Şimdi Ara

ütüye yardımcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips GC4860 aldım, ilk ütüm. tutması kolay, artırılmış suya ihtiyaç yok, dikey buhar diye bir şey var kırışık yer kalmıyor. güzel makina, ama ütü çok berbat bir şey. makinayı tavsiye ederim. philips bu ütünün yanında ütüyü yapacak birini de verse süper olurdu. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynp.solak -- 23 Şubat 2011; 18:44:58 >

• Tercih doğru. Çünkü philips ütüler;
    Mükemmel olmak için tasarlandı.
    Hafif ütü : Sadece 1,6kg olan ütünün masada sabit olarak bırakılması ve bekletme
    yerine konması son decere kolaydır
    Tutması kolay : Ütü kumaş üzerinde kolay hareket edebilecek ve en zor bölgelere dahi kolayca ulaşabilmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır
    50 grama kadar kesintisiz buhar : Kırışıklıkların daha iyi giderilmesi için 50gr/dk' ya kadar kesintisi buhar
    170gr/dk'ya kadar şok buhar: En inatçı kırışıklıkları gidermek için 170gr/dk'ya kadar şok buhar püskürtme sistemi
    Sivri buhar ucu: Benzersiz buhar ucu, tabanın ön tarafında özel olarak sivritilmiş kısımdır ve özel uzun buhar yuvalarına sahiptir, böylece ulaşılması en zor yerlere bile ulaşarak mükemmel sonuçlar verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya Önerisi (YARDIM!)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.