Şimdi Ara

Uyari sistemi yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artik modlar uyari puanini secebilmektedir, ve ayrica adminler onaylamadan veya onayladiktan sonra uyari puanini degistirebilmektedirler.

bu aksamda bazi ihlallere verilebilecek maksimum uyari puani gelecektir yani imza ihlaline maksimum 2 puan mesela.

• Hocam eline sağlık
  • Bu arada Uyarı ile alınan cezalar sanırım sabıka kaydına geçmiyor. Bunu düzeltebilir miyiz?
  • Uyari Derecesi

Modaratorler daha onceden belirlenmis uyari puanlarini secicek. Orn ; Rahatsiz Edici Mesaj ( 1-3 arasi ) . Adminler uyarinin derece araligini degistirmesini yapabilecek, bunun icin panel yapilacak.

Uyari alan kullanicilar `Uyariniz var` seklinde uyarilsin.

Uyari sonrasinda ceza alan kisiler listede gozukmuyor, bu sorun duzeltilsin.

Kullanicilarin herbir uyari kutucuguna link koyulsun, uzerlerine geldiginde tiklanilabilsin, ilgili ihlale gidilsin.

Uyaridan uye arama fonksiyonu calismiyor

Uyari sisteminde ki siralar son cevaplanma tarihine gore olucak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 12 Ocak 2007; 17:07:20 >
  • "Serial vermek-istemek" yerine "Yasadışı içerik talebi" yazabiliriz. Çünkü crack, serial, hatta online oyun hile talepleri aynı konu altına giriyor.
  • Evet, uydu bölümünde EMU-key isteği için böyle bir uyarıda bulundum ve adam bana ne serial ı falan diye PM attı. İllegal içerik istemek-vermek gibi birşey olabilir.
  • fake üyeleri de bildirebileceğimiz bir link olsa çok güzel olur. fake list diye de bir liste yapılabilir : )
  • Uyarı puanları dolunca ceza verilirken Admin adlı kullanıcı (ID'si 0 olan) Toplantı Odası'na otomatik konu açsın bilgilendirme için. Aynı bizim konular gibi.
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=167864

Adamın 7 uyarı puanı var ve hala aktif.
  • silinmiş mesajlarda da link verebilmek için Uyar ın çıkması iyi olur.
  • Silinmiş mesajlarda zaten çıkıyor olması lazım, yani bende çıkıyor..
  • http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=185427

Bu adamdan PM geldi, bu ne diyor. Uyarı almış ve mesaj yok, profilden verilmiş sanırım. PM de gelmemiş uyarıyla ilgili. Uyarısı silinebilir mi.
  • Arkadaşlar,

Daha önce sanırım konuşulmuştu ama bulamadım: Uyarı alan üyeler bir süre uslu durduklarında uyarıları kayboluyor mu kendi kendine? Kayboluyorsa ne kadar süre sonra? Birkaç soru geldi bu yönde.
  • 3 aydı sanırım, 3 ay içinde tekrar uyarı almazsa siliniyor.

2 dakika kuralına takıldım yahu.
  • Uyarının silinme durumu da olmalı. Verilen uyarının silinmesi de verilirkenki talep gibi olmalı, bu talebi modlar da verebilmeli, adminler onaylamalı.
  • Geri dönüşümdeki konudaki mesaja uyarı veremiyorum. Silinen konularda da uyarı verilebilse iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.