan soruom .

Ya şöyle söyliyim. her mutfağa gittigimde süt kabını kafama dikiyorum :D

iyiymiş kardeşim. sen baya sağlamsın o zaman. yaşın daha genç . uğraşırsan 190'a kadar yolu var

insallah. he bide basketbol oynuyorum anadolu efes altyapısında.
    şu göğüs işi için tavsiyen yok mu

boş adam değilsin belli. spor var. yemek de sağlam. ailede de uzun boy olunca tutabilene aşk olsun. bi de haftalık yüzmeye başlarsan süper olur. meme konusuna gelince . dert ettiğine değmez. gelişme çağındasın hocam yaw. imkanların war. basket oynuyon. yüzmeye de başla. bulunduğun şehirde atletizm pisti varsa koşmaya da başla . sporun kölesi ol . özgüven sorunun da yoktur. kız arkadaş ta vardır takıl hayatını yaşa . bişi olmaz. zaten 2 seneye kalmaz kalıp yerine oturur o memeden de eser kalmaz. gençliğin tadını çıkar .

Yüzme bilmiyorum
    üşenmeyip fitness'a yazılabilsem çok iyi olacak

• valla hocam ben senin yerinde olsam yüzmeye de başlarım . çünkü basket + yüzme + koşu süper olur. 2 yıl sonra vücudun mükemmel şekil alır. ayrıca kondisyon artar. farklı alanlarda da işe yarar fit olmak sen boşver memeyi

• quote:

valla hocam ben senin yerinde olsam yüzmeye de başlarım . çünkü basket + yüzme + koşu süper olur. 2 yıl sonra vücudun mükemmel şekil alır. ayrıca kondisyon artar. farklı alanlarda da işe yarar fit olmak sen boşver memeyi

ahahah çok güldüm allahta seni güldürsün insallah :D

• quote:

Katılıyorum arkadaşa.

Az çok vücut geliştirme ile ilgili olduğum için tecrübem ile söylüyorum.

Eğer haftalık çalışma programı ile düzenli olarak çalışırsanız 3 ay sonra kaslar çıkıntılaşmaya başlar 6 ay sonra da kendini belli eder. 2 günde çalışmanın verdiği kas ağrısı bile geçmez.

Konu sahibinin yapması gereken yağsız ürünler tüketmek ve abartmadan vücut çalışmak. Gelişim çağında olduğu için bacak hareketlerini ve ayakta yapılan bütün ağırlık hareketlerini kesinlikle yapma. Kıkırdakların ezilir ve boyunun uzaması durur.

Yatarak yada oturarak olan hareketleri yap, protein tozu falan hiç gerek yok. Spordan 1 saat önce yağsız lapa pilavın üstüne annen suda tavuk haşlasın tuzsuz yağsız onu ye. Tadı berbat olur ama artık boğaza ittire ittire yersin. Spordan sonra da belli bir şey bilmiyorum ama ben yulaf ezmesi ve 3 tane sarısı alınmış yumurta yiyorum (haşlama yumurta)

Spor sırasında da yanında hep su şişen olsun her setten sonra yudum alırsın, su kaybını önlersin.

• milli oldun mu aga sen ? kuş hiç yuvaya girdi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Katılıyorum arkadaşa.

Az çok vücut geliştirme ile ilgili olduğum için tecrübem ile söylüyorum.

Eğer haftalık çalışma programı ile düzenli olarak çalışırsanız 3 ay sonra kaslar çıkıntılaşmaya başlar 6 ay sonra da kendini belli eder. 2 günde çalışmanın verdiği kas ağrısı bile geçmez.

Konu sahibinin yapması gereken yağsız ürünler tüketmek ve abartmadan vücut çalışmak. Gelişim çağında olduğu için bacak hareketlerini ve ayakta yapılan bütün ağırlık hareketlerini kesinlikle yapma. Kıkırdakların ezilir ve boyunun uzaması durur.

Yatarak yada oturarak olan hareketleri yap, protein tozu falan hiç gerek yok. Spordan 1 saat önce yağsız lapa pilavın üstüne annen suda tavuk haşlasın tuzsuz yağsız onu ye. Tadı berbat olur ama artık boğaza ittire ittire yersin. Spordan sonra da belli bir şey bilmiyorum ama ben yulaf ezmesi ve 3 tane sarısı alınmış yumurta yiyorum (haşlama yumurta)

Spor sırasında da yanında hep su şişen olsun her setten sonra yudum alırsın, su kaybını önlersin.

tesekkur ederim kardesım

• quote:

milli oldun mu aga sen ? kuş hiç yuvaya girdi mi ?

geçen ay girdi :Dd:D
  • quote:

quote:

tamam o zaman. sen boşuna memeyi dert etme. . kafana göre takıl

• quote:

quote:

quote:

tamam o zaman. sen boşuna memeyi dert etme. . kafana göre takıl

Ahahah sağolasın :D

• Korkmanıza gerek yok

http://www.youtube.com/watch?v=EXbMI9qJ_XE

• quote:

Orijinalden alıntı: NoPaInNoGaIn

Korkmanıza gerek yok

http://www.youtube.com/watch?v=EXbMI9qJ_XE

oha be :D

• 2-3 günde göğüs eritmek imkansız gibi birşey. düzgün spor yaprasan 1 ayda etkilerini görmeye başlarsın. yüzme, barfix ve dambılla yapabileceğin göğüs hareketleri var onlara çalışsan sonuç alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

2-3 günde göğüs eritmek imkansız gibi birşey. düzgün spor yaprasan 1 ayda etkilerini görmeye başlarsın. yüzme, barfix ve dambılla yapabileceğin göğüs hareketleri var onlara çalışsan sonuç alırsın.

tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

2-3 günde göğüs eritmek imkansız gibi birşey. düzgün spor yaprasan 1 ayda etkilerini görmeye başlarsın. yüzme, barfix ve dambılla yapabileceğin göğüs hareketleri var onlara çalışsan sonuç alırsın.

tesekkurler

http://forum.donanimhaber.com/m_41716220/tm.htm şu konuda dambılla yapılabilecek hareketleri görebilirsin

• Böyle değilse sorun yok

UTANIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoPaInNoGaIn

Böyle değilse sorun yok

UTANIYORUM

o kadar da degil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.