Şimdi Ara

Uyanış: Büyük Selçuklu (2020) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hace,külçe altınları sahte tüccara teslim ediyor,şüphe çekmeyip takip etmek için.Sencer de,bunu bildiği halde , Şelemzar'da tüccarın ve Faysal'ın karşısın çıkıp,gözüm üzerinizde deyip onları uyandırıyor.Bu senaryoyu yazan senaristlerin geri zekalı ve aptal olmadıklarına eminim.Ama seyirciyi aptal ve salak yerine koyduklarına adım gibi eminim.Bakalım seyirciler senaristleri haklı çıkaracak mı!

• savaş sahneleri türk dizileri arasında en iyisi hatta beklenlemeyecek derecede iyi

• dizi gittikce güzelleşiyor. şimdiye kadar çekilen tarihi dizilerimizin arasında en iyisi

• 15.bölümdeyim. Trt'nin tarihi dizilerinden ilk izlediğim. Dizide yapılan din propagandasını saymazsak gayet iyi gidiyor. Her bölüm adeta sinema filmi tadında. Daha önce savaş sahnelerinin güzelliğinden bahs etmişdim. Araştırdım kareogrifileri kim yapıyor diye mehşur Kazakistanlı Nomadstunts adlı şirketmiş, ilk sayfada da yazıyor.
    Gökhan Kırdar müziklere renk katmış.
    Dizinin destansı hikaye anlatım tarzı çok güzel.
    Diziden tarihi belgesel tadında bir şey bekleyenler hayal kırıklığına uğraya bilirler. Çünki doğru olmayan fazla detay var. Bu birazda izleyecek olanın beklentisi ile bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.