Şimdi Ara

uydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER DİLERİM BU BENJAMİN 9500 MİNİ UYDU ALICILARINDAN ALDIM.KANAL LİSTESİNİ KENDIM YAPIYORUM DUZGUN BI SEKILDE AMA EVDE BABAM BI TUSA BASIYOR VE KANAL LISTESI TAMAMEN DEGISIYOR.3 YADA 4 KERE OLDU KAFAYI YICEM HER SEFERINDE 180 KANALI YENIDEN SIRALAMAK ZORUNDA KALIYORUM VE BAYA ZAMANI MI ALIYOR. BUNU ICIN KANAL EDITOR VAR DEDILER ONUDA BECEREMEDIM.TV LG 32LW 5500 BU TV NIN KENDI YEDEKLEMESI VAR TLLedit dıye lısteyo kaydedıyor ınterneeten arastırdım tlledit5.0 dıye bı tane kanal edıtor buldum ama bıı turlu usb ye yedekledıgım kanal sıralamasını görmuyor.yıne ınterneetenn bı kanal sıralaması buldum lw5500s dıye o ındırdıgım kanal edıt programı lw5500s yazan dosyayı acıyor ama benım dosyamı acmıyor.lutfen yardımcı oLURMUSUNUZ bu sorunu nasıl hallederım.IYI GUNLER DILERIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalosma

İYİ GÜNLER DİLERİM BU BENJAMİN 9500 MİNİ UYDU ALICILARINDAN ALDIM.KANAL LİSTESİNİ KENDIM YAPIYORUM DUZGUN BI SEKILDE AMA EVDE BABAM BI TUSA BASIYOR VE KANAL LISTESI TAMAMEN DEGISIYOR.3 YADA 4 KERE OLDU KAFAYI YICEM HER SEFERINDE 180 KANALI YENIDEN SIRALAMAK ZORUNDA KALIYORUM VE BAYA ZAMANI MI ALIYOR. BUNU ICIN KANAL EDITOR VAR DEDILER ONUDA BECEREMEDIM.TV LG 32LW 5500 BU TV NIN KENDI YEDEKLEMESI VAR TLLedit dıye lısteyo kaydedıyor ınterneeten arastırdım tlledit5.0 dıye bı tane kanal edıtor buldum ama bıı turlu usb ye yedekledıgım kanal sıralamasını görmuyor.yıne ınterneetenn bı kanal sıralaması buldum lw5500s dıye o ındırdıgım kanal edıt programı lw5500s yazan dosyayı acıyor ama benım dosyamı acmıyor.lutfen yardımcı oLURMUSUNUZ bu sorunu nasıl hallederım.IYI GUNLER DILERIM.

Hangi İldesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 6 Haziran 2012; 17:13:00 >

• ordu
  • bana yardım edebılırmısınz acaba
  • ordu.bana yardım edebılırmısın z acaba
  • ordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalosma

ordu

PM attım bakınız lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLO TV UYDU YAYINI AYIRAÇ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.