Adamlar bitiremedigi yolda ceza kesmisler.Uyari levhasi yok sadece tunelde kontrol yapilir diyor.Sulh hukuk mahkemesine mi itiraz etmek lazim elimdeki videoyu delil olarak kullanmak istiyorum.Goruntuler cok acik hicbir uyari levhasi yok.Uyapta video eklenmiyor sadece goruntu ekleniyor.Avukat'a vermeyi dahi dusunuyorum.Nasil bir yol izleyebilirim Marrusiayoutube Radar Uyarısı Yokken Ceza Yazılması https://www.youtube.com/watch?v=lMHTxifpLVc&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Radar Uyarı Levhası Yok Ceza Kesilmesi
-
-
Sulh ceza hakimliğine başvuracaksınız. Dilekçenizi anlaşır bir şekilde yazın, ekine de CD'ye aktarılmış şekilde görüntüyü koyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-ül Küttab -- 17 Ağustos 2024; 19:6:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam ben bos bir CD alayim o halde usb vs olmuyor dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani varya nefret ettim artık bunlardan. Orada hız tespiti yaparak hangi kazaya engel olacakmış bunlar?
Geçen bana da ceza yazmış arkadaşlar 4 km fark ile. %10 tolerans var diye biliyorum. Ama kim uğraşacak zaten cezayı öde dava et kazan parayı geri al falan çerez parası olur o. Eşşekliğinde sana kalır.
Akıl alacak gibi değil. Bir araba kendimize iki araba onlara daha o araba o yolda kaç km ile gidecek? 50 mi?
-
Cezaya itirazlar dava mantığıyla yürümüyor, itirazın değerlendirilmesi sonucu karar çıkıyor. Kararlar çok kısa zamanda çıkmakla birlikte, karae sonucunda da paranın iadesi en fazla 1 ay sürüyor.
Olur da, dosyads delil olarak kalacağındsn usb belleğe yazık olacak, cd ucuz sonuçta.
Video sonunda tünelde hız kontrolü yapılmaktadır yazıyor. 3:26 civarı.
Ben de keçiborluda yukarıda eds tabelası 70 yazarken aşağıdaki paslanmış 50 levhasını eski zannettim, meğer geçerli olan 70 değil 50'ymiş. Radara değil bildiğin tuzağa yakalandım.
Evet hocam sadece tunelde diyor ve tunelde 70 le gidiyorum.Ayrica yolda dikkat ederseniz hic bir hiz levhasi yok.Keza polis uyari levhasi koymamis tamamen tuzak 4 seritli yol.Itirazima bunlari yazacagim.Eger red verirlerse avukata verecegim avukata para veririm devlete vermem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilsem ki devlet hakkıyla parayı harcıyor inan koymaz ama o para birilerine pudra şekeri, liyakatsiz torpillilere maaş olarak gidiyor ya. İşte o koyuyor.
Türkiye'deki hız saçmalıkları başka yerde var mı bilmiyorum. Yok tünelde 70, yok bilmem ne, boş yola radar koymalar filan. 20 30 yıl öncenin araçlarını da kullanmıyoruz, yeni araçlar her yönden daha güvenli ve rahat. Hala 30 yıl öncenin yasaları geçerli.
-
Kesinlikle itiraz edin ve bütün delilleriyle ortaya koyun. Kimse kusura bakmasın ama trafik polislerinin amirlerinin yüzünden ceza yazmayacak trafik polisleri bile ota boka trafik cezası yazar oldular ve radarlarda özellikle son 2-3 yıldır "dikkat radar" tabelası olmadığı halde bende ceza yedim bir çok kez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki sizin yola çıktığınız bağlantı noktasının öncesinde vardı. O yolda mutlaka hız kontrol tabelası vardır. Yapacağınız itirazın olumlu sonuçlanması zor görünüyor. Ayrıca ana yola bağlandığınızda ofset çizgisi ihlali yapıp, direk sol şeride atmayın kendinizi.
-
Oralar ayrı zaten
sürekli sol şeritte gitmesi de ayrı
Önceden de koysalar
bağlantı yolundan gelenler içinde bildirmeleri gerekmez mi
Bu soldan gitme aşkı nedir hocam, offset ihlali yapmışsınız.
Kamera güzelmiş.
Videodan gördüğüm
- Taralı alan ihlali
- Bir kerede birden fazla şerit değiştirmek
- Sol şerit işgali
- Hız limitini aşmak
Sonunda eksik de olsa ilahi adalet.
Bu radar tabelası mevzusuna da hastayım. Yolun hız limiti belli ise bu her noktada kontrol edilebilir demek olmalı. Neymiş "devlet vatandaşa tuzak kurmazmış" ne alakası var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 18 Ağustos 2024; 22:47:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X