Şimdi Ara

Ütü Önerilerine İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ev dizdiğimiz için ayrı ayrı konu başlıkları açıyorum konular karışmasın diye kusura bakmayın.
    Kullanıp memnun kaldığınız bir ütü tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.
    İlgilenip yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• Benimde ütü ihtiyacım var philips 4870 modelini çok araştırdım ama memnun olmayanlar var. En iyi ütü dedikleri model bile sorunlu peki hangisini alacağız.
  • badoglu kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bu devirde elektronik eşya almak birazda şans işi bende herhangi bir modelde karar kılmadım daha doğrusu ev eşyaları hakkında pek bilgim yok. Bakalım bir üründen memnun kalan bir kullanıcı çıkar umarım.
  • Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 gündür araştırıyorum. Baya bilgi sahibi oldum ama karar kıldığım ürünlerde kötü yorumları okuyunca soğuyorum. Ütüde 2 güzel marka var tefal ve philips. Philipsin azur modeli en iyi ütü olarak gösteriliyor.Ancak çok memnun olanlarda var hayal kırıklığı yaşayanlarda. 200-300 lira vermişken haliyle hiç sorun çıkarmayan tek seferde ütüleyen kullanımı rahat ütü istiyoruz.Damlama önleyici ütülerde bile damlama sorunu görülmüş.Memnun kalan biri varsa söylesinde bari onu alalım.
    Normalde bizimde daha önceden araştırmamız gerekiyordu ama ütüyü hesaba katmayınca forumlarda arayışa başladım. Siz yine iyi araştırma yapmışsınız benim vaktim olmadığı için araştırma yapamıyorum kullanıcı yorumlarını dikkate alarak ürünü alıyorum. Söylediklerinize katılıyorum ürün hakkında olumsuz bir yorum okuyunca tereddüt yaşıyorsunuz bu yüzden forumlarda ki yorumları pek de okumak istemiyorum.
    Bahsettiğiniz gibi kaliteli bir ütü bulursanız bana da haber verirsiniz umarım.
    Eğer bu konu başlığı altında öneri gelirse bizim için çok iyi olur
    Umarım gelir beklentimiz bu yönde Eğer bu hafta içinde tavsiye gelmezse sizden öneri isteyeceğim bu hafta sonu Biraz olsun araştırma yapmışsınız riske girip önerdiğiniz ürünü satın alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben bu hafta içi muhakkak alırım eğer öneri gelmezse ve aldığım üründen memnun kalırsam sizede öneririm .
    Teşekkür ederim. Sizden haber bekliyor olacağım.
  • Hocam an itibariyle Philips GC4412/32 Azur modelini almış bulunmaktayım teknik özellikleri hoşuma gitti ucuzda bulunca aldım. Hakında çok fazla yorum bulamadım ama şu an evde kullandığım ütüden 1500 kat iyi olduğu bariz ortada. Memnun kalıp kalmadığımı ürün elime ulaşınca anneme test ettirerek söylerim.Teknik özelliklerine verdiğim linkten ulaşabilirsin veya model hakkında araştırma yaparak kendinde bilgi sahibi olabilirsin.http://www.philips.com.tr/c-p/GC4412_32/azur-steamglide-tabanli-buharli-uetue/tanitim
    mediamarkt fiyatı 219 tl benhttps://www.yuppigo.com/Hangars/HangarsDetay.aspx?Xmlluckys=ypg-51117&Philips-GC-441232-Azur-2400-Watt-Buharli-Utu buradan aldım.

Hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim.
    Hocam eğer bu hafta içinde bir haber çıkmazsa aynı modelden bende alacağım gibi gözüküyor görünümü ve özellikleri gayet güzel. Tabi sizden de kullanıcı yorumu bekliyor olacağım.
    Ürünü araştırsam dahi çok şey anlayacağımı düşünmüyorum artık şansa bırakacağız. Türkiye'de ürünün fiyatı biraz pahalı 55€ gibi fiyatlardan başlıyor Almanya'da aldığım zaman sizinle irtibata geçerim.

İlgilenip dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

Ürün bugün elimize ulaştı. Deneme amaçlı hafif kırışık bir tshirt bir gömlek daha sonrasında birde havlu ütüledik.Şok buhar özelliği tatmin edecek derecede.Ucu sivri olduğu için düğme aralarını rahatlıkla ütüleyebiliyorsunuz.İlk kullandığımızda ütü sırasında birkaç damla su damlattı ama sonra ütülediğimizde damlatmadı.Havlunun,tshirtin üzerinde rahatlıkla kayıyor kırışıklıkları şok buhar vermeden kolayca açıyor.Şimdilik memnun kaldığımızı söyleyebilirim.Asıl performansını ileri ki günlerde görebiliriz.
    Ürün incelemenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Aldığınız üründen bende almak istedim bugün yalnız Almanya'da bulunan Mediamarkt mağazasında bu ürün yoktu başka modeli varmış 2 elektronik mağaza daha var onlara da bakacağım eğer bulamazsam sizden başka model önerisi isteyeceğim umarım bana yardımcı olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Ürün incelemenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Aldığınız üründen bende almak istedim bugün yalnız Almanya'da bulunan Mediamarkt mağazasında bu ürün yoktu başka modeli varmış 2 elektronik mağaza daha var onlara da bakacağım eğer bulamazsam sizden başka model önerisi isteyeceğim umarım bana yardımcı olursunuz.

Tabiki olurum.
  • ütüde ya tefal ben tefal derim yada philips 3.sü yok!!! tefal auto clean 500 önderirim kendim kullanıyorum
    Merhaba hocam sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ürünü bulunduğumuz kasabada ki mağazalarda bulamadık sizden yine bir ürün tavsiyesi bekliyorum.
    İyi günler dilerim.
    biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Ütü aldınızmı bilmiyorum ama philips azur serisinden kireç önleme ve damlama önleme özelliği olan ütü modellerinden size uygun olanı alabilirsiniz.
    Yok ne kusuru asıl siz kusura bakmayın sürekli sizi rahatsız ediyorum. Sizden haber bekledim cevap gelmeyince bende forumda ki bir arkadaşın önerisini dinleyip Philips GC 4870/02 model ütüyü aldım. Tabi hangi özelliği var bilmiyorum artık ne çıkarsa bahtımıza diyoruz.
    Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Gayet güzel bir model almışsınız güle güle kullanın :)
  • Tam model olarak diyemiycem ama philips ile tefal fena değil. geçenlerde bi tanıdık philips 4410/22 almıştı, baya uygun olduğundan onu almıştı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.