< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 21 Eylül 2015; 19:09:12 > |
Bildirim
ÜTOPYA & TV8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 21 Eylül 2015; 19:09:12 > |
Gençler hadi -leme rekoru kırın.
Tuncay boş gezen, semih boş konuşan, kurreis kezban, murat hain, altar isyancı, dilay yancı, serkan yalancı, meral yılan, noyan ağlak, baho goygoycu ve buket ise bukelemun. Hepsini eleştirdim. Haydi milletçe ekslileyelim, rekor kırcam inş. |
kemal abiye de bu dandik yarışma sayesinde ekmek kapısı çıkmış valla.
bir yorumlar, bir yorumlar....sanırsın oscar akademi üyesi |
Sırf rekabet olsun diye finale saçma sapan işler sokmuşlar. O eski yarışmacı oylarından kimin çıkacağını herkes biliyor, adamın elediklerini bir daha yarışmaya soktular yetmedi şimdi de finalde etkili olmalarını sağlıyorlar. Ödülün de tamamını vermeyeceklermiş zaten. Sonu fiyasko oldu yarışmanın.
|
Ütopya açık ve net bir şekilde söylüyorum. Benim için tamamen bitmiştir. Kurgudan ibaret, tamamıyla her şeyin senaryo olduğu gerçekleşmiştir.
Üç aylık buket'in 180 günlük yarışmacıyı elemesi 2 haftalık Kaan'ın 190 günlük yarışmacıyı elemesi Ve bir çok olay. Tamamen bitmiştir... - Ne kadar rezil ve reji kontrolünde saçmalaşan bu program son iki hafta da, saçmalığın ve rezilliğin en üst mertebesine adını yazdırmıştır! İyi forumlar. |
Korkudan semihin takimindan 1 kisi bile yazamadilar. Cunku yazinca donusu kotu olacak
|
SEMİH ÜTOPYA FATİHİDİR!!!!!
AKSİ İDDİA BİLE EDİLEMEZ |
bende galatasaraylıyım fakat serkanın galatasray forması giymesi bana iitici geliyor
|
Semih reis desem kaç kişi sesime ses verir
|
1.saçmalık ilkten ne dediler sevdiginiz adama oy atın ne yaptık attık halk kimi seçti semihi
semih ütopyadan hepsini teker teker yolladı bu gücü nereden aldı halktan böyle bi saçma kuralmı var adamları zaten semih yolladı utopyadan bide gelip semihemi oy vericekti ( burada güclü olan bir eksiyi aldı ne saçmalıksa ) 2. dedilerki finalde gazete satılacak vede sms atılacak bu kadar saçma bişeyi hayatım boyunca görmedim bu 2 şık nereden geldi . bu programın amacı 1.yi halkın seçmek degilmi ? |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|