UV KATOT ISIKLAR SIYAH FONDAMI DAHA IYI YANSITIR YOKSA BEYAZ FONDAMI ?
YANI KISACA SOYLE ANLATIYIM ARKADASLAR ..KASANIN ICINI BEYAZA BOYADIM UV ISIKLAR SONUK KALDI GIBI ,,SIYAH MAT YADA PARLAK YAPARSAM KASAYI DAHA COK VERIM ALIRMIYIM BILGISI OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVINIRIM..
Fosforlu renkler kullan
quote:
Orijinalden alıntı: jem991
Fosforlu renkler kullan
hocam anlamadın demek ıstedıgımı sen ? sıyah fonda dahamı parlıyor bu fosforlular yoksa beyaz fondamı bunu soruyorum ?? benım kasanın ıcı beyaz suanda ısıklar bıraz sonuk kalıyor ıcınde sıyahh yapsam daha cok parlarmı fosforlu urunler bunu soruyorum ??
Siyahta daha fazla parlayacaktır uv larda ışığı en çok yansıtan şeyleri en çok parlatır yani kasan beyazsa diğer fosforlu renkler dahi sönük kalacaktır çünkü beyaz ışığı en iyi yansıtır.
ozmn hocam kasanın ıcını gene boyacagım anlasıldı..pekı mat sıyah spreymı yoksa parlak sıyah mı ??daha ıyı olur.
O senin zevkine kalmış bir şey siyah olduğu sürece uv için bi etkisi olmaz
Tamamen göz aldanması. Siyahta da beyazda da aynı miktarda parlatır, değişen bir şey olmaz ama "sana öyle geliyor" olabilir. Kasa siyah olduğunda uv boyalı parçaların arka plana göre kontrast farkı çok belirgin olduğundan daha çok parlıyorMUŞ GİBİ görünmesi normal. Ama aslında daha fazla parlamıyor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki
Yeşil üstüne siyah ekle
Tam tersi olmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme