Şimdi Ara

UYARIYORUZ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Fenerbahçe'nin, Atam izindeyiz söylemine cevap vermişler;

Galatasaray kültürü, başkalarının yolunu izleyen değil, herkesin “o”nun yolunu izlediği bir büyük “okul”dur.

hocam bırakın bu ucuz edebiyatları

Atam izindeyiz demekle izinde olmuyor söyleme değil icraata bakacaksın

icraata baktım hocam. Sen de bakasın diye aşağıya bir kısa not yazıyorum.

parti kongreleri, türkçe olimpiyatları, biz size oy verdik mesajları...

Bundan 10sene önce Atatürk'ün takımıyız diye açıklama yaptığımızda sizden de hemen yanıt gelirdi. Hayır biziz ATA'nın takımı...ELimizde belge var, falan derdiniz.
    Şimdi ??? :)))

GS (bence) konjonktür takımıdır. Yarın CHP iktidar olsa bizden çok Atatürk ve cumhuriyet derler. Demezler diyebilir misin :)
    Biz kimseyi izlemeyiz değil, muktedir kimse biz onun peşindeyiz demeleri lazım aslında...

Aysal akp oy olayını açıkladı ve özür diledi, parti mitingi ve Türkçe olimpiyatları rte nin isteği üzerine oy toplamak için (bu stadı biz yaptık demek için) bizim stadı seçmesidir. gidip şükrü saraçoğlunu seçseydi kimse itiraz edemezdi çünkü stad anlaşmalarında konser kongre vs gibi organizasyonlarda ev sahipliği etme şartı vardır.
    yani bu olaylardan kendinize pay çıkartmayın.

çocukca işler yapıyorlar ve kutuplaştırmaya çalışıyorlar. ülkeyi siyasi olarak akpli ya da değil diye ayırıp futbol olarakta traraftarları birbirlerine düşürüyorlar
    zaten o kadar geri kalmış bir ülkeyiz ki yediden yetmiş yediye ya siyaset ya da futbol konuşuyoruz.

• Uyariyorlarmis

• Paralel ile ilgili niye bu kadar detaylı bir açıklama yapmışlar ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Paralel ile ilgili niye bu kadar detaylı bir açıklama yapmışlar ki acaba?

Atatürk'ün neferi Aziz Yıldırım'a sormak lazım onu.
  • Fb oraya paralel lafını koymakla büyük aptallık yaptı. Hem saçma hem de bunu yaparsan karşındaki de diğer yazdıklarını yok sayıp fırsattan istifade sırf o kelimenin üzerine 1 sayfa yazı yazıp kendini tatmin eder işte.

"maç önemli olmadığından ve geçip gittiğinden maçta olanlarla ilgili suçlamalara cevap verme gereği duymuyoruz" gibisinden bir şey yazmışlardı sanırım. Bu ne demek ya? E ne güzel o zaman gidip bir suç işleyelim aleni ve istekli bir şekilde, sonra da "benim için önemli bir şey değildi o, savunmak zorunda deelim kendimi tmmmı!" diyelim; kurtulalım. Vay anasını.
  • Benim için gayet açık ve tatminkar bir açıklama.Gönül isterdi ki,diğer konulara hiç girilmesin ama belli ki,uzun bir süre bu tarz atışmalar olacak..

Şunu konuşmak gerekirse "paralel" yakıştırmasını,çamurunu hangi şuursuz düşündüyse büyük hata etmiş."Fenerbahçe Atatürk'ün askerleri,Galatasaray ise Cemaatin.." Kimse kusura bakmasın ama şu mantık yüzyılın en gerizekalıca,en içi boş ve ucuz düşüncesi.Bir konuda bilerek sormuştum gırgır olsun diye;"Fransız mıyız? yoksa Cemaatten mi?" ama bu konuya ve mesajlara baktım ki bazılarımız gerçekten beynini hobi olarak kullanıyor.Takım sevdalısı olmak ayrı bişey,ama herşeyden önce Atatürkçü iseniz,milletinizi sevmeniz gerekir.Bir spor müsabakasından sonra rakibinizi yerden yere vurabilirsiniz,haklı da olabilirsiniz fakat,kendi çıkarlarınız uğruna rakibe insanların çok hassas olduğu siyasi konularda bel altı vuramassınız.Birde Atatürk'ü sahiplenmek güzel bişey ama şu var,senin ATAN ise,benimde ATAM! Senin,benim hepimizin,birbirinden farkı yok arkadaş.Üstümüzdeki farklı renkteki formalar bağlılık konusunda birbirimizi farklı kılmaz."Uyarıyoruz" derken kulüpte bundan bahsetmiş,ben bu ülkenin vatandaşıysam,hangi takımı tutarsam tutayım kimse benim Atatürk'e olan bağlılığımı sorgulayamaz,kimse de bana tuttuğum takım yüzünden "cemaatçi" çamurunu atamaz.Bir yere kadar insan görmemezlikten gelir ama bu konular hassas,o yüzden akıllı olmak aklı selim davranmak gerekir.

• Bıkmadı şu 2 kulüp çocuklar gibi laf sokmaya çalışmaktan.
  • Kulüp yöneticileri mi 5 yaşındaki çocuklar mı belli değil. Her iki taraf da çenesini kapatsın artık.
  • Bu karşılaşma, Galatasaray açısından, Şampiyonlar Ligi mücadelesi için önem taşıyan

• Uluslararası arenada tescilli şikeciler bizi paralel olmakla suçluyor.Adama bi sorarlar.FB ligde şampiyon olacak olsa bile neden CL ye gidemiyor diye.
  • Cok sert, yonetim ana avrat 7 ced sovse bu kadar agir olamazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs yonetimi hicbir paralel bilmem neyle yan yana gelemeyiz diyorsa once sevgili CEO aribogana turkce olimpiyatlarina niye gittin o zaman diye bir sorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

gs yonetimi hicbir paralel bilmem neyle yan yana gelemeyiz diyorsa once sevgili CEO aribogana turkce olimpiyatlarina niye gittin o zaman diye bir sorsun

Bende sana bi sorayım Türkçe olimpiyatları sponsorları kimler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

gs yonetimi hicbir paralel bilmem neyle yan yana gelemeyiz diyorsa once sevgili CEO aribogana turkce olimpiyatlarina niye gittin o zaman diye bir sorsun

koc grubunu mu kastediyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

koc grubunu mu kastediyorsun

Sponsorlarını sordum sadece,Koç Grubu Doğuş Grubu ve Yıldız Holding'i yani.

Bişey kastetmiyorum yoksa ...

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

Galatasaray Spor Kulübü, kuruluşundan bugüne, bütün siyasal görüş, parti ya da her türlü “yapılanlama”ların uzağında kalmaya özen göstermiştir.

20 milyon Galatasaray'lı Akpye oy verdi .

Hepiniz de bunu soylersiniz, kimse demez ki hamburg macinda basbakan isliklandi, arena acilisinda basbakan ve erdogan bayraktar isliklandi.

Hatırlamak amaçlı paylaştım videoyu

• Fenerbahçe'nin sokak ağzı ile yazılmış rezil açıklamasına, mükemmel bir açıklama gelmiş.
    Arada ki kalite işte.
  • fener şimdi de tayyipçi oldu, her devrin takımı fenerbahçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.