< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (59. sayfa)
-
-
Humax cihazlar var çakallara dikkat edin lütfen 70-80 TL (kargo hariç) satanlarda var 150-250 ye satanlarda -
Bi bakayım hocam kanky ler nasıldır acaba biliyor muydunuzquote:
Orijinalden alıntı: fikretkurt
Humax cihazlar var çakallara dikkat edin lütfen 70-80 TL (kargo hariç) satanlarda var 150-250 ye satanlarda -
Ben oldum olası NeXT ürünlerini çok severim.Ama kanky biraz hafif kalır.2053 uygun olabilir -
merhaba hocam,bu hayatta herkesin iyi kriteri farklıdır.ancak size kullandığım bir ürünü tavsiye ederim.umarım hayallerinizi karşılar.
ürün linki:
http://www.skytech.com.tr/Elektronik/Uydu%20Al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/ST-27000-3047
saygılar.....................................................................
-
Hocam iyiymiş de 2053 bana ağır gelir asıl kanky nin iki katı fiyat neredeysequote:
Orijinalden alıntı: fikretkurt
Ben oldum olası NeXT ürünlerini çok severim.Ama kanky biraz hafif kalır.2053 uygun olabilir
Öğrenci evine öyle ara sıra izlemeli bişey arıyorum, kanky alabilirim ,teşekkürler yardımınız için -
Haklısnız hocam bu modeli da bi inceleyeyim, teşkkürlerquote:
Orijinalden alıntı: multisongohanmerhaba hocam,bu hayatta herkesin iyi kriteri farklıdır.ancak size kullandığım bir ürünü tavsiye ederim.umarım hayallerinizi karşılar.
ürün linki:
http://www.skytech.com.tr/Elektronik/Uydu%20Al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/ST-27000-3047
saygılar.....................................................................
-
rica ederim.
saygılar.............................
-
selamlar ben de bir uydu alicisi alacagim atlanta bozuldu
tavsiye alabilir miyim?
iptv kurabileyim
uydu alicisi olsun
cccam kurabileyim
bozulmayacak saglam kullanici dostu iyi bir alet
butce cok yuksek olmasın
okudugum ve anlayabildigim kadarıyla su 4 alet one cıkıyor sanki
GigaBlue UHD TRIO 4K
Spybox s11
Hiremco turbo 4k
Mecool M8S Plus
gigablue ve spybox cok pahali geldi
hiremco ve mecool daha hesaplı gibi hem iptv hem uydu hem de cccam icin
cok tesekkurler yardımlarınız icin
-
Hiremco 4K Dreamstar master gibi kullanışlı cihazlar.Ama kapalı linux dediğimiz cihazlardan.Ben Dreamstar master (wellbox atom) kullanıyorum çok pratik kurulumu falan.Dreamstar Uydu sinyal alış gücü Spybox dan daha iyi...4K uydu cihazları gigablue Spybox gibi uydu sinyal alış gücü daha zayıfdı bende merkezi sistem kötü kablolu site tesisatı olduğu için NeXT 2053 Dreamstar master Welbox kullanıyorum -
cok tesekkur ederim bilgi icin
yani bu alette hem iptv izleyebilirim, hem uydu antenini baglayabilirim (canaksız uydu alıcı diyor ama benim canaklar var bina en ust katta) bilmiyorsam duzeltin lutfen, ve en onemli 3. sey de Cccam da izleyebiliyoruz degil mi?
DreamStar Master IP | Yeni Nesil Çanaksız Uydu Alıcı | Hisilicon <---- bu alettir degil mi sizin uydu alıcınız?
tesekkurler
-
Evet doğrudur hocam.Uydu yayını için LNB girişi İptv için LAN girişi ve Dahili Wi-Fi si var -
Arkadaşlar benim için net iyi gôrüntüsü olan bircihaz tavsiyesi istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 23 Aralık 2020; 17:22:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu konuda sencede bu kadar detaya girmek günümüz şartlarında artık önemlimi.yani tv işi artık çok sıradanlaştı.
dvb-t2 er geç istanbulda ordan bütün türkiyede başlayıp yaygınlaşacak.yani sizi bu konuda tam olarak tatmin etmeyip arayışa yönlendiren konu nedir.görüntü kalitesi ise bunu tek taraflı olarak,yani çok iyi bir alıcı alırım olayı çözerim bu yanlış bir bakış açısı.kullandığınız tv nin teknik donanımı hd ready,full hd,uhd,bunun dışında hertz,en önemlisi tv kanallarının bitrate dir.siz kendi adınıza herşeyi tam olarak yapsanızda tv kanalları üzerine düşeni teknolojik anlamda yapmaz ise,görüyoruz yapmayan çok sayıda kanal var,yani donanım masrafına girmeden yazılımsal upscale ile hd olmayan yayını hd olarak yutturanlar var.o yüzden bu konuda şayet kriteriniz sadece görüntü ise bence canınızı hiç sıkmayın derim.
saygılar....................................................
-
quote:
Orijinalden alıntı: multisongohanhocam bu konuda sencede bu kadar detaya girmek günümüz şartlarında artık önemlimi.yani tv işi artık çok sıradanlaştı.
dvb-t2 er geç istanbulda ordan bütün türkiyede başlayıp yaygınlaşacak.yani sizi bu konuda tam olarak tatmin etmeyip arayışa yönlendiren konu nedir.görüntü kalitesi ise bunu tek taraflı olarak,yani çok iyi bir alıcı alırım olayı çözerim bu yanlış bir bakış açısı.kullandığınız tv nin teknik donanımı hd ready,full hd,uhd,bunun dışında hertz,en önemlisi tv kanallarının bitrate dir.siz kendi adınıza herşeyi tam olarak yapsanızda tv kanalları üzerine düşeni teknolojik anlamda yapmaz ise,görüyoruz yapmayan çok sayıda kanal var,yani donanım masrafına girmeden yazılımsal upscale ile hd olmayan yayını hd olarak yutturanlar var.o yüzden bu konuda şayet kriteriniz sadece görüntü ise bence canınızı hiç sıkmayın derim.
saygılar....................................................
Tvim fulhd 4k 2017 model Samsung kendi uydu alıcısı kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 24 Aralık 2020; 1:4:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiremco turbo 4 k uydu alıcısı nasıldır alınırmı
hocam fullhd 4k diye bir sınıf yok.doğrusu 4k dır,daha doğrusu uhd dir.çünkü bütün 4k lar uhd ler full hd dir,ancak hiçbir full hd asla 4k değildir.
saygılar...............................................
-
Test edebileceğiniz yer varsa test ederek alınız.
Ben test edip iki günde geri verdim.
Kodi, Netflix, Prime Video, 4 youtube stabil çalışmıyordu.
Not ; ilk çıktığında test etmiştim. Belki şimdi düzelmiştir.
Merhaba,
sayfalar dolusu okudum.
iptv'li uydu alıcı arıyorum.
Aslında iptv daha fazla kullandığımız için uydu destekli iptv cihaz arıyorum desem daha doğru olur.
Aldığım h96max2 1 senede elden çıktı, bu sebeple Türkiye'de garantili bir cihaz tavsiyesi bekliyorum.
Fiyat limitim ise 500 TL
Şimddiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkal -- 24 Aralık 2020; 21:20:53 > -
Atlanta Xtrend ET5000 bu cihaz için yorum alabilir miyim alınırmı bu cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 26 Aralık 2020; 11:31:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X