İyi akşamlar... Ütü ve elektrikli süpürgeye ihtiyacımız var hem hesaplı hem kullanışlı ürünler almak istiyoruz. Ütüde 100 tl civarı birşey düşünüyoruz çünkü büyüyünce buhar kazanlı alacağız:) Elektrik süpürgesindede 200-300 civarı olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederiz:)
Aşağıdaki ürünler hakkında görüşleriniz ve diğer önerilerinizi bekliyoruz:)
Ütü----PHILIPS GC2810 powerlife (Ykmde 70 TL.) Elektrik süpürgesi----arnica bora
Toz torbalı bi süpürge al içine su koy az bişey çaılıştır aynı suu gibi hiç farkı yok biz öyle yaptık...
quote:
Orijinalden alıntı: ayşeahmet
İyi akşamlar... Ütü ve elektrikli süpürgeye ihtiyacımız var hem hesaplı hem kullanışlı ürünler almak istiyoruz. Ütüde 100 tl civarı birşey düşünüyoruz çünkü büyüyünce buhar kazanlı alacağız:) Elektrik süpürgesindede 200-300 civarı olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederiz:)
Aşağıdaki ürünler hakkında görüşleriniz ve diğer önerilerinizi bekliyoruz:)
Ütü----PHILIPS GC2810 powerlife (Ykmde 70 TL.) Elektrik süpürgesi----arnica bora
Merhaba, tercihleriniz güzel. Philips ütü ve Arnica hydra plus kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: aydin96
Toz torbalı bi süpürge al içine su koy az bişey çaılıştır aynı suu gibi hiç farkı yok biz öyle yaptık...
Kullandığınız süpürge kova tipi ıslak kuru mu?
Bizimkisi rowenta twıster kuru torbalı elektrik süpürgesi alt ksımda torbanın oldugu yere az su koyunca süper oluyo tüm tozlar kirler suya gidiyo su kapkara oluyo
Bizde bunun kırmızı olanı vardı (wet&dry) ıslak çekebiliyordu sanırsam sizdeki de ıslak çekebiliyor. Ben dediğinizi yıllar önce Arçelik halı yıkama makinemizde denemiştim pek verimli olmamıştı ve süpürge zaten ağırdı ve su koyunca iyice ağırlaşmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: aydin96
hayati risk taşıyan birşey öneriyorsunuz.bir şekilde sizin süpürgenizde sorun çıkmamış.ama,bir kişi de bile bir sorun çıksa,yaralanma hatta ölüm bile olsa,düşünmek bile istemiyorum.bence bu tavsiyeyi bir daha yapmayın
oda var Ama çalıştı hiçbir sorun yok su hiçbiryere değmiyor.bizim başımızdan neler geçti.topraksız pişe mikrodalga fırını taktım bişey çizdi heralde elimi dedim bidaha dokundum aa elektrik çarpıyo ama akım az oldugu için bile bile değdiriyorum hiç etkisi yok.dedem elektrik direğinde tel bağlarken biraz yanmmış .... SAKIN DENEMEYİN
nilfisk ürünlerine bakın derim. bu marka, sadece yüzey temizleme makineleri üretiyor 1900lü yıllardan beri. çok araştırdım. toz torbasızi su filtreli falan....toz torbasızlar başta iyiymiş gibi geliyor ama o tozu boşaltmak tam bir kabus. su filtreli olanlar ise aşırı gürültülü çalışıyor. su, makinenin filtre ve süngerlerine hiç değmemesi lazım ki çok zor. ayrıca işiniz bittikten sonra , her süpürgeden sonra yani, kazanını çıkarıp temizlemesi tam bir işkence gib geliyor. evet baştaonda da diyorsıuunuz ne var 10 dakkada yaparım diye ama her defasında o kazanı, süngerleir vs temizlemek pek pratik değil. her süpürgeden sonra yıkamayıp bekletsen bu sefer kötü kötü kokmaya başlıyor. o yüzden bana göre en iyi tercih yine ve hala toz torbalılar. torbası dolunca hiç bi yerin kirlenemden çıkart at...
ütü için tefalin buhar kazanlıları dışında şu an benim önereceğim birşey yok ...ben buhar kazanlı tefal kullanıyorum ve çok memnunum. tefalin normal ütüsünü de kullandım ama buhar kazanlıdan sonra malesef normal ütüsünü öneremeyeceğim.
Merhaba,
Ütü ve elektrik süpürgesinde Homend i kullanıyor. Ürünlerden çok memnun. Ütü de 1103 Flowmotiıon diye bir model kullanıyor. 2400W seramik taban 117TL ye almıştık. Daha önce delongi kullanıyordu. Ütüden sesler gelmeye başlaması sonucu değiştirmiştik. Yeni aldığımız ütüden çok memnun. Süpürge de ise 1203 Dustbreak diye bir modeli kullanıyor. Bu üründe TrueDual Cyclone teknolojisi var. Bu markayı tercih etmemizdeki en önemli nedenlerden biri de Teknik servis desteğinin olması. Adamlar servis süresini 48 saate indirmişler. şu ana kadar servisi kullanmadık ama bence hizmet gayet güzel. Şimdi birde konuşan çay makinesini alacağız....
öncelikle herkese slm'lar gecen hafta biz homend dustroyer 1206 su filtreli elektrikli süpürge aldık daha önce rowenta su filtreli üpürge kullanıyorduk daha 6 ay olmasına rağmen çok çabuk bozuldu şimdi homend kullanıyoruz hem ürün malzemesi daha kaliteli hemde emiş gücü daha yüksek birde çelik teleskopik borusu var hem sağlam hemde kullanışlı size tavsiyem nasıl tefal braun u marka olarak kalite olarak iyi olarak biliniyorsa BENCE HOMEND ONLARDAN DAHA KALİTELİ HESAPLI EN GÜZELİDE SERVİSİ ÇOK İİİİİ
ÜTÜ TERCİHİNİDE tefal sakın tercih etme su akıtıyo buhar deliklerinde sorun oluyo servise götürdüm servisin ismi mersin hüdaverdi eloktronik açık açık yazıyorum adamlar biz ütüyü çeyizlik aldık diye garanti belgesine kase vurmadı düğünden sonra serviste onaylatabilirsiniz dediler ama servise gittiğimizde yapmadılar satan yere gittik onlarda yardımcı olmadı bende ütüyü çöpe attım alacaksan homend al ben aldım çok memnum dijital olanını aldık müşteri hizmetleri varmış aradık 7/24 hizmet veriyolar bize artık garanti belgesi ve faturayı saklamanız gerekmez dediler kaydınız alında dediler
Ütü
Homend 1104
Süpürge
Homend 1202
Bunlara bak ondan sonra karar ver ne almak istiyeceğine. Satışdan sonra destek kısmınada dikkatinizi çekmek isterim..
Teşekküürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme