Şimdi Ara

uTorrent eklemek istediğiniz torrent, torrentler listesinde bulunmakta hatası alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eklemek istediğiniz torrent, torrentler listesinde bulunmakta. bu torrentten izleyicileri güncellemek istermisiniz? hatasını alıyorum. Etiketlerden hiddena gidiyor ama silince tekrar indirmeye başlamıyor. Hiçbir şey yükleyemiyorum. Ne yapmam gerek?

• belki başka insanların başına gelir diye deneyip beceremediğim yöntemleri de yazıyorum. Laptop kullanıyordum ve neden bilmiyorum ama genelde 2 ekran kullananların başına gelmiş. Şimdi ekranım bağlı değil eskiden 2ydi şu an bir. Belki yükleme ekranı otomatik olarak soldan çıkmadığı için hata veriyor olabilir?

normalde hiddendan silip tekrar yükleyince olması gerekiyormuş ama bende otomatik olarak hidden etiketine gidiyor.

• aklıma indirdiğim dosyaları sol ekranda çıkan yer sayesinde usb belleğe yüklediğim geldi. bu yüzden Options -> Preferences -> UI Settings -> WHen Adding Torrents -> UNCHECK the option "Show option to change the name and location of the torrent data").

ile yükleme yerinin kapatıldığını gördüm ve sorun çözüldü. şimdi de nasıl harici bir şeye yükleyebilirim onu düşünüyorum.

• kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu ama bununla ilgili hiç türkçe yazı veya video bulamadığım için bunu da eklemiş bulunayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.