adam pmden ana avrat sövmüş.forumdaki yöneticiye pm atıyosun cevap vermiyo vs. şikayet şeysi de yok pmde napcaz?
quote:Orijinalden alıntı: pandacuumpekiAlıntıları Göster ilk ben rica ettim ve itiraf edeyim bayadır bunu istiyordum
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyilk ben rica ettim ve itiraf edeyim bayadır bunu istiyordum Alıntıları Göster kim sövmüş sana hacıı
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyilk ben rica ettim ve itiraf edeyim bayadır bunu istiyordum Alıntıları Göster içine oturmuş destininin üüüüüü
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyilk ben rica ettim ve itiraf edeyim bayadır bunu istiyordum Alıntıları Göster genelde topic açmam ben.şanslısın bak
quote:Orijinalden alıntı: pandacuum genelde topic açmam ben.şanslısın bakAlıntıları Göster yok içime oturmadı sadece alakasız bi yerde rica etmek nsl bişey mrk etmiştim evt şanslıymışım demek ki,bu şansa erişmeme aracı olduğun için tekrar rica ederim pandacuum
quote:Orijinalden alıntı: Arkadaşbu başlığı şikayet et ... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Arkadaş bu başlığı şikayet et ... kim?
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Arkadaş bu başlığı şikayet et ... kim?Alıntıları Göster şikayet et diyo rica et demiyo
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Arkadaş bu başlığı şikayet et ... kim?Alıntıları Göster Ben Arkadaş'ı şikayet etmek istiyorum çok sigara içiyo
quote:Orijinalden alıntı: DesertRoseBen Arkadaş'ı şikayet etmek istiyorum çok sigara içiyo Alıntıları Göster DEstiny' nin içtiğinden bana da bi tane barmen.
quote:Orijinalden alıntı: DesertRoseBen Arkadaş'ı şikayet etmek istiyorum çok sigara içiyo Alıntıları Göster kim sövmüş yaw
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchDEstiny' nin içtiğinden bana da bi tane barmen. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Hellmarch DEstiny' nin içtiğinden bana da bi tane barmen. iyi misin
quote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Onlinekim sövmüş yawAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online kim sövmüş yaw kral adam diye bişey