Şimdi Ara

Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
45
Favori
268.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler GigaBlue UHD X3 nasıl cihaz alınır mı fbc tuner dikkatimi çekti benim için görüntü kalite önemli hm-sat dan sipariş vermeyi düşünüyom vergi mergi umrumda değil ne gelirse gelsin bıktım araştırmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 23 Nisan 2021; 17:36:31 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    NeXT 64 cihazını sadece ekstra Wi-Fi cihazı ile internete bağlanabilirsiniz.Fakat 2 saat olunca USB Wİ-Fİ ateş gibi olduğu İçin İptv de vs de kilitlenme yaşarsınız.Ben next64 cihazı monitöre monte edilen NeXT tv almıştım servise gönderiyorum defalarca iade edeceğim.internet bağlantısı istiyorsanız mutlaka LAN alternatifi olan cihaz arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

beyler GigaBlue UHD X3 nasıl cihaz alınır mı fbc tuner dikkatimi çekti benim için görüntü kalite önemli hm-sat dan sipariş vermeyi düşünüyom vergi mergi umrumda değil ne gelirse gelsin bıktım araştırmaktan

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:25:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 17:26:10 >
  • amazon.de İthalat Ücreti Depozitosu ne anlama geliyor

• Yerel ağ üzerinden modeme bağlı harddikteki filmi izleyebileceğim ucuz yollu bir uydu tavsiyesi var mıdır? Ek olarak Iptv ve YouTube olsa yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Yerel ağ üzerinden modeme bağlı harddikteki filmi izleyebileceğim ucuz yollu bir uydu tavsiyesi var mıdır? Ek olarak Iptv ve YouTube olsa yeter

"Modeme bağlı harddisk" değildir o, modeme bağlı bilgisayardaki harddisktir.

Bir film izlemek için aynı anda 4 cihaz çalıştırmaya kalkmak da abestir (TV+uydu+modem+bilgisayar).

Şunu alacaksınız, filmlerin olduğu diski bu kutuya, bu kutuyu da USB'den cihaza (veya TV'ye) bağlayıp izleyeceksiniz:

https://urun.n11.com/tasinabilir-disk-aksesuarlari/25-35-sata-3-usb-30-harici-harddisk-hdd-kutusu-5130p-disk-hard-P207253871

Eğer disk 2.5 inçlik ise, USB kutusunu çok daha ucuza bulursunuz.

• LG 47LM660S tv ve dsmart modülü merkezi sistemde kullanıyorum. Dahili uydu alıcısın görüntü kalitesinden son derece memnunum fakat sanırım kronik sorun kanal listesi ne yaptysam ayarladığım sırada kalmıyor. Bazı kanallar kaybolup yerine başka kanal geliyor. Sürekli kanal listesini yeniden yüklemekten artık bıktım. Bu nedenle harici cihaz almaya karar verdim ama görüntü kalitesi beni tatmin edecek cihaz yok yada ben bulamadım (broadcom chipset li olarak). Kriterlerim; hd olacak (tv 4k değil), modül girişi olacak ve görüntü kalitesi iyi olacak, ip tv youtube vs. olmasına gerek yok yani sadece uydu alıcısı görevini yapması yeterli. Bütçemide duruma göre 1.000 tl ye kadar çıkarabilirim. Tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

LG 47LM660S tv ve dsmart modülü merkezi sistemde kullanıyorum. Dahili uydu alıcısın görüntü kalitesinden son derece memnunum fakat sanırım kronik sorun kanal listesi ne yaptysam ayarladığım sırada kalmıyor. Bazı kanallar kaybolup yerine başka kanal geliyor. Sürekli kanal listesini yeniden yüklemekten artık bıktım. Bu nedenle harici cihaz almaya karar verdim ama görüntü kalitesi beni tatmin edecek cihaz yok yada ben bulamadım (broadcom chipset li olarak). Kriterlerim; hd olacak (tv 4k değil), modül girişi olacak ve görüntü kalitesi iyi olacak, ip tv youtube vs. olmasına gerek yok yani sadece uydu alıcısı görevini yapması yeterli. Bütçemide duruma göre 1.000 tl ye kadar çıkarabilirim. Tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.

• Apartmanda oturuyoruz merkezi sistem var, uydu cihazımız yaklaşık 1 yıl önce bozuldu.
    Mi box dan internetten TV izliyorduk ama bu aralar açamıyoruz bu yüzden de izleyemiyoruz. Uydu alıcısı almak şart oldu sanırım.

Tv miz HD eski Model Tv, kaliteli ve Pahalı olmayan Uydu Cihazı Tavsiyeniz hangisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akadirarik

Apartmanda oturuyoruz merkezi sistem var, uydu cihazımız yaklaşık 1 yıl önce bozuldu.
    Mi box dan internetten TV izliyorduk ama bu aralar açamıyoruz bu yüzden de izleyemiyoruz. Uydu alıcısı almak şart oldu sanırım.

Tv miz HD eski Model Tv, kaliteli ve Pahalı olmayan Uydu Cihazı Tavsiyeniz hangisidir.

Madem mi box'a alışmış durumdasınız, ne diye android cihazdan vazgeçiyorsunuz ?

Hem mi box gibi aynı android yazılımı olan, hem de uydu alıcı özelliği olan, Dreamstar A5 modeli cihazı tavsiye ederim. İster uydu yayını için kullanın, ister mi box gibi iptv vs medyatik maksatlarla kullanın. Cihazla birlikte şifreli uydu yayınlarını izlemek için bir yıllık cccam üyeliği de bedava veriliyor. Yine aynı şekilde 2 yıl ücretsiz iptv kanalları izleme imkanı da sunulmuş.

Tabi fiyatı 850 TL civarı sanırım.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    İnat tv izliyordum ama açılmıyor artık. Mi box ı Netflix için almıştım. Bütçem fazla değil şuan en uygun fiyatlı alacağım aslinda mi den izleyebilsek almam ama açamıyoruz bu sıralar

• quote:

İnat tv izliyordum ama açılmıyor artık. Mi box ı Netflix için almıştım. Bütçem fazla değil şuan en uygun fiyatlı alacağım aslinda mi den izleyebilsek almam ama açamıyoruz bu sıralar

Biliyorsunuz, özellikle internet üzerinden yayın izleme işleri aboneliksiz olmuyor. Abonelik vs derken, cepten daha fazla para çıkıyor. Yani Dreamstar A5 model cihazı, bu sebeple önermiştim. Uydu şifrelileri 1 yıl, iptv 'leri 2 yıl dertsiz tasasız izliyorsun. Cihaz da hızlı işlemcili, kanal geçişleri vs, oldukça güzel bir cihaz. Yani aradığınız özellikler için toplu çözüm bu cihaz.

Herneyse... Başka önerim yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Biliyorsunuz, özellikle internet üzerinden yayın izleme işleri aboneliksiz olmuyor. Abonelik vs derken, cepten daha fazla para çıkıyor. Yani Dreamstar A5 model cihazı, bu sebeple önermiştim. Uydu şifrelileri 1 yıl, iptv 'leri 2 yıl dertsiz tasasız izliyorsun. Cihaz da hızlı işlemcili, kanal geçişleri vs, oldukça güzel bir cihaz. Yani aradığınız özellikler için toplu çözüm bu cihaz.

Herneyse... Başka önerim yoktur.

Alıntıları Göster
    İzlediğimiz toplam 3-4 Kanal (Fox, KanalD, TRT ...) ort. günde 2-3 saat. bunlar için sürekli para vermeye de gerek olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

İzlediğimiz toplam 3-4 Kanal (Fox, KanalD, TRT ...) ort. günde 2-3 saat. bunlar için sürekli para vermeye de gerek olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster

Birkaç kanal için iptv özellikli ya da iptv üzerinden izlemeye gerek haliyle...

Ancak uydu yayınını merkezi sistem üzerinden izleyeceksiniz. Dolayısıyla alacağınız cihaz da, tuner özelliğinin dvb-s2x özellikli olması zaruridir. Niçin böyledir. Çünkü merkezi sistemlerde dvb-s2 tuner'ler her zaman sıkıntı çıkarır.

İşte bu nedenle dvb-s2x tuner'li Dreamstar A5 cihazı tavsiye etmiştim.

Bu duruma göre, alacağınız uydu alıcısının tuner tipini araştırın ve dvb-s2x tuner bulunmasına dikkat edin.

Bu dvb-s özelliği dediğiniz nedir? Çünkü bizim eski cihaz 2000 li yıllardandı ve çalışıyordu elektrik ile ilgili sıkıntıdan dolayı bozuldu yoksa aynı cihaz bize yetecekti. Teknolojiden çok anlamıyorum ama temel kanallar için basit bir uydu cihazı neden iş görmez

• quote:

Bu dvb-s özelliği dediğiniz nedir? Çünkü bizim eski cihaz 2000 li yıllardandı ve çalışıyordu elektrik ile ilgili sıkıntıdan dolayı bozuldu yoksa aynı cihaz bize yetecekti. Teknolojiden çok anlamıyorum ama temel kanallar için basit bir uydu cihazı neden iş görmez

Bahsettiğim husus, cihazın direkt kendisi ile alakalı değil, cihazın sinyal alma yeteneği ile alakalı bir durumdur.

DVB-S, DVB-S2, DVB-S2x ; bunların hepsi birer modülasyon biçimidir. Yani uydudan yayın modüle edilerek( yani bir şekil verilerek ) gönderilir.

DVB-S2 tuner 'ler; merkezi sistemlerde sıkıntı çıkarmakta idi. Sinyal alamama ya da zaman zaman uydu sinyalinin tamamen kesilmesi gibi aksaklıklar ortaya çıkıyordu. Bu sorun DVB-S2x tuner'li cihazlarla aşılmış oldu.

Herneyse... Merkezi sisteme bağlayacağım diye belirttiğiniz için dvb-s2x tuner'li cihazlardan bahsetme gereği duydum.

• 200₺ - 350₺'ye kadar hangi uydu alıcısını önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Benizakura

200₺ - 350₺'ye kadar hangi uydu alıcısını önerirsiniz?

350 nin üzerine 100 tl daha ekleyebilirseniz, dreamstar master modeli cihaz var. Kalitesi iyidir. Tabi uydu sisteminiz bireysel çanak ise, tavsiye ederim. Bu cihaz merkezi sistemlerde sıkıntılıdır.

Merkezi sistemler için ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.