Şimdi Ara

UV boyama yapacam. ama....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasayı boyayacam ama aiparişle aldığım boya sprey değil. 30 ml. boya var elimde.

A.C.Ryan mavi uv boya. bunu kasaya nasıl uygulayacağım?

uygulama için su katmaya gerek olmadığı yazıyor. ancak boya çok akışkan bir boya değil.

sadece fırçayla uygulayarak yapabilir miyim? bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• 30ml ile kasayı boyayabileceğinin sanmam en az 5kutu lazım
  • evet ya bu sorunun cevabını bende bekliyorum...??aldığım gibi duruyor
  • prospektüsü yokmu hem akışkan değil demizsiniz mutlaka bir uygulama acıklanmalıydı paket dahilinde
  • kompresör için olan boyalardan olabilir ama atmış olmayayım
  • arkadaşlar. bu ürünün maalesef prospektüsü falan yok. sadce kutucuğun üstünde karınca duası kadar harflerle ingilizce su ile çıkabileceği yazıyor. ayrıca uygulama ile ilgili bilgi yok. biz de merakımızı yenmek için bir iki yerde denedik.

sonuçlar : sulandırmadan boyama ile sadece yüzeyin belli yerlerinde duruyor. (plastik veya metal farketmiyor)
    sulandırıp boyadığımızda ise suyun bi süre üstte kaldığını gördük. sonra da mavi boya dibe çöktü. su tamamen üstte kaldı. açıkçası daha homojen olduğuna karar verdik. ancak boyayı uygulamak için sadece fırça ve eski bir camsil sprey tabancası kullandık. sprey tabancasını sulandırmadan denedik. yoğun olduğu için çok şiddetli ve düzensiz bir püskürtme oldu biz de panikle fırçayı kulanarak müdahele ettik. pek tavsiye etmeyiz açıkçası.

sanırım bu boya sadece kompresörle püskürtülerek ve sulandırılarak uygulanması gerekiyor. ancak sulandırmada dağılma çok oluyor bu nedenle yüzeyin yere paralel olması gerek. böylece su bir zaman sonra üstte kalıyor.

• bende alacaktım artık vaz geçtim.n iyisi fosforlu sprey boya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öle diyorsun x-me 77 ama uv nin olayı farklı fosforda aynı etkiyi alamazsın. ayrıca black light olmadan zaten uv nin anlamı da yok. ben de kendi kasamda dvd rom u boyayacam ama fırsat olmadı daha. ayrıca fırçayla da sürünce oluyor. sadece sabırlı olup ilk sürdüğün kat kuruduktan sonra ikinci katı atmak gerekiyor. bir de boya yapacak tüm arkadaşlara bir tavsiye: kesinlikle boya yapacağınız yüzeyi iyice temizleyin ve boya yapacağınız yerde toz olmamasına özen gösterin. ancak sprey boya yapacaksanız da çok çok iyi havalandırılmış bir yerde boya yapın. kolay gelsin
  • benim bildiğim ve gördüğüm kadarı ile fosforlu boyada black-light ışıkta gayet iyi parlıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.