Şimdi Ara

uTorrent Sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O dil aslında bulgarca herhalde. Sol üstte 2 tane bayrak var. Biri bulgar biri ingiliz. İngiliz bayrağına tıkla oradanda... Kategori olarak Movie Games XXX ve Music bulunuyo. Music'e ben tıklayamıyordum ama adres satırına kendi elimle yazınca girebildim. Gerçekten mükemmel bir site. Ratio derdinde yok bu arada
    Oyun bölümünde geçen şeyi gördüm. Ben daha bebeyken bir bilgisayar vadı bizim. Win98'di herhalde . O zaman ben bir oyun almıştım bilgisayara. Kapağı mavi renkte bir test driver oyunuydu herhalde. Bizim bilgisayarda çalıştırmamıştı. İçime oturmuştu. Ama geçen bir baktım benim aldığım o oyun zamundada. Tüm kategorilerinin içeriği çok ama çok geniş.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ertie

Arkadaşlar 2 sorum olacak.
    1. Zamundaya üye oldum ama sayfa rusca bunu nasıl kullanacağız. Bu siteden nasıl ve ne amaçla faydalanacağız. Örneğin albüm download edilebilirmi?

2. CD ++ diye bir program varmış. Bu programı nasıl kullanacağız. Kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 16 Temmuz 2009; 16:13:03 >

• ??????
    quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

zamunda + bol seed + vuze = 100k saniye tavsiye ederim
  • bence half-open bağlantı limitini yükseltmelisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.