Şimdi Ara

UXC - 7Stars Guildine gelmek isteyenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler, UXC serverinde ben 7Stars diye bi guild acicam, bi adim önde olmak istedigim icin, simdiden guilde gelmek isteyen arkadaslari kenara yazmak isterim. gelmek isteyen varsa, ne char. acicagini ve alacak nickname'i yazsin
    ona göre oyunda partyler kurariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 29 Ocak 2012; 14:59:19 >

• Helal sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Helal sana

tsk ederim :D ama bu cevapinla bana hic yardim etmedigini kendinde biliyorsun :D
  • Daha ne zman açılacağı belli değil erken davranmışın bea ondan yani
  • 7-10.2.2012 gibi acilir dediler hocam, takip et :) ( insallah )
  • Ben gelebilirim ustam belki ama ne kasıcağımı karar veremedim SM , MG düşünüyorum ama DL ' de olabilir spot durumlarına bakıcam ama SM , MG arasındayım senin fikrin nedir ve sen ne kasıcaksın ?

Bu arada ismim Hüseyin , İzmir/Bucadayım. Oyundaki ismim de "ByCannabis" olucaktır.
  • eyw. arkadasim msn addresini alirim, grupumuz var orda, konusuruz DL yapsan cok iyi olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spotları bakıcam artık uygunsa DL kasıcam ama değilse artık SM veya MG kasıcam ayarlarım onu ben açılsın bi serverda ama guilde gelebilirim hep beraber kasabiliriz.
  • spotlar nokta degil ama fazla daginik da degil sordum ben. yani bk TS ile kasabilicek spotlar, yaniii DL de kasabilir kolayca :)
    dedigim gibi MSN verirsen seni grupa eklerim daha iyi konusuruz
  • Ben mesaj olarak yolladım e-posta adresimi ustam kaydedebilirsin daha detaylı konuşuruz.
  • tmm dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.