Şimdi Ara

Utopya Online ile Ek Gelir Sağlayın Kanıtlıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın DH 'li forumdaşlar 2 haftadır bi siteye sardım yeni çıkan bu sitede ökküz inek ne varsa alıyosun zamanla sütlerini satıyosun ben yeni başladım ve 2haftada ilk 10tl'mi dün gece talep gönderdim ve sabah hesabımdaydı.

Not oyunun sahibi Ali Tunca oyunun sayfası :https://www.facebook.com/utopyaonline/

site git gide aktif oyuncu sayısı artan ve stabil bir sitedir bu sitede size verilen bonuslarla veya isterseniz yatırım yaparakta inek satın alıyorsunuz ve ineklerden gelen sütleri oyundaki güncel kur ile türk lirasına çeviriyosunuz. (GÜNCEL KUR /4750 ÜT : 1TL) 5TL'den sonra banka hesaplarınza çekebiliyorsunuz.. yani ;

Kısaca Utopya ;
    -İnek al besle sut kazan sut sat para kazan SİSTEM BÖYLE.
    -Aktif olarak 2 Saatte bir bonus 5-40 arasi ütopya-4750 utopya = 1 TL

Altta ki benim referanslı linkim arkadaşlar üyeliğinizi bu linkten yaparsanız 100ÜTOPYA bonusla başlamış olursunuz ki bu şu demek hem siz hem ben kazançlı çıkıyoruz.. umarım yazdıklarım anlaşılır bir biçimde olmuştur.. unutmayın ne kadar aktiflik o kadar para. birazda sabır.

Şöyle bırakıyorum linki buyrun ;

Şöyle bıraktım buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puckerman -- 14 Eylül 2016; 16:37:04 >

• Referans Linkim :http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=5847525423 arkadaşlar konu farklı ama koliniler kurarak gerçek para kazanılacak bir oyun deneyin geleceğin oyunu geç kalanın üzüleceği bir oyun.
  • Ya bu tür oyunlar inanılmaz zahmetli oluyor ve üşeniyorum sürekli :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.