Şimdi Ara

+++ ÜTÜ YÖNTEMİNE SON +++ (RESİMLİ ANLATIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanılan madde yapışkan bir madde değil , her evde bulunan bir malzeme ama kullanmasını bilmek gerekir . Kimyasal işleme girince kesinlikle yollar kalkmıyor çünkü plakete uygulanan madde toneri yakarak plakete geçiriyor
  • Malzemelerin hepsi evinizde bulunan malzemeler merak etmeyiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumra

Ütü yöntemini bu forumdan, kısa süre önce öğrendim. 3 Gün önce yaptığım 3. devremdeki en yakın iki yol arası mesafe, bir saç telinden daha az. Kullandığım malzeme de ütü, 1 adet dergi, kağıt mendil. Neresi kötüymüş bu yöntemin, ben asıl onu merak ediyorum...

Ütü yöntemi bu bahsettiğin kadar basit ve sorunsuz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liu Kang -- 22 Temmuz 2008; 19:50:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatersan
    Malzemelerin hepsi evinizde bulunan malzemeler merak etmeyiniz

lazer yazıcı dışında ben dışarıda çıktı alıyordum
    foto kabi çektiğim yerde derim abi sök ısıtıcıyı ben öyle istiyorum bilmem yaparmı :D
  • atabr Kardeşim

Valla fotokopici kardeş neder bilmem :))) ama sen bu olaydan bahsedersen o da heycanlanıp kabul edebilir belkide :)
  • @firatersan,
    açıklama yapınca daha da meraklandım.
    Toneri yakarak plakete geçiriyor filan baya meraklandım yani.
    Merakla bekliyorum.
  • Hadi hayırlısı tonerle birlikte başka şeyleride yakmayalımda
  • Bekliyoz bakalım
  • Bahsettiğiniz yönteme benzer bir yöntemi iki arkadaş 4 yıldır kullanıyor, ama ufak farklarla.
    yazıcının fırını çıkarılıyor.bir arkadaşın fırın kısmındaki sensörleri pic ile emüle ettiğini biliyorum.diğeri ise nasıl halletti bilemiyorum.
    kağıt olarak reklamcıların kullandıkları folyonun altındaki parlak kısmı kullanıyorlar.
    biri sıcak teflon merdane ile karta aktarıyor.diğeri ise 600 VDC ile toneri kağıttan karta çektirip, sonra fırına veriyor.ikinci yöntem mükemmel çıktı vermesine karşın tehlikeli.
    ben ikisini de denemeye şimdilik gerek duymadım...
  • Lazer yazıcımız yok ki parçalayalım.
  • Ali_Şahin Kardeşim

Öncelikle benim yapmış olduğum kesinlikle bu yöntemlerle uzaktan yakından alakası yok , ayrıca pic emule ile de uğraşmıyorum yanii printer üzerinde herhangi bir modifiye uygulanmamakta , sadece tonerin kağıda geçmesini sağlayan aparat sökülür başka bişeyde yapılmaz . bundan sonrasınıda yukarıda anlattım ama 600 volt felan uygulamadan yapmaktayız :)) ha bide fırın işiyle uğraşmıyorum çünkü öyle bir madde kullanıyorumki kendi kendine fırınlıyor.
    Saygılar
  • Haydi artık çatlatmada koy şu videoyu herkesi meraklandırdın.Amerikayı yeniden keşfetmiyorsun.Paylaşma düşüncen varsa insanları bekletip işkence çektirmeye ne gerek var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatersan

açıklayacam ama istediğim ilgiyi görmek istiyorum . Saygılar

Yaklaşık 7 saatte 342 kişi okumuş. Bu ilgi yeterli mi ?
  • tyilgin1 Kardeşim

Bu konuya elbetteki ilgi olmalıydı çünkü insanları gerçekten büyük bir dertten kurtarıyor ama dedim ya ben bunu isteseydim para ile satardım ve forumu okursan satmamı isteyenler var ama dedim ya bir dua edersin allah rızası için ödeşmiş oluruz şimdiden tekrar ve tekrar ilginiz için teşekkürler unutmadan insanları çatlatmak değil amacım video hazır değil malesef dediğim tarihte bu siteden izleyecek herkes malum çalışıyorum ve yorgun oluyorum yarın boşum ve sizler için hazırlayacam inşallah saygılar.
  • büyük dertten kurtulduğunu sanmıyorum aslında lazer yazıcı üzerinde oynama yapacaksınızki garantisi olan bir makinada bu durum söz konusu bile değil ikinci olarak drum dan geçen kağıt lazerin fırınında gitmez direk alınırsa toner yapışmayacağı için öncelikle sağlığa zararlı ikinci olarak da dokunduğun anda tonerde kayma olacaktır ince yolları çıkarmak dert olur bence ütüden kurtulmak istiyorsanız tavsiyem pozitif20 ''+20''

artı birşey yayınlanmak isteniyorsa yayınlanır arz talep beklenmez.yöntemi kullanmak isteyen kullanır.eğerki yöntem devlet sırrıysa patentini al sizden başkası kullanamasın
  • hadi çatladık beklemekten

yoksa feyk misin
  • Valla daha çok bekletirsen şükürden çok küfür alacan gibime geliyo
  • sizde bugün bombasınız herhalde her cevabınız espiri dolu tebrik ederim bu günlerde böle şen şakrak adam bulmak zor evet küfür çogalacak
    quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

Valla daha çok bekletirsen şükürden çok küfür alacan gibime geliyo
  • Bende yeterince ilgi görürsem Ay'dan hidrojen getirme tekniğimi vidyoya çekip paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkurt -- 23 Temmuz 2008; 0:44:22 >
  • kesin fake. yazıp yazıp 24 ünde kaybolur. bir işi başaran adam böyle saçmalamaz. adam yeni bir radyoaktif keşfetmiş sanki. eğer paylaşmayacaksan milleti oyaalama ( varsa tabiki) , yada herşeyi hazır et ortaya sun (varsa tabi). erke dönergeççileri sizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.