Şimdi Ara

Utanıyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

O da birsey mi? Bronze dan cikmasina yardim ettigim adamlar plat 2 olmus :( Ben ise hala S1 :(

Gürsel bu kadar oyun bi,lgin ve tecrübenle senin silver olmana o kadar gülüyorum ki Ben seni hep challenger hayal ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

O da birsey mi? Bronze dan cikmasina yardim ettigim adamlar plat 2 olmus :( Ben ise hala S1 :(

Gürsel bu kadar oyun bi,lgin ve tecrübenle senin silver olmana o kadar gülüyorum ki Ben seni hep challenger hayal ederdim

Bilgi ayri sey yetenek ayri sey. Bende bilgi var ama onu kullanacak yetenekli eller malesef yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

bende 30 olur olmaz direk girdim bronz3 de basladımda biz takılmadık hany

Belki de çıkmaya çalışmadığım içindir. Aslında bir şeyler yazmak isterdim ama qq olacak yazmayayım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

quote:

Belki de çıkmaya çalışmadığım içindir. Aslında bir şeyler yazmak isterdim ama qq olacak yazmayayım. :)

feederler afkler geliyor degil mi kanka
  • Tıpkı ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

quote:

feederler afkler geliyor degil mi kanka

Of of çok ön yargılısınız, 'Sürekli feederlar, afklar geliyor kaybediyorum.' diyemem ama biraz qq var.
  • Dostum senin sorununu söliyim mi ?

2 runes page ile çıkacağın en iyi yer zaten silver'ın yukarıları olur şöyle bir 5 sayfa felan diz o zaman bak gör her şey ne kadar kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Dostum senin sorununu söliyim mi ?

2 runes page ile çıkacağın en iyi yer zaten silver'ın yukarıları olur şöyle bir 5 sayfa felan diz o zaman bak gör her şey ne kadar kolay

Bazı rün sayfalarına ihtiyacım var ama çok fazla zaman istiyor. Bunlarla yetinmeye çalışıyorum. :D
  • Nidalee support oynadığın için orayı hakkediyosun. Umarım adam akıllı support oynamadığın sürece orada kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

Nidalee support oynadığın için orayı hakkediyosun. Umarım adam akıllı support oynamadığın sürece orada kalırsın

Bir kaç kez oynamışlığım var ama tamamen nişancımın onayı doğrultusunda. :D Ki çoğunu da kazanmıştık.
  • herkes hak ettiği yerdedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

herkes hak ettiği yerdedir

Kesinlikle haklısın.

• Geçen sene Urgot-Wukong Ryze-Brand top yaptığım arkadaşım plat 4 ben yeni gold 5

• kardeş benim burda konularımda vardı sadece xin oynayarak trdeki accountu ve westteki accountu gold yaptım. Simdide nasus shen karısık takılıyorum 2sni plat yaptım. Westteki plat3 oluyor şimdi kısmetse diamond ^^
  • Arkadaşın SahinKTR mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Arkadaşın SahinKTR mi

Hayır. :)

• quote:

Toprak getireyim mi abi? Üstüne atarız filan..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.