Şimdi Ara

Ütü Almak İstiyorum Arkadaşlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar maksimum 150 tl'ye kadar buharlı ütü arayışım var yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• ben bundan aldım, hem de iki tane ucuz diye.. istersen 1 tanesini sana verebilirim (satabilirim) :)) ya da git sende al.. gayet iyi, fiyat olarak da güzel.. istersen resimleri de atabilirim ;)

http://www.tacirim.net/elektronik/utuler/philips-gc4410-22-gc4410-22-2400-w-azur-buharli-utu.html

Çarşıda 200 den aşağıya yok, çok aradım :)
  • Bizim de ütü ihtiyacımız vardı, 2 gün önce kısa bir araştırmadan sonra aldık. Markası Homend 1109, özelliklerini aşağıya kopyalıyorum:

2400 W
    TUV Rheinland %46 Oranında
    Enerji Tasarrufu Sağlar
    Dokunmatik Sürekli Buhar :
    65 gr/dk
    Proglide Taban
    ‘Woolmark’ İle Düşük
    Sıcaklıkta Buhar
    320 ml Su Tankı

internetten fiyat araştırması yapabilirsin. Biz kargo dahil 129 liraya aldık.
    Mükemmel bir ütü kesinlikle tavsiye edebilirim. Türk Malı ve bende aynı markanın toz torbasız süpürgesi de var ondan da son derece memnunum.

El tutma kısmı dokunmatik, ütüye elini değdiğin zaman çalışıyor ve kumaşa sürdüğünde buhar veriyor, düz zemine dik olarak bıraktığında buharı kesiyor. Eco modu var ve ben bu ayarda çalıştırıyorum, sonuçlar mükemmel. 30 saniyede otomatik kapanma, su damlatmama ve kireç önleme fonksiyonları da önemli.

piyasadaki 200-300 TL'lik ütülerden çok daha iyi bana göre. Zaten normal fiyatı 200 herhalde ama internetten çok iyi fiyata alınabilir.

• http://www.hepsiburada.com/m/utuler-c-155122

buraya bir bak istersen delonghi'ye ait ariete markasının acayip bir indirimi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

Bizim de ütü ihtiyacımız vardı, 2 gün önce kısa bir araştırmadan sonra aldık. Markası Homend 1109, özelliklerini aşağıya kopyalıyorum:

2400 W
    TUV Rheinland %46 Oranında
    Enerji Tasarrufu Sağlar
    Dokunmatik Sürekli Buhar :
    65 gr/dk
    Proglide Taban
    ‘Woolmark’ İle Düşük
    Sıcaklıkta Buhar
    320 ml Su Tankı

internetten fiyat araştırması yapabilirsin. Biz kargo dahil 129 liraya aldık.
    Mükemmel bir ütü kesinlikle tavsiye edebilirim. Türk Malı ve bende aynı markanın toz torbasız süpürgesi de var ondan da son derece memnunum.

El tutma kısmı dokunmatik, ütüye elini değdiğin zaman çalışıyor ve kumaşa sürdüğünde buhar veriyor, düz zemine dik olarak bıraktığında buharı kesiyor. Eco modu var ve ben bu ayarda çalıştırıyorum, sonuçlar mükemmel. 30 saniyede otomatik kapanma, su damlatmama ve kireç önleme fonksiyonları da önemli.

piyasadaki 200-300 TL'lik ütülerden çok daha iyi bana göre. Zaten normal fiyatı 200 herhalde ama internetten çok iyi fiyata alınabilir.

Merhaba

Almış olduğunuz ütüden memnunmusunuz?? Kırışıklıklarda durum nedir??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Epeydir foruma girememiştim, bu yüzden cevabım biraz geç oldu.

Kesinlikle çok memnunuz. Zaten en düşük tasarruf modunda bile çok başarılı. isterseniz yoğun buhar ve üst fonksiyonları da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

http://www.hepsiburada.com/m/utuler-c-155122

buraya bir bak istersen delonghi'ye ait ariete markasının acayip bir indirimi var.

Arieteyei kullanıyoruz, gayet memnunuz. Seramik tabanlı olması ve buhar seçeneği ile fiyatı oldukça cazip.

• Philips Gc4870/02azur ALMAYIN!! çok ağır ve kullanışsız bir ütü. ütüyü yapıyorum 10 dk sonra kıyafetler hiç ütülenmemiş gibi oluyor.
  • Arzum ar642 steamart tavsiye ederim zaten begenmessen 90 gün içinde iade koşulsuz ben 159 tl ye aldım isterseniz takip edin çek indirim kuponuyla uygun alabilirsiniz link asagida
    http://m.akakce.com/p/?839376

• quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

Merhaba arkadaşlar maksimum 150 tl'ye kadar buharlı ütü arayışım var yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Buharlı ütüden lastiniz kazanli utu ose o fiyatlara kazanli utu almanizi tabsiye etmem. En az bi 300-400 lirayi gozden cikartmanizi oneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.