Arkadaşlar Utorrentin en altında bu uyarıyı alıyorum ve de indirme hızım yaklaşık 10 kb/s ye düşüyor halbuki download ettiğim yerde indirdiğim dosyalara göre oldukça fazla yer var acaba neden olabilir ?
sorunu çözebildiniz mi bilemiyorum zaman bira zgeçti ama;
eğer hala sorun devam ediyorsa
tercihler -> gelişmiş -> disk önbelleği -> otomatik bellek... -kısmını işaretle ve oraya büyük bir değer gir- misal 250, o da yetmezse 500 yaz.
oluyor.
Allah razı olsun. Ne zaman bluray indirmeye kalksam utorrent disk dolu deyip(nereye dolu! 600GB boş yer var indiği yerde) hızı düşürüyordu, yaptım senin yöntemi, resmen tam kapasite kopyalar gibi iniyor 12MB/s ile :)
quote:
Orijinalden alıntı: tahir40
quote:
Orijinalden alıntı: 3ngerek
quote:
Orijinalden alıntı: zazanas
Arkadaşlar Utorrentin en altında bu uyarıyı alıyorum ve de indirme hızım yaklaşık 10 kb/s ye düşüyor halbuki download ettiğim yerde indirdiğim dosyalara göre oldukça fazla yer var acaba neden olabilir ?
sorunu çözebildiniz mi bilemiyorum zaman bira zgeçti ama;
eğer hala sorun devam ediyorsa
tercihler -> gelişmiş -> disk önbelleği -> otomatik bellek... -kısmını işaretle ve oraya büyük bir değer gir- misal 250, o da yetmezse 500 yaz.
oluyor.
Allah razı olsun. Ne zaman bluray indirmeye kalksam utorrent disk dolu deyip(nereye dolu! 600GB boş yer var indiği yerde) hızı düşürüyordu, yaptım senin yöntemi, resmen tam kapasite kopyalar gibi iniyor 12MB/s ile :)
Hocam bende de aynı sorun oluyor. 50Mbps bağlantı hızı var yeni bağlandı Superonline. Daha önce 8Mbps ile bi problem yoktu gayet rahat download yapıyordu. Fakat internet hızlanınca utorrent hıza adapte olamadı heralde. :) Cache belleği 1700' e kadar artırdım bellek dolana kadar download yapıyor sonra hız yine düşüyor 1KB a. Başka önerisi olan var mı?
Acaba sebebi yeterli disk alanı olmaması olabilir mi? Bende cache'yi öyle çok artırınca ram kullanımı 1800 MB oluyor(Sistemde 16GB ram var) ve Utorrrent hata veriyordu. 1000 civarı düzgün çalışıyor. 500gb Kadar da boşluk var torrent inen disk bölümünde(partigion). Yine de 40-50 gb lık dosya boyutu olan bluray indirirken bazan sorun çıkarabiliyor, Bi arkadaş 2.21 linki vermiş, o revizyon da aynı sorunu yapıyor, ben 3.1.2 kullanıyorum, reklamsız son sürüm.
MavericKFiveM
kullanıcısına yanıt
Benımde Superonlıne 50mbps. Sorunda bundan kaynaklanıyor zaten. Eger harddıskınızın yazma hızı düşükse (mesela saniyede 5mb) . Sızde sanıyede 7 mb ıle torrentten dosya ındırmeye calısırsanız bu hatayı verır
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_aysen
Benımde Superonlıne 50mbps. Sorunda bundan kaynaklanıyor zaten. Eger harddıskınızın yazma hızı düşükse (mesela saniyede 5mb) . Sızde sanıyede 7 mb ıle torrentten dosya ındırmeye calısırsanız bu hatayı verır
Hiçbir alakası yok.
Aylarca saniyede 5 mb hızla indirme yaptım aynı programla aynı sürümle aynı bilgisayarla. Ama şimdi 2mb hızla da olsa 300 kb hızla da olsa aynı hatayı veriyor. Utorrentin denemediğim sürümü kalmadı, ama sorunum çözülmüyor bir türlü. Bazen düzeliyor, sonra tekrar bozuluyor.
Bu sorunun çözümünü bulana ne isterse yapmaya hazırım gerçekten.
Bide şunu deneyın;, ben denedım ve oldu;
Dıyelımkı bır torrent cekıyorsunuz. Ve torrent ıcınde 100 adet dosya var. Torrentı baslatın. Sonra 100 dosyayıda secın ve hepsını ındırme oncelıgını en dusuk yapın. Boyle yaparsanız ındırmeler duracaktır. Sonra 10 dosyayı secın ve Indırme oncelıgını normal yapın. Boylelıkle 10 dosyayı ındırmeye baslayacaksınız ve makınayı yormayacaksınız. Onlar bırınce kalan 90 dosyayı 10'ar 10'ar ındırebılırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_aysen
Bide şunu deneyın;, ben denedım ve oldu;
Dıyelımkı bır torrent cekıyorsunuz. Ve torrent ıcınde 100 adet dosya var. Torrentı baslatın. Sonra 100 dosyayıda secın ve hepsını ındırme oncelıgını en dusuk yapın. Boyle yaparsanız ındırmeler duracaktır. Sonra 10 dosyayı secın ve Indırme oncelıgını normal yapın. Boylelıkle 10 dosyayı ındırmeye baslayacaksınız ve makınayı yormayacaksınız. Onlar bırınce kalan 90 dosyayı 10'ar 10'ar ındırebılırsınız
Benim indirdiğim şeyler genelde tek dosyalı oluyor film falan, olmasa bile genelde gece açık bırakıyorum bununla uğraşamam ki.
Ayrıca ben torrenti uğraşmadan rahat indirebilmek için kullanıyorum bunla uğraşacağıma Bitcomet var torrent programı onu kullanırım. Ben hiçbir şey yapmadan eskisi gibi çalışmasını istiyorum ama mümkün değil sanırım.