Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.605
Cevap
44
Favori
268.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hdmi çıkışlı 1080p destekli cihaz arıyorum, ucuz ve sağlam olması önemli başka özellik lazım değil,

Ne önerirrsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Humax cihazlar var çakallara dikkat edin lütfen 70-80 TL (kargo hariç) satanlarda var 150-250 ye satanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Humax cihazlar var çakallara dikkat edin lütfen 70-80 TL (kargo hariç) satanlarda var 150-250 ye satanlarda
    Bi bakayım hocam kanky ler nasıldır acaba biliyor muydunuz
    Ben oldum olası NeXT ürünlerini çok severim.Ama kanky biraz hafif kalır.2053 uygun olabilir

merhaba hocam,bu hayatta herkesin iyi kriteri farklıdır.ancak size kullandığım bir ürünü tavsiye ederim.umarım hayallerinizi karşılar.

ürün linki:

http://www.skytech.com.tr/Elektronik/Uydu%20Al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/ST-27000-3047

saygılar.....................................................................

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Ben oldum olası NeXT ürünlerini çok severim.Ama kanky biraz hafif kalır.2053 uygun olabilir
    Hocam iyiymiş de 2053 bana ağır gelir asıl kanky nin iki katı fiyat neredeyse

Öğrenci evine öyle ara sıra izlemeli bişey arıyorum, kanky alabilirim ,teşekkürler yardımınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

merhaba hocam,bu hayatta herkesin iyi kriteri farklıdır.ancak size kullandığım bir ürünü tavsiye ederim.umarım hayallerinizi karşılar.

ürün linki:

http://www.skytech.com.tr/Elektronik/Uydu%20Al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/ST-27000-3047

saygılar.....................................................................

Haklısnız hocam bu modeli da bi inceleyeyim, teşkkürler

rica ederim.

saygılar.............................

• selamlar ben de bir uydu alicisi alacagim atlanta bozuldu

tavsiye alabilir miyim?

iptv kurabileyim

uydu alicisi olsun

cccam kurabileyim

bozulmayacak saglam kullanici dostu iyi bir alet

butce cok yuksek olmasın

okudugum ve anlayabildigim kadarıyla su 4 alet one cıkıyor sanki

GigaBlue UHD TRIO 4K

Spybox s11

Hiremco turbo 4k

Mecool M8S Plus

gigablue ve spybox cok pahali geldi

hiremco ve mecool daha hesaplı gibi hem iptv hem uydu hem de cccam icin

cok tesekkurler yardımlarınız icin

• ArmanArmanArman A kullanıcısına yanıt
    Hiremco 4K Dreamstar master gibi kullanışlı cihazlar.Ama kapalı linux dediğimiz cihazlardan.Ben Dreamstar master (wellbox atom) kullanıyorum çok pratik kurulumu falan.Dreamstar Uydu sinyal alış gücü Spybox dan daha iyi...4K uydu cihazları gigablue Spybox gibi uydu sinyal alış gücü daha zayıfdı bende merkezi sistem kötü kablolu site tesisatı olduğu için NeXT 2053 Dreamstar master Welbox kullanıyorum
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim bilgi icin

yani bu alette hem iptv izleyebilirim, hem uydu antenini baglayabilirim (canaksız uydu alıcı diyor ama benim canaklar var bina en ust katta) bilmiyorsam duzeltin lutfen, ve en onemli 3. sey de Cccam da izleyebiliyoruz degil mi?

DreamStar Master IP | Yeni Nesil Çanaksız Uydu Alıcı | Hisilicon <---- bu alettir degil mi sizin uydu alıcınız?

tesekkurler

• ArmanArmanArman A kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur hocam.Uydu yayını için LNB girişi İptv için LAN girişi ve Dahili Wi-Fi si var
  • Arkadaşlar benim için net iyi gôrüntüsü olan bircihaz tavsiyesi istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 23 Aralık 2020; 17:22:52 >
  • hocam bu konuda sencede bu kadar detaya girmek günümüz şartlarında artık önemlimi.yani tv işi artık çok sıradanlaştı.

dvb-t2 er geç istanbulda ordan bütün türkiyede başlayıp yaygınlaşacak.yani sizi bu konuda tam olarak tatmin etmeyip arayışa yönlendiren konu nedir.görüntü kalitesi ise bunu tek taraflı olarak,yani çok iyi bir alıcı alırım olayı çözerim bu yanlış bir bakış açısı.kullandığınız tv nin teknik donanımı hd ready,full hd,uhd,bunun dışında hertz,en önemlisi tv kanallarının bitrate dir.siz kendi adınıza herşeyi tam olarak yapsanızda tv kanalları üzerine düşeni teknolojik anlamda yapmaz ise,görüyoruz yapmayan çok sayıda kanal var,yani donanım masrafına girmeden yazılımsal upscale ile hd olmayan yayını hd olarak yutturanlar var.o yüzden bu konuda şayet kriteriniz sadece görüntü ise bence canınızı hiç sıkmayın derim.

saygılar....................................................

• quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

hocam bu konuda sencede bu kadar detaya girmek günümüz şartlarında artık önemlimi.yani tv işi artık çok sıradanlaştı.

dvb-t2 er geç istanbulda ordan bütün türkiyede başlayıp yaygınlaşacak.yani sizi bu konuda tam olarak tatmin etmeyip arayışa yönlendiren konu nedir.görüntü kalitesi ise bunu tek taraflı olarak,yani çok iyi bir alıcı alırım olayı çözerim bu yanlış bir bakış açısı.kullandığınız tv nin teknik donanımı hd ready,full hd,uhd,bunun dışında hertz,en önemlisi tv kanallarının bitrate dir.siz kendi adınıza herşeyi tam olarak yapsanızda tv kanalları üzerine düşeni teknolojik anlamda yapmaz ise,görüyoruz yapmayan çok sayıda kanal var,yani donanım masrafına girmeden yazılımsal upscale ile hd olmayan yayını hd olarak yutturanlar var.o yüzden bu konuda şayet kriteriniz sadece görüntü ise bence canınızı hiç sıkmayın derim.

saygılar....................................................

Tvim fulhd 4k 2017 model Samsung kendi uydu alıcısı kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 24 Aralık 2020; 1:4:7 >

• Hiremco turbo 4 k uydu alıcısı nasıldır alınırmı

• mehmett36 kullanıcısına yanıt

hocam fullhd 4k diye bir sınıf yok.doğrusu 4k dır,daha doğrusu uhd dir.çünkü bütün 4k lar uhd ler full hd dir,ancak hiçbir full hd asla 4k değildir.

saygılar...............................................

• mehmett36 kullanıcısına yanıt

Test edebileceğiniz yer varsa test ederek alınız.

Ben test edip iki günde geri verdim.

Kodi, Netflix, Prime Video, 4 youtube stabil çalışmıyordu.

Not ; ilk çıktığında test etmiştim. Belki şimdi düzelmiştir.

• Merhaba,

sayfalar dolusu okudum.

iptv'li uydu alıcı arıyorum.

Aslında iptv daha fazla kullandığımız için uydu destekli iptv cihaz arıyorum desem daha doğru olur.

Aldığım h96max2 1 senede elden çıktı, bu sebeple Türkiye'de garantili bir cihaz tavsiyesi bekliyorum.

Fiyat limitim ise 500 TL

Şimddiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkal -- 24 Aralık 2020; 21:20:53 >
  • Atlanta Xtrend ET5000 bu cihaz için yorum alabilir miyim alınırmı bu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 26 Aralık 2020; 11:31:48 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.