Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
45
Favori
268.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gogole da aradım sadece 1 tane oda sahibinden comda ikinici el bir ilan cıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

gogole da aradım sadece 1 tane oda sahibinden comda ikinici el bir ilan cıktı

sıfırı bulamazsın burada aliexprees de var

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz yurtdışında var
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt

acaba aliexpresten alsam ne kadar vergi çıkar biliyor musunuz

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

ikinci el almak istemiyorum o yüzden sahibinden de ilanı gördüm ama incelemedim bile

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:21:34 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:21:50 >
  • Hocam faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler
  • Merhaba, 2014 lerden kalan bir LG Smart TV var bende, android işletim sistemli ve uydu alıcılı hibrit bir cihaz arıyorum, biraz yeni nesil, iyi bir şey alayım ki uzun yıllar iyi bir şekilde kullanabileyim diye düşünüyordum, araştırmalarımın sonucunda Mecool K5 önerisine rastladım, biraz inceleyince K7 modelinin de olduğunu gördüm ve bunu almak istedim ama sipariş verdiğim site ürünü temin edemediklerini, ürünün üretiminin durduğunu söyleyerek bana iade yaptı.

Magicsee C500 Pro S2x T2 Amlogic S905x3 buldum bir de, böyle bir kıyaslama çıktı karşıma bu ikisi arasında, ama tam emin olamadım hangisi daha iyi yine de.

Hem uydu yayınları kalitesi hem de donanım performansı açısından değerlendirirsek ne önerirsiniz benim için acaba? K7 artık temin edilemiyor mu, bilginiz var mı bu konuda bu arada?

@MarcosReborn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raphuss -- 21 Şubat 2021; 1:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raphuss

Merhaba, 2014 lerden kalan bir LG Smart TV var bende, android işletim sistemli ve uydu alıcılı hibrit bir cihaz arıyorum, biraz yeni nesil, iyi bir şey alayım ki uzun yıllar iyi bir şekilde kullanabileyim diye düşünüyordum, araştırmalarımın sonucunda Mecool K5 önerisine rastladım, biraz inceleyince K7 modelinin de olduğunu gördüm ve bunu almak istedim ama sipariş verdiğim site ürünü temin edemediklerini, ürünün üretiminin durduğunu söyleyerek bana iade yaptı.

Magicsee C500 Pro S2x T2 Amlogic S905x3 buldum bir de, böyle bir kıyaslama çıktı karşıma bu ikisi arasında, ama tam emin olamadım hangisi daha iyi yine de.

Hem uydu yayınları kalitesi hem de donanım performansı açısından değerlendirirsek ne önerirsiniz benim için acaba? K7 artık temin edilemiyor mu, bilginiz var mı bu konuda bu arada?

@MarcosReborn

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:22:8 >

• Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim, eğer tekrar hibrit cihaz düşünürsem Magicsee'den yana olacak gibiyim cevabınızdan sonra ama sizden cevap gelene kadar araştırmaya biraz daha devam ettim, hibrit cihazları pek önermiyorlar anladığım kadarıyla. Ben de uydu yayınlarını bir şekilde alıyorum zaten diye düşünüp android box almanın özellikle 1080p üzeri Netflix açısından mantıklı olacağını düşündüm, Bein Connect vs. de cabası olmuş oluyor. IPTV için öğrendiğim kadarıyla play store uygulamaları da etkili çalışabiliyormuş kullanılmak istenirse.

İşin kötü yanı donanım ve android sürümü olarak çok iyi bir android box bile Netflix lisansına sahip olmayabiliyormuş mesela, normalde kurulu halde olmayıp play store'dan da kurulamayan Netflix side-load olarak eski bir versiyonda kurulup çalıştırılabiliyormuş ama bu durumda da 480p izlenebiliyormuş, TV ekran büyüklüğü için sırıtan bir çözünürlük olur diye düşünüyorum ya da Bein Connect'in herhangi bir şekilde kurulup çalıştırılamadığı cihazlar oluyormuş. Böyle durumlar da varmış, o açıdan ne alınacağının iyi araştırılması gerekiyor galiba. Benim üstünde durduğum 2 uygulama var, Bein Connect ve Netflix, bunları yüksek çözünürlükte izleyebilmek istiyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, hibrit cihazlar yalnızca uydu alıcısı veya android box olanlara göre dezavantajlı mı performans ve stabilite açısından? Hibrit cihaz almaktansa toplamda yaklaşık aynı fiyata ikisinin ayrı alınmasının daha mantıklı olacağı söyleniyordu çünkü de. Ben uydu kısmından vazgeçmek üzere olduğumu tekrar belirtmiş olayım bu arada.

Bu konuda da bir araştırma yaptım, Xiaomi Mi Box S 4K ile Amazon Fire TV Stick 4K öneriliyor galiba. Sizin de android box olarak önerebileceğiniz bir cihaz da var mı acaba?

• mecool k5 siparişimizi verdik. mart sonu gibi gelince yorumlarımı yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcosDH

.

Alıntıları Göster

hocam MECOOL M8S PLUS aldın mı artı eksileri neler

• quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

hocam MECOOL M8S PLUS aldın mı artı eksileri neler

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: raphuss

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim, eğer tekrar hibrit cihaz düşünürsem Magicsee'den yana olacak gibiyim cevabınızdan sonra ama sizden cevap gelene kadar araştırmaya biraz daha devam ettim, hibrit cihazları pek önermiyorlar anladığım kadarıyla. Ben de uydu yayınlarını bir şekilde alıyorum zaten diye düşünüp android box almanın özellikle 1080p üzeri Netflix açısından mantıklı olacağını düşündüm, Bein Connect vs. de cabası olmuş oluyor. IPTV için öğrendiğim kadarıyla play store uygulamaları da etkili çalışabiliyormuş kullanılmak istenirse.

İşin kötü yanı donanım ve android sürümü olarak çok iyi bir android box bile Netflix lisansına sahip olmayabiliyormuş mesela, normalde kurulu halde olmayıp play store'dan da kurulamayan Netflix side-load olarak eski bir versiyonda kurulup çalıştırılabiliyormuş ama bu durumda da 480p izlenebiliyormuş, TV ekran büyüklüğü için sırıtan bir çözünürlük olur diye düşünüyorum ya da Bein Connect'in herhangi bir şekilde kurulup çalıştırılamadığı cihazlar oluyormuş. Böyle durumlar da varmış, o açıdan ne alınacağının iyi araştırılması gerekiyor galiba. Benim üstünde durduğum 2 uygulama var, Bein Connect ve Netflix, bunları yüksek çözünürlükte izleyebilmek istiyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, hibrit cihazlar yalnızca uydu alıcısı veya android box olanlara göre dezavantajlı mı performans ve stabilite açısından? Hibrit cihaz almaktansa toplamda yaklaşık aynı fiyata ikisinin ayrı alınmasının daha mantıklı olacağı söyleniyordu çünkü de. Ben uydu kısmından vazgeçmek üzere olduğumu tekrar belirtmiş olayım bu arada.

Bu konuda da bir araştırma yaptım, Xiaomi Mi Box S 4K ile Amazon Fire TV Stick 4K öneriliyor galiba. Sizin de android box olarak önerebileceğiniz bir cihaz da var mı acaba?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:22:31 >

• Hiç anlamıyorum bu TV işlerinden...

Televizyonumun anten girişi yalama oldu. Kanal geçiş hızı da çok düşük.

Akıllı olmasına gerek yok zira 2.ci bilgisayarıma bağlı cihaz.

Ivır zıvır TV desteklesin de istemiyorum.

51 Ekran TV'ye sadece Uydu alıcısı takmak istiyorum.

Görüntü kalitesi iyi olsun, kanal geçiş hızı iyi olsun yeterli.

Fiyat çok önemli değil ancak Fiyat / Performans ürünü olmasını tercih ederim.

Ne almalıyım arkadaşlar?

• Herkese merhaba
    22inc tvmi mutfağa takmak istiyorum.
    Çatıdan 30metre kablo çektim. Yeri hazırladım. HD uydu alıcısı almam lazım. Soyle sorunsuz görüntüsü iyi bir marka/model önerisi alabilir miyim?
    Genelde next filan çok satan gözüküyor hb de ty de
    Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moveveg M kullanıcısına yanıt

Eyvallah.

Görüntü kalitesi çamur gibi olmaz değil mi?

• moveveg M kullanıcısına yanıt

Yorumları iyi olan bı tane alıp geçeyim en iyisi.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Yorumları iyi olan bı tane alıp geçeyim en iyisi.

Tesekkurler

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148202502

Giriş - orta cihaz segmentinde; kanal geçişi hızlı cihaz olarak, tek bir işlemci var. Huawei üretimi Hisilicon hi3716mv410

Hatırladığım kadarıyla bu işlemci, Türkiye'de satılan iki cihazda var. Dreamstar Master ve Wellbox Atom marka cihazlar... Bu cihazların görüntü kalitesi ise, işlemciden dolayı kalitelidir. Kanal değişim hızı ise, 1 saniye civarıdır.

Binanızda merkezi uydu anten sistemi varsa, bu iki markayı da önermem. Zira bu cihazların tuner katı biraz zayıftır. Merkezi sistemlerde bazı frekansların sinyalini yakalayamıyor, bu cihazlar...

Bireysel çanağa sahipseniz, sıkıntısız sinyal almaktadır, bu cihazlar.

@kaptan666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 7 Mart 2021; 11:6:23 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.