Şimdi Ara

+++ ÜTÜ YÖNTEMİNE SON +++ (RESİMLİ ANLATIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

erke dönergeççileri sizi

• quote:

Orjinalden alıntı: vedo35

Ya sakin olun arkadaslar adam daha videoyu hazirlamadim diyor. Hele bir hazirlayip koysun begenmesseniz ondan sonra adami idam edin. Hemen adamin basina cullandiniz. Ileri geri laflar etmeye ve dalga gecmeye ne kadarda hazirsiniz. Bekeleyelim bakalim adam yakinda goreceniz diyor. Adami nerde ise bir kasik suda bogacaksiniz.. Eger gercekten makara ise zaten gerekli cevabi da alir yok ciddi ve gercekten orjinal bir sey ise gerekli tesekkurude zaten fazlasi ile alacaktir.

Bekleyelim bakalim nasil birseymis.

madem 2 gün daha beklesin, videoyu hazırlayıp öyle koysun buraya. böyle boş vaadler savurmasın. yoksa o erke dönergeççisi senin faki in mi?

• Ne olacak sanki ben şu maddeyi kullandım dese.Mademki vidyo ekliyecek bunuda yorumlarda yazabilir.
    Veren el her zaman üstündür ama alan eli kırmadan.Alan el kırıldımı ne kıymeti kaldı.Açıkcası pek birşey çıkacağını sanmıyorum.Bu konudaki son yorumum.
  • fırınlama olmadan yapılabilecek tek uygulama sentetik bir reçine türevi olan toneri, alkol-tiner veya benzeri bir çözücü ile karta aktarmak olabilir.
    ama asıl mesele arkadaşın tavrıdır.daha önce çok değişik yöntemler denendi.İnkjet yazıcı ile doğrudan karta çıktı bile aldım.güzel çıkarması çok önemli değil.pratik bir yöntem olmadıktan sonra kullanılamaz.
    bazı yöntemlerde -kolay bile olsa- başarı ustalık istiyor, genele yönelik olmayan uygulama da pratik bir uygulama olamaz...
  • Ali_Şahin Kardeşim

Siz elektronik ile uğraşıyor iseniz riskleri en başından bu işe girerken almış olmanız gerekirdi. Ama sağlıktan söz ediyorsanız malesef siz elektroniğin nekadar sağlığa zararlı bir meslek olduğunu unutmuş olmanız gerekirki en basitide lehim yaparken kanser olma riskini unuttuğunuz gibi bence boş laf uzun lafın iyimserliği derim yinede 2 günlük müddet istemiştim ama anlaşılan kimse dayanamayacak ve tepki çoğalmaya başlıycak bende fotoğraflar halinde yayınlamaya karar verdim. Unutmadan yeni başlık altında yayınlayacam ÜTÜ YÖNTEMİNE SON (RESİMLİ ANLATIM) olacak başlık. Saygılar
  • Pfffff ne saçma yaaa ilgi görmek istiyosun heee.
    Ne bu kendini tatmin mi ediyosun ilgi görünce?
    Böyle bilgi olmaz olsun
  • yeni bir başlık altında resimli olarak sundum sizlerde incelerseniz sevinirim malum tepkilere dayanamadım ve video olarak sunmaktan vaz geçtim saygılar.
  • Resimli Olarak Anlatılan Link

G i r i ş
  • Yahu arkadaş, 1 adet lazer yazıyı alıyorum, öyle sağını solunu falan da sökmüyorum. Sonra 1 adet derginin kapaklarını yırtıp atıyorum, sayfalarından birini yazıcıya veriyorum. Yazdıktan sonra devre kartının üzerine koyuyorum, etrafını alta katlıyorum, sonra da bunun üzerine bir adet kağıt mendil koyuyorum ki ütünün altına yapışmasın. Açıyorum 7-8 dakikalık bir müzik (misal "Pentagram - For those who died alone"), yapıyorum ütümü, ütüden sonra azıcık soğutup suya sallıyorum, çıkarıp kağıdı ayıklıyorum, aside atıyorum, asitten çıkarıp suya tutuyorum, kurulayıp delik delinecekse delikleri deliyorum, lehimimi yapıyorum... Budur arkadaş... İlk kez görüp uygulayan biri olarak ben "zor değil" diyorsam zor değildir.
  • Tebrikler firatersan. Keske senin gibi 3-5 adam daha ciksa.
  • Rica ederim. Saygılar
  • teşekkürler
  • burada yazıcın ısıtıcı bölümünü niye söküyon onu anladım hangi aşamada lazım sana bu ısıtcı..
  • Bu ısıtıcı hiç bir aşamada ihtiyacımız olmayacak.
  • resimlerde hep o var görenin aklına plaketi kağıt tepsisine koymak gelecektir. artık ütü lazım değil parfüm lazım iyi zaman harcamışsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 23 Temmuz 2008; 19:51:37 >
  • Aslında resimlerde detaylı açıkladım ama bazen okumuyor sanırım arkadaşlar sadece resimlere bakıyor aslında açıklamaları okumak gerek çünkü deneyimlerimden yolaçıkarak bir kaç püf nokta var orda.
  • eline saglık kardeş biraz ön yargılı davrandık hani ses çıkmayınca gene feyk üye felan sandık milletin hevesini kursagında bıraktın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.