Şimdi Ara

uTorrent Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar utorrentle ne indirirsem indireyim çok yavaş hızlarda iniyor seedlere bakıyorum yuksek ama acayip yavaş iniyor başka bir işlem yapmadıgım halde acayip yavaş indiriyor! bunun sebebi nedir trackerları ekledim ama yine bir faydası olmadı port ta açtım yine yok yine yok !

uTorrent Sorunu!

resmide bu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classyounger -- 10 Temmuz 2009; 20:59:59 >

• Kullandığınız İnternet Security yada Güvenlik duvarı izin vermiyordur, izin verirsen sol alttaki Kırmızı ünlem şeklindeki yerde yeşile döner ve son sürat indirme yapabilirsiniz.
  • yukarıda ki SS de gördüğümüz torrent hangi siteden?
    herkese açık bir siteden mi yoksa üyelik ile çalışan bir siteden mi?

bağlantı hızınız?
  • bağlantı hızım 1024 mini novadan indirme yapıyorum!
  • yaa yok abi naptıysam olmuyor ya güvenlik duvarını kapadım herşeyi yaptım portlar fln tamam o aşagıda kırmızı unlem yeşil oldu yine aynı hesap hiçbirşey olmuyor aynı hız surekli 20 yi gecmiyor
  • o bağlantıyla sağlam trackerlarda 117 kb/s ye kadar çıkabilirsiniz.bende 1 mbit kullanıyorum.
    hayatımda hiç mininovadan dosya çekmedim.zamunda kullanıyorum bu aralar.
    popüler dosyalarda 2700 kişi seed ediyor düşünebiliyormusun.utorrente attıgında 10-15 sn içinde bi bağlanıyor ki hocam limitte yani.

tavsiyem adam gibi bi yerden dosya çek

not:mininovadan çektiğin dosyanın seed sayısının az oldugunu düşünerek yorum yaptım
  • kardeşim bende bir sorun var galiba seed leri yüksek bir siteden indirdim yine aynı hız 30 u geçmiyor yaa nasıl bir olay bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hız limitleyicini acık unutmus olabilir misin?
  • Miniova'da bende aynı sorunla karşılaşıyordum başka yerlere yönelirsen düzelme ihtimali yüksektir.
  • Arkadaşım port açacaksın..Açtım diyosun ama açamamışsın malesef..Altta kırmızı ünlem var bu port açık değil demek..
    www.portacma.net e gir mükemmel bi şekilde anatılmış zaten.. dikkatli bi şekilde yazılanları uygula aç portunu hızın 100 fırlayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 13 Temmuz 2009; 19:07:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

o bağlantıyla sağlam trackerlarda 117 kb/s ye kadar çıkabilirsiniz.bende 1 mbit kullanıyorum.
    hayatımda hiç ****dan dosya çekmedim.zamunda kullanıyorum bu aralar.
    popüler dosyalarda 2700 kişi seed ediyor düşünebiliyormusun.utorrente attıgında 10-15 sn içinde bi bağlanıyor ki hocam limitte yani.

tavsiyem adam gibi bi yerden dosya çek

not:****dan çektiğin dosyanın seed sayısının az oldugunu düşünerek yorum yaptım

Bence de. Min_nova'nın falan torrentleri ile Zamunda'nınkiler arasında çok fark var. Min_novanın torrentlerinde ne kadar seed olsa dahi yine çok yavaş iniyor. The Pirate Bay de güzel.

• pirate bay da dns siz girilmio be kardesim.site bırakmamıslar
  • Kesin Çözüm

Utorrent in 1.7.7 sürümünü indir (çünkü şu ana kadar kanıtlanmış en iyi sürümü)
    Youtube dan speed up utorrent 1.7.7 diye arat ilk videoda yapılanları aynen uygula. uçmaya başla...

Bende de aynı sorun vardı 1500 seedle 20 kb la indiriyordum. simdi 4 seed le 90 kb la indiryorum...

dediğimi yap pişman olmassın...
  • zamunda + bol seed + vuze = 100k saniye tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

zamunda + bol seed + vuze = 100k saniye tavsiye ederim

Zamunda çok iyi ya ben de oradan indiriyorum Utorrent ile 100k ile indiriyor hep...
  • Zamunda'ya üye olmayı denedim ama olamadım. Nasıl olunuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

Arkadaşım port açacaksın..Açtım diyosun ama açamamışsın malesef..Altta kırmızı ünlem var bu port açık değil demek..
    www.portacma.net e gir mükemmel bi şekilde anatılmış zaten.. dikkatli bi şekilde yazılanları uygula aç portunu hızın 100 fırlayacaktır

yok kardeşim port açtım onceden o ilk kurdugumda portlu halide 25 i geçmiyordu. arkadaşın dedigi videoya baktım uyguladım gayet saglıklı hız artışı var zamunda da cok iyi bence!

• zamunda üyelik alımı açık
    http://zamunda.net/signup.php
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak.
    1. Zamundaya üye oldum ama sayfa rusca bunu nasıl kullanacağız. Bu siteden nasıl ve ne amaçla faydalanacağız. Örneğin albüm download edilebilirmi?

2. CD ++ diye bir program varmış. Bu programı nasıl kullanacağız. Kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

Kesin Çözüm

Utorrent in 1.7.7 sürümünü indir (çünkü şu ana kadar kanıtlanmış en iyi sürümü)
    Youtube dan speed up utorrent 1.7.7 diye arat ilk videoda yapılanları aynen uygula. uçmaya başla...

Bende de aynı sorun vardı 1500 seedle 20 kb la indiriyordum. simdi 4 seed le 90 kb la indiryorum...

dediğimi yap pişman olmassın...

http://www.youtube.com/watch?v=bxmO9yzfHLE&feature=PlayList&p=1103D2FB6F158462&playnext=1&playnext_from=PL&index=22

http://www.youtube.com/watch?v=Rvx2loAajmQ

Birde buradaki hızlarla bizdeki hızlar aynı değil, aynı ayarları yapsak sıkıntı olurmu hız farklılığından dolayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 16 Temmuz 2009; 15:41:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.