arkadaslar uydu alıcısı almak istiyorum binaya merkezi çanak anten bagladılar hayatımda hiç uyduyla ugrasmadım bn uydu alıcısını alsam tv ile baglantısını kendim yapabilirmiyim çanaklar her sey hazır sadece uydu alıcısı yok kendim rahat bi şekilde tv ye baglayabilirmiyim tesekkürler
almak istedigim uydu alıcısı ise goldmaster sat 40400 cı
merkezi istem kurulu ve senin binaya kadar geliyorsa işin çok kolay reciveri aldığın yer bile bağlantısını yapar ama reciver konusunda bir kez daha düşün sonra pişman olma bence alma
haklsın gittim almaya önermediler bende NEXT&NEXTSTAR 9000 cı aldım hayet guzel bir şekilde kullanıyorum çokta kolay kurulum yaptım tekrar tesekkür ederim
hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: cck
haklsın gittim almaya önermediler bende NEXT&NEXTSTAR 9000 cı aldım hayet guzel bir şekilde kullanıyorum çokta kolay kurulum yaptım tekrar tesekkür ederim
HayırLı oLsun
quote:
Orjinalden alıntı: wand
quote:
Orjinalden alıntı: cck
HayırLı oLsun
saol daha iyisi senin olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme