Şimdi Ara

Utopya Academy Rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süren bir aranın ardından genişletilmiş kadrosuyla sizlerle. Geniş bir kurgu , oyuncuyu zorlayacak bomba gibi görevler ve her şeyi mümkün kılan utopya yasalarıyla düştüğü yeri sarsacak. Hala siyah cübbelerle etrafta sa sallayıp durmaktan sıkılmadınız mı ? Cevabınız evet ise "Utopya Academy" tam size göre. Utopya da tek bir kural var: onurun ve gururun için yaşa. Şimdi bu geniş evrene giriş yap ve Utopya'nın sırrı acıga cıkarken bizimle beraber ol. Daha geniş bilgi için sitemizde yer alan sözlüğü karıştırmanız yeterlidir. Kurgu aşırı geniş olduğu için yazım işlemi devam etmektedir. Bilmediklerinizi yoneticilere danışmanız yeterli olacaktır. Daha ne duruyorsunuz linke tıklayın ve bir göz atın.

Site:
    http://utopya.yetkinforum.com/portal.htm

İletişim:
    hell_rob@hotmail.com

• Akşam bakarım. Ama bu tür free domain'ler pek uzun ömürlü olmuyor.
  • Geçilir paralı hosta. Sağlam yapmışsınız. Ellerinize sağlık. :)
  • Biraz inceledim. Şimdilik güzel gözüküyor. Ellerinize sağlık umarım uzun ömürlü olur.
    Nick: Gordon Reoxy
  • Merhaba,
    Dileğimizde uzun ömürlü bir hizmet vermektir. Şu anki çalışmalarımız grafikleri ve temaları bir seviye daha yükseltip daha kaliteli bir site haline gelmek. Tek amacımız bizi tercih edenleri yüz üstü bırakmamak. Yorumlarınız için ben ve ekip arkadaşlarımın içten teşekkürlerini kabul etmeniz dileğiyle salıcakla kalın.
  • Her zaman belirttiğim gibi modsuz ve free domain olan bir RPG uzun ömürlü olmaz.
  • Tecrube kazanma amacıyla açılmış bir Rp de domain almayı şuanlık düşünmüyorum. Onun dışında uzun ömürlü bir hizmet vermek yegane amaclarımızın içerisindedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends RP Kartları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavsiye ederim güzeldir aktif oldunda dahada iyi olacaktır umarızki
  • Merhaba,
    Bu sıralar kadromuzun okulu ve son sınavları olduğu için biraz problem yaşıyoruz. Bu süretle site şuan tanıtım ve test aşamasındadır. Şuanlık sadece temel dersler ve görevler açıktır. Bununla birlikte rp alanlarında bir sınırlama yoktur. Site tam sürümüne yazın başlangıcınla girecektir. Bu süreç içerisinde bizlerde vakit buldukça sitenin eksiklerini ve değerli üyelerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışıcağız. Anlayışınız için kendim ve değerli ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Bu yazı Utopya yönetimi tarafından ortak fikirler doğrultusunda yazılmıştır.
  • Mesaj ikonlarınız çalıntı gibi geldi söylemiş olayım.(Azaroth RPG)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 29 Mayıs 2010; 10:10:21 >
  • Merhaba,
    Sayın Cyberboy, neden bahsettiğinizi tam anlamış değilim. Sitenin şuanki iconları tamamen geçicidir ve kullandığı iconlar hiç bir rp sitesi tarafından tasarlanmamıştır. Ayrıca belirttiğiniz isimde bir rp sitesi bulamadım bununla birlikte iconlarla ilgilenen ben değilim. İconlardan sorumlu arkadasımızla iletisime geçip tekrar dönücem.
  • Iconlardan sorumlu olan kişileri gözden geçirseniz iyi olacak.İlk RPG'niz için 20 küsür üye iyidir.Başarılar.
  • Merhaba,
    Evet bundan önce bir rp sitesinden iconlar izinsiz alınıp kullanılmış. Bu nekadar çok kısa süreli olmuş olsada çalıntıya her zaman karşı olduğumu belirtmek isterim. Zaten şuanda grafik tasarlayan bir ekip arkadaşımız bulunmadığı için kullandığımız grafikler olduça basit şeyler. İleride iyi bir grafiker bulursak sitenin temasını gözden geçirmeyi düşünüyorum. Tekrar konumuza geri dönersek;Gerekli uyarıda bulundum ve bu uyarının gerekli etkiyi bıraktığına inanıyorum. Hassasiyetiniz için size teşekkür ederim. Keşke herkez sizin kadar duyarlı olsaydı. Ozaman böyle bir sorun hiç yaşanmamış olurdu. Lafı fazla uzatmadan ekip arkadasım ve kendi adıma sizden özür diliyorum. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.