uyan ders çalış uyu
-
-
aynen hocam, bu kadar çalışmaya mezun olduğunda bi doktor mühendis unvanın da olmayacak yani. çok bilmiyorum tabii ben ctis falan
-
niye öyle diyon
-
Araya finale gir, sınavdan çık ve hafızayı boşalt. Kısmını eklemeyi unutmuşsunuz
Ben düzgün çalıştım diyorum direkt, çalışmadım ama yüksek aldım demek dalga geçer gibi oluyor ortalamanın 40 olduğu sınavdan 95+ alınca falan...
-
Dr ünvanımın olmayacağını kim dedi
-
hocam ortalamanın 40 olduğu sınavda 98 aldım top skor bendeydi, herkes nasıl çalıştın diyip duruyor, bir şeyler sallıyordum acaba dediklerimi yapıyorlar mıdır? halbuki yapılacak şey çok basit, dersin kitabını düzenli okuyup özümsemek. bu aveller son 1-2 günde çalışıp yüksek alabileceklerini düşünüyorlar, 30-40 alıp oturuyorlar.
-
Düzenli çalışmak, veya kısaca çalışmak dışında sihirli bir formül yok bu kadar basit aslında. Bu kadar basit bir şeyi kabul etmeyip farklı çözüm arayanlar da çok, youtube'da saçmasapan study youtuberlar var hayal satıyorlar böyle hızlı öğrenme vs zırvaları, takipçi sayılarına bakınca şaşırıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam ortalamanın 40 olduğu sınavda 98 aldım top skor bendeydi, herkes nasıl çalıştın diyip duruyor, bir şeyler sallıyordum acaba dediklerimi yapıyorlar mıdır? halbuki yapılacak şey çok basit, dersin kitabını düzenli okuyup özümsemek. bu aveller son 1-2 günde çalışıp yüksek alabileceklerini düşünüyorlar, 30-40 alıp oturuyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X