Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
44
Favori
268.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

estagfrullah neden böyle birsey yapayim. pek anladığım bir konu degil ve cihazda boyle bir bilgide bulamadim siz kullanmışsanız biliyorsunuzdur diye sordum. bu ozelligide 160 liraya satilan next minix black 2 adli cihazda görmüştüm. belki yazilmaya deger gorulmeyen bir ozelliktir dedim.

yardımınız icin teşekürler
    Hocam next'te 2 - 3 model TV'ye bu özelliği verdim diyor. Geriye kalan bi dünya modelde, tv'yi uydu alıcının kumandasından kapatmak mümkün değil. Yani next ara sıra böyle adından bahsettirmek için, reklam kokan özelliği 2 - 3 modele koyar.

=============================

Oysa dreambox aldığınız zaman, uydu kumandasının kendine ait akıllı özelliği ile, tv'nin çalışma frekansı, uydu alıcısının kumandasına tanımlanır.

Ama next'i cihazı ile verdiği kumandalarında böyle bir özellik yok ki...

Hasılı kelam; konfora yönelik özellikler için, akıllı kumanda bulunan cihazlardan edinmek gerekmektedir.

• bu bahsettiğimiz Vu+ ve DM modellerinde,
    air mouse kullanılabiliyor mu? yoksa o mosuelarda sadece android box tv filan için mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

bu bahsettiğimiz Vu+ ve DM modellerinde,
    air mouse kullanılabiliyor mu? yoksa o mosuelarda sadece android box tv filan için mi.

Linux sürücüsü olan her parça takılabilir. Ancak logitech marka alırsanız, sorunsuz tanıtılabilir diye değerlendirmekteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
  • bende korax v3 var geçen sene 1 senelik iptv ile 300tl'ya almıştım,idare eder bir cihaz daha kaliteli bir şey bakıyorum
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    sizin onerdiginiz magbox royal x in youtube videosunu ararken dreamstar tribün ün videosuna denkgeldim. kanal gecisleri baya hızlı bu cihazın.

aradaki fiyat farkini onemsemezsek hangisini onerirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

sizin onerdiginiz magbox royal x in youtube videosunu ararken dreamstar tribün ün videosuna denkgeldim. kanal gecisleri baya hızlı bu cihazın.

aradaki fiyat farkini onemsemezsek hangisini onerirdiniz?
    Hoşunuza gideni alabilirsiniz.

Sonuçta, işlemciler aynı...
  • selamlar
    vu+
    ve dreamboxları

nerede görüp elime alıp inceleyebilirim?

mediamarktta filan yoktur herhalde
  • quote:

selamlar
    vu+
    ve dreamboxları

nerede görüp elime alıp inceleyebilirim?

mediamarktta filan yoktur herhalde

Yurtiçindeki mediamarkt mağazalarında bulamazsın.

İstanbul'daysan, google sonuçlarında stok görünen dükkanlara telefon edip, bizzat gidip görmek gerekir.

• 200-250 TL civarı, uydu yayınları için server hediyeli tavsiye edebileceğiniz cihaz var mı ip tv önemli değil benim için yoksa aynı fiyat civarlarında biss key girme özellikli görüntü kalitesi iyi olan cihaz tavsiye edermisiniz ?

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    hocam dubai'den gelecek var da.

uae.souq.com
    Satellite Receivers: Buy Satellite Receivers Box, Digital Satellite Receivers online at Best Prices in UAE | Amazon.ae
    https://uae.souq.com/ae-en/satellite-receiver/l/?sortby=cp_desc&page=1

TL ye çevirmek için 1,6 ama kolay olsun diye 1,5 katını alıveriyorum hesaplarken,,

bu fiyatlara göre ve tavsiyenize göre DM520 iyi görünüyor.
    veya illa 4K olsun dersem Vu+ zero 4K mecbur gibi, zira fiyatı ile DM 4K larının arasında ucurum var.
    ama az daha ver Vu+ Uno 4K al der misiniz?

en önceliğim tuner kalitesi sünyal gücü ( bu konuda Vu+ ile DM ler arasında fark var mıdır acaba?)
    cccam ve iptv diğer önemli noktalar.
    4K konusunda kararsızım.

hocam sitede çok çeşit yok zaten technosat filan gözüme çarptı, şu meşhur skystar pci kartlarının alman üreticisi

• quote:

hocam dubai'den gelecek var da.

https://uae.souq.com/ae-en/satellite-receiver/l/?sortby=cp_desc&page=1

TL ye çevirmek için 1,6 ama kolay olsun diye 1,5 katını alıveriyorum hesaplarken,,

bu fiyatlara göre ve tavsiyenize göre DM520 iyi görünüyor.
    veya illa 4K olsun dersem Vu+ zero 4K mecbur gibi, zira fiyatı ile DM 4K larının arasında ucurum var.
    ama az daha ver Vu+ Uno 4K al der misiniz?

en önceliğim tuner kalitesi sünyal gücü ( bu konuda Vu+ ile DM ler arasında fark var mıdır acaba?)
    cccam ve iptv diğer önemli noktalar.
    4K konusunda kararsızım.

hocam sitede çok çeşit yok zaten technosat filan gözüme çarptı, şu meşhur skystar pci kartlarının alman üreticisi
    Zero 4K'ya verilen paraya yazık olur. Çünkü cihazda kullanılan işlemci, broadcom işlemci olmasına rağmen, giriş seviyesinin de altında bir işlemcidir...

DM900 serisi ile Vu+ Uno 4K cihazda aynı işlemci var.

Uno 4K almaya niyetlendiğinde de, hiç düşünmeden yönünü DM900'e çevir. Çünkü bir defa Uno 4k'nın tüner durumunu bilmiyorum.

Ama 520/525 ve 900 serisinde tuner'ler gerçekten iyi... Ayrıca test ettiğimden gönül rahatlığı ile iyi kalitede sinyal yakaladığını söyleyebiliyorum.

Yalnız Dubai'deki fiyatlar, avrupadan pahalıymış... Orası açık pazar bölgesi olduğu için, mallar ülkeye gümrüksüz girer. Alış veriş yapanlar da vergisiz mal alırlar. Şimdilerde cep telefonlarında bu avantaj devam ediyor. Ancak uydu cihazlarının orada pazarı yok ki, avrupadan bile pahalı satılıyor.

Orada uydu cihazlarının fiyatının yüksekliğinden çıkarımım; oraya uydu cihazları, cep telefonları gibi yığın olarak girmiyor demek ki...

Hasılı; Dubai'den cep telefonu alınır. Note 9'un fiyatını karşılaştır. Hesaplı ise, note9 almanı tavsiye ederim. Yada xioami'nin en son çıkan modellerinden birini de alabilirsin. Mesela; mi 8 miydi, neydi ? Yeni bir modeli çıktı...

Bir de 2019'un ortasında G5 şebekesi devreye alınacağı için, 4G LTE vs telefonların fiyatı çok düşecek. Bu durumu da göz önüne almakta yarar var.

Dubai'den uydu cihazı alma, cep telefonu alma, ne alacağız diye soracak olursan, ihtiyacın olup ta Türkiye'ye göre ne ucuzsa onu getirt.

Fiyat avantajı nedeniyle, Dreambox'u da Almanya'dan getirtmekte yarar var.

• arkadaslar bu resimdeki ürünler aynı marka model ürünler ancak hangisi yeni kasa hangisi eski kasa bilen var mı?

ben oval olanı siparis verdim sonradan digerini gördüm eger kare olan guncel modelse siparisi iptal edecem.

bilen var mi?

• Merhaba arkadaşlar,

Mümkünse sizden tavsiye isteyecektim. Aradığım özellikler, kanal geçişleri hızlı, youtube ve mümkünse netflixe girebilen uygun fiyatlı bir mini uydu. İptv vs kullanmıyorum. İlgilenirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Merhaba arkadaşlar,

Mümkünse sizden tavsiye isteyecektim. Aradığım özellikler, kanal geçişleri hızlı, youtube ve mümkünse netflixe girebilen uygun fiyatlı bir mini uydu. İptv vs kullanmıyorum. İlgilenirseniz memnun olurum.
    Mini cihazların tamamının kanal geçiş hızı yavaştır. Çünkü mini uydu cihazlarında yavaş işlemci kullanılmaktadır.

Youtube ve netflix gibi özellikler, iptv kapsamındadır zaten...

Şu cihazın işlemcisinin hızı, diğer cihazlara göre biraz daha hızlıdır. Dolayısıyla kanal geçiş hızı da diğer cihazlara göre nispeten daha hızlı olacaktır.

https://tr.aliexpress.com/item/ALEMOON-X5-DVB-Combo-dekoder-DVB-S2-T2-C-ak-ll-TV-al-c-s-d/32923967124.html

• @serkanguzel_ hocam merhaba;

Daha önce VU+ Duo ve Vu+ Solo cihaz kullandım. Şu an ikisi de bozuk durumda. Basit kondansatör arızası varmış ama işini bilmeyen tamirci Duo'yu mahvetti. Solo da HDMI görüntü arasıra gidip duruyor. Bu yüzden de yeni bir cihaz ihtiyacı doğdu. Dsmart modül kullanıyorum + olarak HD H.265, timeshift vs pvr ve PC'den de stream izleyebilmek istiyorum. Bir de TKGS desteği falan olursa deymeyin keyfime. Varmıdır böyle bir cihaz yoksa TKGS'yi çıkartabiliriz de. Aliexpresten de alabilirim. Fiyat performans ürünü olması maddi durumdan önemli. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

@serkanguzel_ hocam merhaba;

Daha önce VU+ Duo ve Vu+ Solo cihaz kullandım. Şu an ikisi de bozuk durumda. Basit kondansatör arızası varmış ama işini bilmeyen tamirci Duo'yu mahvetti. Solo da HDMI görüntü arasıra gidip duruyor. Bu yüzden de yeni bir cihaz ihtiyacı doğdu. Dsmart modül kullanıyorum + olarak HD H.265, timeshift vs pvr ve PC'den de stream izleyebilmek istiyorum. Bir de TKGS desteği falan olursa deymeyin keyfime. Varmıdır böyle bir cihaz yoksa TKGS'yi çıkartabiliriz de. Aliexpresten de alabilirim. Fiyat performans ürünü olması maddi durumdan önemli. Teşekkürler...
    Gigablue guad kirmizi isik hatasi cihaz cöp

Vu duo kirmizi isik kondonsator arizasi.

Vu uno kirmizi isik anakart arizasi.

Vu solo se mozaiklenme sorunu.

Vu solo2 ilk cikan serilerde mainboard arizasi.hdmi arizasi.

ayrıca solo se 4 kişinin 3ünde işlemci yandı benim etrafımda durum bu benim 6. ayımda bir arkadaşın 3. diğerinin 2. yılında

Kronik sorunlar.

Dreamboxlar pahalı olsa da hala zirvede heralde

• Arkadaşlar merhaba,
    Dümdüz bir cihaz arıyorum, iptv, android, vs önemli değil. Tek isteğim kanal geçişleri hızlı olsun, durduk yere donup kitlenmesin cihaz. Çalışma odasına normal turksat izlemek için arıyorum, tavsiyeleriniz nedir ?

Edit: Önceki sayfalardan incelediğim kadarıyla uygun fiyata hızlı cihaz yok :) kötünün iyisi Magbox Royal X cihazı önerilmiş, sanırım bu cihazı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocainer -- 28 Ekim 2018; 22:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Arkadaşlar merhaba,
    Dümdüz bir cihaz arıyorum, iptv, android, vs önemli değil. Tek isteğim kanal geçişleri hızlı olsun, durduk yere donup kitlenmesin cihaz. Çalışma odasına normal turksat izlemek için arıyorum, tavsiyeleriniz nedir ?

Edit: Önceki sayfalardan incelediğim kadarıyla uygun fiyata hızlı cihaz yok :) kötünün iyisi Magbox Royal X cihazı önerilmiş, sanırım bu cihazı alacağım.
    Bu cihazla ilgili yeterli bilgi yok.Özellik istenmiyorsa birçok seçenek var.

http://www.turkey f orum.com/satforum/showthread.php?t=779814

• Temel amaç internet üzerinden olacak, uydu kısmı ikinci planda. İptv, media player, Youtube, tarayıcı, Kodi, TürkVod, Netflix vs.

Sormak istediğim cihazlar.
    www.hepsiburada.com
    Formuler F4 Turbo'linux Full HD Uydu Alıcısı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/formuler-f4-turbo-linux-full-hd-uydu-alicisi-pm-HB000003XCU6

https://www.octagon-germany.eu/produkte/digital-receiver/hdtv-receiver/satellit-dvb-s2/sf8008/

www.eksenuydu.com
    SpyBox - SpyBox - Novacom Spybox S11 CI 4K Turbo Android + 24 Ay CCcam Server ve Combo Aparat Hediyeli - Ücretsiz Kargo
    https://www.eksenuydu.com/u/3095/novacom-spybox-s11-ci-4k-turbo-android-24-ay-cccam-hediye

www.eksenuydu.com
    Vu+ Ultimo 4K/ Duo 4K / Zero 4k - Vu+ - Vu+ Zero 4K Uydu Alıcı - Linux İşletim Sistemli Çok Hızlı Modül Girişli Uydu Alıcı + Wİ-Fi Anten Hediye
    https://www.eksenuydu.com/modul-istemiyorum

Hangisini alayım.
    Başkada önerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 29 Ekim 2018; 13:06:16 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.