Şimdi Ara

### Uyarı & Ceza ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31539466/tm.htm

Bugun Sin2018 le Konusurken Daha Tatilden Döner Dönmez Gelen Pm
    Süleyman Kefil Oldugun Adam Hırsız Cıktı

Uye Adı msn Adresi Konuda Var Walking76 mi Ne Böyle Birisi

qarizma_76_@hotmail.com

Bu Adamı İlk defa Sinan Sayesinde Fark Ettim

Birisinin Charını Calmıs Ve Benim Adımı Kullanmıs Veya Arkadasım Diyerek Milleti Dolandırmaya Calısıyormus

Walking Sana Tek Sözüm Senin Gibi Şerefsizlere Kefil Olacak Cesarete Sahip Değilim

Sana Tek Sözüm Su Ben Takası Ve Herşeyi Bıraktım Suan da Tek İşim Saturn de Kendi Charımı Kasmak İcin Ugrasıyorum Ve Hic Bir Zaman DostDeli Haricin de Uyeliğim Forumda Yoktur Bu Onaylanmıstır...

Ayrıca Eğer Charlarını Benim Adımı Kullanarak Veren Adamı İstediğiniz Şekilde Savcılıga Vermekte Hakkınız Vardır. Hatta Bu Forumda Yazdıkları da Sizlere Kanıt

Her Neyse Yetkililere Tek Sözüm Bu Şerefsizlere Yol Vermeyin

Char Satanlaraysa Ben Char Satın Almam Elimde Aslanlar Gibi 1 Roque 1 Warrior Var Keyfim Yerinde

• Süleyman biz seni tanıyoruz biliyoruz.Takas işerinide bıraktıgını çogu kişi biliyor.Bu olayda sorun bence çarını kaptıran kişide..
    Neden diye sorucak olursanız alıcagı,takası yapacak kişiyi araştırmadan işlemi gerçekleştirip sonrada insanı suçlamak kolay.Sen hiç keyfini bozma kardeşim.

Takas yapacak kişiler bu konudan seni ögrenir umarım.
  • Bende çarımı senin sayende aldım Süleyman saoLasın bu forumda tanıdığım en güvenilir ikinci kişisin...(Bana bi ara PM at bişi konuşcam senle)
  • Senin böyle birşey yapmayacağını nerdeyse tüm forum biliyor:)
  • Allahtan Sinan Benim Adımı Soyadımı Yasadıgım Yeri Herşeyi Biliyor Adama Nerde Okuyordun Sen Deyince Cevap Verememiş Şerefsiz Sinanın Sitesinde Moderatör Olarak Duruyorum Takılıyorum Böyle Böyle Deyince Şeytanlar Doldu

Arkadaslar Eğer Takas Vs Bişey Yaparken Beni Katmayın Kimseye Kefil Vs Olmuyorumki

Ona Göre Hareket Edin Arkadaslar Sonra Böyle Böyle Demeyin
  • Süleymancım yorma kendini, bu gibi insanların tek bir gayesi vardır, oda sürekli onu çarpayım şunu dolandırayım gibilerinden. Canını sıkma biz seni tanıyoruz :) Hatırlamıyormusun bizim adımızı kullanarak milleti dolandırmak için kaç tane Fake hesap açılmıştı da milleti kandırmaya çalışıyorlardı. Ama ne oldu suçlular cezalarını buldu. O günler geride kaldı biz artık takası bıraktık. Çünkü bu millete iyilikde yaramıyor . . .

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 12 Mayıs 2009; 8:50:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Allahtan Sinan Benim Adımı Soyadımı Yasadıgım Yeri Herşeyi Biliyor Adama Nerde Okuyordun Sen Deyince Cevap Verememiş Şerefsiz Sinanın Sitesinde Moderatör Olarak Duruyorum Takılıyorum Böyle Böyle Deyince Şeytanlar Doldu

Arkadaslar Eğer Takas Vs Bişey Yaparken Beni Katmayın Kimseye Kefil Vs Olmuyorumki

Ona Göre Hareket Edin Arkadaslar Sonra Böyle Böyle Demeyin

Sen takas vb. işleri bırakalı çok olmuştu

Adına üzüldüm keşke bulabilsek bu kişileri ah ah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yanlış plakaya kesilen ceza
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qarizma_76_@hotmail.com şerefisz
    ewet dolandırıcılara göz açtırmayın arkadaşlar dikkatli olun.
  • Yinemi Sülo Rome de Olduguna Gore Bu Onur Denilen Şahis Olmalı Fake Açıp Yine Hırsızlık Yapma Operasyonunda Demek Dikkatlı Olun
    Burda Hırsız Başları Melih Ve Onur Diye Veletler Aman Dikkatlı Olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.