|
Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (61. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Engin7858Merhaba arkadaşlar.Resimde görülen cihaz mevcut bende.Bunda bazı kanalları bulamıyorum.Gizli özelliği varmıdır bunun.Ayrıca Vod kanalları da bulamıyorum.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.Teşekkür ederim.
VOD'ların olduğu kısma girmek için ana şifreyi girmeniz lazım. 0000 olan menü şifresini değil de, "master password" olarak geçen ana şifreyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fikretkurt
Bu cihaz dreamstar master ip tv (=wellbox atom) cihazına benziyor.Vod ları İptv deyken menü ye bastığınızda sağa sola hareket ettirerek Movie klasörüne geleceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:20:47 > -
Arkadaşlar selam,
1000 tlye kadar hangi cihazı önerirsiniz.İptv konusunda sıkıntı yaratmayacak,donam vs olmayacak,kanal geçişleri hızlı olacak,arayüzü kolay olacak.
dahili wifi olacak,wifi konusunda kopmaların en az olduğu gibi .
aklımda iki model var bu modellerin 100-200 tl daha fazla verip alabileceğim ürün tavsiyeniz varsa bana yazarmısınız.
https://www.hepsiburada.com/dreamstar-master-ip-tv-dahili-wi-fi-uydu-alici-pm-HB00000PS6B1
https://www.hepsiburada.com/hiremco-gt-turbo-v8-d-p-hbv00000sf5ws
ben kullanılan işlemci konusundan pek anlamadığımdan bilen kişilere danışmak istiyorum..
mesela uydu alıcısında (ip tv şart) hangi işlemci daha iyi performans verir..
bana herşeyiyler beni 4-5 yıl sorunsuız götürecek bir cihaz tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
-
gençler octagon sf 8008 4k cihazı bir araştırın derim, ben 1senedir kullanıyorum harika bir makine. saygılar.
-
Yaşlılar için f/p hd uydu alıcısı önerebilir misiniz ? Sorunsuz bir cihaz arıyoruz. Çanak var. IP tv, internet vs gibi bir beklenti yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: firsatcipatojenYaşlılar için f/p hd uydu alıcısı önerebilir misiniz ? Sorunsuz bir cihaz arıyoruz. Çanak var. IP tv, internet vs gibi bir beklenti yok.
next 64 bakın 8mb flaşlı cihaz 4mb cihaz almayın
-
ben kullanıyom memnunum yedek bile aldım
-
Teşekkürler inceliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: firsatcipatojenTeşekkürler inceliyorum
youtubede videosu var menüsü çok güzel
-
Merhaba
sizle aynı durumdayım
arıza kaydı oluşturdum, salı günü aradım Cuma’ya randevu verdiler. Bekledim gelen giden yok, aradım merkezi, güya beni aramışlar ulaşamamışlar, o nedenle geri dönmüşler.
bende üyeliğimi iptal etme kararı aldım ve yeni arayışlara girdim.
bana da bir öneri lütfen, cihaz ve internete bağlanabilme, farklı platformlardan izleme vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla 500 Tl ye olacak evde kullanabileceğim görüntü kalitesi güzel bir uydu cihazı önerebilir misiniz acaba? şimdiden teşekkür edeirm.
-
Dreamstar master İptv veya NeXT 2053 -
Teşekkür ederim. İp tv kullanmıyorum o yüzden önemli olan uydu yayınlarını iyi alabilmesi ve gösterebilmesi öncelikli isteğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantrTeşekkür ederim. İp tv kullanmıyorum o yüzden önemli olan uydu yayınlarını iyi alabilmesi ve gösterebilmesi öncelikli isteğim.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:21:14 > -
emeklerin için teşekkürler hocam..
-
Teşekkür ederim. Zahmet olmuş ama sayenizde birşeyler öğrendik çok sağolun. Dediğiniz cihazları bir araştırayım.
-
Axas His Twin model uydu alıcı satıcı bulamadım hızlı bir arama yaptığımda
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantrAxas His Twin model uydu alıcı satıcı bulamadım hızlı bir arama yaptığımda
nerede aradın
-
arkadaşlar iptv için hangi ürünü önerirsiniz internetim 24 mbps
Korax Era 4K Mini
Dreamstar Master
veya başka tavsiye var mıdır 500tlye kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 17 Şubat 2021; 11:6:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X