ARKADAŞLAR BOYA İLE İLGİLİ BİR SÜRÜ TOPİK VAR AMA BU BOYALARIN NERDEN TEMİN EDİLEBİLECEĞİ YAZILMAMIŞ. ULTRAVİYOLE SPREY BOYALARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ BİR ADRES VERİN YA DA TELEFON NUMARASI. TEŞEKKÜRLER...
Uv boya olarak ararsan bir yere varamassın. Fosforlu boya olarak araman gerekir. Mesela casatinin spray boyaları var turuncu yeşil falan filan. Normalden bi parca pahalıdır. Bunlar uv ışıgına duyarlıdır. Üstlerinde fosforlu diye yazar. Herhangi bir boyacıdan alabilirsin, merkezi yerlerde daha çok çeşit olur.
Boya satan cancanlı bir tükan bulacaksın. Sprey boyaların olduğu reyonu gösterecekler sana.
UV deme. Küfür ettiğini filan sanıyorlar.
Floresanlı veya fosforlu demeni tavsiye ederim.
Birde markası olmayan boyayı kesinlikle kullanma. Marshall Flour devamlı tavsiye ediliyor.
Ben Akçalı diye bir marka kullandım bomba çıktı.
Yalan walla UV ye duyarlı felan değil.
Kardeşş aynen yaa Girdim nalbuRaa dediğiN gibi CancanLıı Adama diorumm amcaa uv sprey vaRmıı adam dioo o nee hanii diom fosforluuu yok yeğen burdaa satılmaz oo tabii içimdeenn sayıyom bu dükkanı ne die açıon die
En iyi olanı Henkel Duck markadır. Her markanın (Casati, Akçalı) vardır uvsi. Florasan diye sor.
Sıralama : Henkel>Akçalı>Casati
uv işine hiç bulaşma gözlere zararlı ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme