Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
44
Favori
268.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli vaktinizi ayırıp, ayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam, sağ olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiremco Turbo 4K E2 cihaz değildir.
    Netflix, Prime Video, Youtube 720p dir.
    Filmlerin olduğu bölümde youtube 4k dır ama kullanışlı değildir.
    Kodi içinde Netflix 1080p dir. Hem Netflix (tarayıcı üzerinden), hem kodi içinden takılıyor, donuyor.
    Prime Video bir tık daha iyi çalışsada yine de arada kare atlamalar yapıyor.
    Görüntü kalitesi bana göre eh orta seviye (başkasına göre üst düzeydir).
    Içindeki Mali 450 yüksek içerikli youtube videolarda arada takılma yapıyor.
    Belki ilerde yazılım ile düzelir hiçbir şey diyemem.
    İki gün kullanıp sahibine geri verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 19 Temmuz 2020; 23:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORMULER F4 TURBO cihazımı satıyorum ilanlarım arasında mevcut Pm gönderilebilir fiyatta pazarlık ederiz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:5:16 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:5:38 >
  • Arkafaşlar merhaba. Eski bir Lg tv dahili uydu kanallarin cogunu bulmuyor. Harici uydu alicisi almaya karar verdim ama bilgim sifir. Yardimci olabilir misiniz ?

1 - dahili uydu alicili tv, harici uydu alicisi calistirir mi ?
    2 - bu media player, box vs. ne işe yarar harici uydu alicisi görevi görür mü ?
    3 - tv den çok bi beklentim yok. Fazlada izlemem zaten ama bulunsun. Biraz fonksiyonu olan uygun fiyatli uydu alicisi ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yaşlı annem babam için uydu cihazı alacagim.

4k netflix iptv cart curt hicbirsey istemiyorum.

uzun ömürlü saglam kaliteli görüntü veren mumkunse kanal gecisi hizli baska extrasina ihtiyac duymadigimiz bir cihaz lazim.

o kadar marka çeşit varki kararsiz kaldim. bilen biri yardimci olursa sevinirim. evimizde humax var filboxtan kalma aslinda onlarada aynisini alacaktim ama filbox kapandigindan beri ayri kanal arama yapinca 301 den kaydedip baslatiyor kanallari. humax kaliteli diye humax nano free alayim dedim sonra kararsiz kaldim belki sizden oneriler isiginda seçerim.

uygun fiyatlalilarda da
    next2023
    hiremco combo zapper

bu ikisi var aklimda. en cok satilanlar bunlar diye

• quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

arkadaslar yaşlı annem babam için uydu cihazı alacagim.

4k netflix iptv cart curt hicbirsey istemiyorum.

uzun ömürlü saglam kaliteli görüntü veren mumkunse kanal gecisi hizli baska extrasina ihtiyac duymadigimiz bir cihaz lazim.

o kadar marka çeşit varki kararsiz kaldim. bilen biri yardimci olursa sevinirim. evimizde humax var filboxtan kalma aslinda onlarada aynisini alacaktim ama filbox kapandigindan beri ayri kanal arama yapinca 301 den kaydedip baslatiyor kanallari. humax kaliteli diye humax nano free alayim dedim sonra kararsiz kaldim belki sizden oneriler isiginda seçerim.

uygun fiyatlalilarda da
    next2023
    hiremco combo zapper

bu ikisi var aklimda. en cok satilanlar bunlar diye
    humax nano free kullanıyorum görüntü kalitesi 10 numara çok iyi cihaz piyasa da bulamazsın next64 de çok iyi görüntü kalitesi

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Yaşlılarda tek kumanda kullanımı şart.bu yüzden yaşlılar İçin uydu alıcılı televizyon en kullanışlı olanı.Fakat uygun fiyat diyorsanız next 2023 NeXT 64 işinizi görür.Kumanda ergonomisi(yaşlılar İçin önemli) NeXT bence en öndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 2 Ağustos 2020; 11:14:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • playfurkan P kullanıcısına yanıt
    Dahili uydu alıcılı tv de HDMİ girişimiz varsa harici uydu alıcı çalıştırır.Android box cihazlar internete bağlı çalışır ve değişik programlar yardımı ile tv kanallarına ulaşırsınız,daha da önemlisi ayrıca İptv aboneliği almalısınız.Hem tv hem media player istiyorum derseniz Dreamstar Master,Hiremco vs alabilirsiniz.Ayrıca şunu belirteyim tvlere entegre uydu alıcılarının sinyal alma gücü genelde düşüktür.O yüzden harici uydu alıcı almak gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Dahili uydu alıcılı tv de HDMİ girişimiz varsa harici uydu alıcı çalıştırır.Android box cihazlar internete bağlı çalışır ve değişik programlar yardımı ile tv kanallarına ulaşırsınız,daha da önemlisi ayrıca İptv aboneliği almalısınız.Hem tv hem media player istiyorum derseniz Dreamstar Master,Hiremco vs alabilirsiniz.Ayrıca şunu belirteyim tvlere entegre uydu alıcılarının sinyal alma gücü genelde düşüktür.O yüzden harici uydu alıcı almak gerekebilir.
    Çok teşekkür ederim üstat

• quote:

Orijinalden alıntı: playfurkan

Çok teşekkür ederim üstat

Alıntıları Göster
    Next'in hem tv ye hem uydu alıcıya kumanda eden akıllı kumandaları mevcut.
  • CUMHUR45 kullanıcısına yanıt
    NeXT 2053 NeXT64 kumandaları TV ile eşleştiriliyor.Ama yaşlılara yine de eğitim vermek gerekiyor tv ve uydu alıcı kumandaları için

• fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    tsk ederim hocam yok illa uygun fiyat demiyorum ornek verdim sadece tek kumanda isinde haklisiniz zaten o sebepten uydu alıcıli tv almistik ama bozuldu ydusu devamli format atıyor kanallar karışıyor lg lerde kronik servis 600 tl istedi ve garanti vermedi o sebepten aklima harici uydu cihazi almak geldi. 301 den baslamasi sorun degilse next64 veya 2023 horemco zapper yerine humax htr1000s daha mantıklı değil mi?

bu arada piyasada bulunmuyor denmis ama ben humaxmarketim de gördüm humax nano free 189 a humax htr1000s te 149 tl ye satılıyor.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Humax cihaz broadcom işlemcili olması lazım kaliteli görüntü verir.Alabilirsiniz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:5:59 >
  • Birçok kullanıcı evlerinde eski sistem çanak,deforme kablolar ve eski lnb’ler kullanıyor.Bizim gibi sitelerde kalanların kablo Sistemleri genellikle zayıf durumda dolayısı ile sinyal çekim gücü önemli bir seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Birçok kullanıcı evlerinde eski sistem çanak,deforme kablolar ve eski lnb’ler kullanıyor.Bizim gibi sitelerde kalanların kablo Sistemleri genellikle zayıf durumda dolayısı ile sinyal çekim gücü önemli bir seçenek.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:6:22 >
  • Merhabalar,

Sanyo LD32S8HA televizyon için masada yer kaplamayacak mini uydu alıcısı almak istiyorum. Wifi, iptv gibi özellikler istemiyorum. Kanallar arası geçişler hızlı olması, hd özellikli olması yeterli.

Bütçe 150 tl. Hangi mini uydu alıcısını önerirsiniz? Bugün bize Magbox Mercury önerdiler, beğenmedik.
    Cihazın televizyon arkasında yani görünmeyecek şekilde monte edilebilmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamno35

Merhabalar,

Sanyo LD32S8HA televizyon için masada yer kaplamayacak mini uydu alıcısı almak istiyorum. Wifi, iptv gibi özellikler istemiyorum. Kanallar arası geçişler hızlı olması, hd özellikli olması yeterli.

Bütçe 150 tl. Hangi mini uydu alıcısını önerirsiniz? Bugün bize Magbox Mercury önerdiler, beğenmedik.
    Cihazın televizyon arkasında yani görünmeyecek şekilde monte edilebilmesi gerekiyor.
    4mb flaşlı cihazdan uzakdur nex64 tavsiye ederim güzel özelleri var çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.