Şimdi Ara

UYARIYORUZ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fenerbahçe açıklamasında liseli üslubu var, galatasaray açıklamasında zeka ve seviye var.
    galatasaray kültürü ve alt yapısını göz önüne alınca zaten başka bir şey beklenemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

gs yonetimi hicbir paralel bilmem neyle yan yana gelemeyiz diyorsa once sevgili CEO aribogana turkce olimpiyatlarina niye gittin o zaman diye bir sorsun

Bende sana bi sorayım Türkçe olimpiyatları sponsorları kimler ?

koc grubunu mu kastediyorsun

Sponsorlarını sordum sadece,Koç Grubu Doğuş Grubu ve Yıldız Holding'i yani.

Bişey kastetmiyorum yoksa ...

tamam da ulker bize sponsor da size de sponsor. adama gitme deme hakkim yok. dogus holdingle de araba sponsorluklari disinda bir bag yok. adamin fenerbahceliligi kendini baglar. koca gelince de kastedilen sey ali koctur herhalde. orda kac kisilik yonetim kurulunda bu isler ali kocun tekelinde degil. bu sponsorluklari ali koc baglamiyor. oyle de olsa su an fb uyeligi disinda organik bir bagi yok.

aribogan ise su an gs ceosu. futbol as nin 1 nolu adami. bizde nihat ozdemir vardi turkce olimpiyatina giden. artik yok mesela. kimse de sevmiyordu onu. gs cemaatcidir demiyorum. gs lisesi yapisi itibariyle dini olusumlara yakin durmasi zordur zaten. ama ceo boyle yerlere gidiyorsa da cikip vay efendim adimizi nasil yanyana soylersiniz aymazlar falan demek olmuyor iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/165270/unal-aysal-20-milyon-gs-taraftari-akpye-oy-verdi

Namus davanızdan çekildiniz biliyoruz da, bunları göremiyor musunuz..? O kadar mı çekildiniz..?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Fenerbahçe'nin, Atam izindeyiz söylemine cevap vermişler;

Galatasaray kültürü, başkalarının yolunu izleyen değil, herkesin “o”nun yolunu izlediği bir büyük “okul”dur.

Benim kulüp başkanım mı Atatürk'e suikast girişiminde bulunan ? Hadi canım hadi.. AKP ile aynı yoldan gidiyorsunuz, AKP youtubu sözde Atatürk'e hakaret içeren videolardan kapatmış, o videolar yıllardır varken niye kılınız kıpırdamıyordu ? Çünkü artık arkalarına sığınabilecekleri bir Atatürk var, tıpkı kulübünüz gibi...
  • Kendileri, uluslararası bütün yargı organlarınca mahkûm edilmiş şike sürecinin içinden , “paralel” mazeretini kullanarak sıyrılacaklarını düşünebilirler. Başka çareleri kalmamış olabilir.

Hala konuşacak yüzü nasıl buluyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Galatasaray kültürü, başkalarının yolunu izleyen değil, herkesin “o”nun yolunu izlediği bir büyük “okul”dur.

hocam bırakın bu ucuz edebiyatları

Atam izindeyiz demekle izinde olmuyor söyleme değil icraata bakacaksın

icraata baktım hocam. Sen de bakasın diye aşağıya bir kısa not yazıyorum.

parti kongreleri, türkçe olimpiyatları, biz size oy verdik mesajları...

Bundan 10sene önce Atatürk'ün takımıyız diye açıklama yaptığımızda sizden de hemen yanıt gelirdi. Hayır biziz ATA'nın takımı...ELimizde belge var, falan derdiniz.
    Şimdi ??? :)))

GS (bence) konjonktür takımıdır. Yarın CHP iktidar olsa bizden çok Atatürk ve cumhuriyet derler. Demezler diyebilir misin :)
    Biz kimseyi izlemeyiz değil, muktedir kimse biz onun peşindeyiz demeleri lazım aslında...

Atatürkün kimin takımını tuttuğu benim çok da umrumda değil açıkcası. Sizin "Bak Atatürk fenerbahçe taraftarı pışıkkk" çocuk muhabbetlerinde bulamayacağınız şekilde yönetim olarak açıklama yapmanız bile apayrı bir gariplik abidesi. Ben hatırlamıyorum ama eğer galatasaray yönetimide buna cevap verdiyse aynı derece gariplik abidesi.

Kimi tutuyorsa turuyormuş bununla zamanımız harcıyacaz enerjimizi buna mı vercez. Yoksa Simoonenin berbat giden bir takımı alıp 2 sene sonunda CL yarı finaline nasıl çıkardı bunu mu irdelememiz gerekiyor. Nerde boş işler varsa biz bunlarla uğraşıyoruz.

Gelelim Galatasraay yönetimine attığın iftiraya.

Biz kimseyi izlemeyiz değil, muktedir kimse biz onun peşindeyiz demeleri lazım aslında...

Şuan Fenerbahçe yönetimi iktidara karşı duruyormuş gibi gözüküyor. Böyle gözükmek işine geliyor.
    Bize iftira attılar biz hiç bir şey yapmadık her şeyi Aziz Yıldırımı Fenerbahçe'den uzaklaştırmak için yapılmış bir komplo.
    Elinizde kalan son şey bu.

Bu 3 Temmuz öncesinden sana bir ton resim ekleyebilirim buraya zamanın çok olsa.
    Aşağı yukarı hangi resimleri ekleyeceğimi tahmin etmişsin sen gerçi hocam o yüzden yorma beni.

"Türkiye'ye yakışan Fenerli başbakan" pankartları Galatasaray tribünlerinden açıldı dimi hocam ?
    Yada Alex Kuyt Aziz yıldırım ziyaretlerinde sürekli Galatasaray formasıyla pozlar verdi dimi hocam ?
    Yada 3 okul inşaatına karşılık değeri paha biçilmez arsayı Galatasaray'a peşkeş çekildi dimi hocam ?
    Bu uzr gider. Lafın kısası;

Başbakanın Fenerbahçeli olmasını en çok kullanan camia siz değilmiş gibi şimdi mecburen iktidara karşı durmak zorunda kaldığınızdan dolayı Galatasaray'a iktidar yalakası diyerek iftira atıyorsunuz.

Bunuda Atatürk Cumhuriyet Demokrasi maskesi arkasına sığınarak yapıyorsunuz. Yakışmıyor. Aziz Yıldırım'a değil ona yakışıyor. Aziz Yıldırım'ı hala daha desteklemeniz size yakışmıyor hocam.

• quote:

quote:

quote:

Bundan 10sene önce Atatürk'ün takımıyız diye açıklama yaptığımızda sizden de hemen yanıt gelirdi. Hayır biziz ATA'nın takımı...ELimizde belge var, falan derdiniz.

GS (bence) konjonktür takımıdır. Yarın CHP iktidar olsa bizden çok Atatürk ve cumhuriyet derler. Demezler diyebilir misin :)

İktidarda , muhalefette , devletin üst düzey makamlarında bolca Galatasaray Lisesi mezunu olduğundan statik bir görüş olmaması çok normal . Bunu basit bir spor klubünün taraftaranın anlamamasıda normal çünkü " kültür " takımı olmak çok farklı bişeydir .

Galatasarayda padişahlık yoktur kimse şike ve suç örgütü kurmaktan hüküm yemiş adamın peşinden senelerce koşmaz . Seçimler yapılır gerekirse en zor dönemde elini taşın altına koyan stadı yapan başkanın bile kellesi gider .

Siz mi Atatürkçüsünüz ?

Bir kere Atatürkçü lüğü bu kadar göz önüne sürerek spora siyaseti SİZ karıştırıyorsunuz . Aklanmak için Atamızın gölgesine saklanıyorsunuz .

Galatasaray kimsenin takımı değil herkezin takımıdır , Türkiyedir Galatasaray dememizde bundandır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

Galatasaray Spor Kulübü, kuruluşundan bugüne, bütün siyasal görüş, parti ya da her türlü “yapılanlama”ların uzağında kalmaya özen göstermiştir.

20 milyon Galatasaray'lı Akpye oy verdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

quote:

quote:

İktidarda , muhalefette , devletin üst düzey makamlarında bolca Galatasaray Lisesi mezunu olduğundan statik bir görüş olmaması çok normal . Bunu basit bir spor klubünün taraftaranın anlamamasıda normal çünkü " kültür " takımı olmak çok farklı bişeydir .

Galatasarayda padişahlık yoktur kimse şike ve suç örgütü kurmaktan hüküm yemiş adamın peşinden senelerce koşmaz . Seçimler yapılır gerekirse en zor dönemde elini taşın altına koyan stadı yapan başkanın bile kellesi gider .

Siz mi Atatürkçüsünüz ?

Bir kere Atatürkçü lüğü bu kadar göz önüne sürerek spora siyaseti SİZ karıştırıyorsunuz . Aklanmak için Atamızın gölgesine saklanıyorsunuz .

Galatasaray kimsenin takımı değil herkezin takımıdır , Türkiyedir Galatasaray dememizde bundandır .

Yav onu bunu boşver asker kaçağından Atatürkçü mü bunlar komple şakacı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Bu karşılaşma, Galatasaray açısından, Şampiyonlar Ligi mücadelesi için önem taşıyan

Allah aşkına komik bölümü yaz bilelim bizde.İkinci olan şl'ye gidecek işte nesi komik bunun?Şampiyon olmana rağmen gidecek olamaman mı dokunuyor yoksa bu kadar?Yazık kıyamam.

• Çok sert

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

Galatasaray Spor Kulübü, kuruluşundan bugüne, bütün siyasal görüş, parti ya da her türlü “yapılanlama”ların uzağında kalmaya özen göstermiştir.

20 milyon Galatasaray'lı Akpye oy verdi .

Laf sokacaksan bişey bil de yap . AKP deen galatasaray kulübü kaar kim nefret ediyor ki ?
  • Paralel Cimbom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

fener şimdi de tayyipçi oldu, her devrin takımı fenerbahçe

Dp zamanında da Dp'ciydiler Bayılıyorum şu takıma tam her devrin takımı

Gezici diye gezinen Beşiktaş, Hatalarını örtpas etmek için Atatürkçü imajına bürünen Fenerbahçe resmi klüpleri gezi zamanında neredeydi? Hangisi resmi açıklama yaptı gezi hakkında? Ünal Aysal çıkıp bütün cesaretiyle tam o günlerde (Hatta 6 haziranmış baktım şimdi) Gezi Parkı Eylemlerini destekliyoruz diye açıklama yaptı.

• Geçme beni ezerim seni.

• Sen kimsin ula uyarıyomuş
  • giriş cümlesi
  • Galatasaray uyarıyormuş, sen kimsinki fener seni taksın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.