Değerli arkadaşlar merhaba. Philips azur serisine ait bir ütüm var. Ütünün genel çalışmasından gayet memnunum fakat yaklaşık bir aydır ütünün şok buhar ve normal buhar özelliğiyle ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normalde bu özellikleri gayet tatminkâr çalışıyorken bir süredir yeterli buhar vermediği için kireç temizliği vs. her şeyi yaptım. Bir türlü normale dönmedi. Bugün bir şeyi fark ettim ki ütünün su doldurduğumuz hazneye ait kapağını açtığım anda buhar özelliği sanki bir anda devreye giriyor ve ütü eskisi gibi güzel çalışıyor. Kapak açık kaldığı sürece de böyle çalışmaya devam ediyor. Fakat kapağı kapatınca buhar yok denecek kadar azalıyor, şok buhar (düğmeye basarak) vermiyor ve garip bir hava sesi çıkarıyor. O kapağa ait conta ile ilgili mi bir sorun olabilir? Veya kapağın bir yeri kireçlenmiş falan mıdır? Kapakta gayet normal bir görüntü var ama anlayamadım. (Su püskürtme yerinin hemen üstündeki su doldurma kapağıdan bahsediyorum. Ütümün marka ve modeli tam olarak bu.) Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencturk33 -- 3 Aralık 2022; 21:57:58 > |
Bildirim