Bahsettiğiniz 1yıllık next ip tv farklı birşey mi? Bir videoda görmüştüm arkadaş media kısmına girdiğinde next film kütüphanesi gibi bir seçenek vardı ve o bende yok şu an. Nextin bünyesinde barındırdığı filmler varmış neden bende yok acaba? CCCAM üyeliğimin olduğunu anlamak için ne yapmam gerekiyor? |
Uydu Alıcı Tavsiyesi [02.01.2018] (67. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fermousBahsettiğiniz 1yıllık next ip tv farklı birşey mi? Bir videoda görmüştüm arkadaş media kısmına girdiğinde next film kütüphanesi gibi bir seçenek vardı ve o bende yok şu an. Nextin bünyesinde barındırdığı filmler varmış neden bende yok acaba? CCCAM üyeliğimin olduğunu anlamak için ne yapmam gerekiyor?
burdan yaz hocam sms onayı yqpmadım gelen mesajlar okunmuyor
fikret hocamızın dedigi next ip tv dedigi şey freeiptv
next film kütüphanesi next 2053 , 2071 modellerinde var pek güncel filmler yok
cccam dedigimiz şey iks server dir kontrol için menü girişler şifreli yayın ayarları iks bölümünü aktif etmelisinin ve en güncel test yazilimini yüklemelisin tüm kanalları silip tkgs güncellemeside yap nat geo wild hd kanalını açıyorsa iks calışıyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 24 Ağustos 2021; 21:0:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şu aşamada tüm kanalları silmeye kalkarsam cihazı elime alırım ben national geographic wild hangi sekmenin altında bulamadım. iptv de türkçe yada ingilizce de yoktu baktığımda. Bu arada iks yi resimdeki gibi aktif ettim ve güncellemelerden test yazan yeri güncellemeye çalıştım fakat zaten güncel dedi.
-
Tekrar merhaba. Yayınlarda sürekli donma yaşıyorum özellikle nat geo wild ve sinema kanalları gibi şifreli yayınlar 10dakka da bir donuyor ve geri geliyor bazen çok uzun süre gelmiyor bazen şifreli kanal diyip öyle kalıyor sebebi ne olabilir? cihaz next2000 wifi ve izlediğim yayınlar internet üzerinden değil çanak üzerindeki yayınlar.
Düzenleme: Söylemeyi unutmuşum sinyal problemi yaşamıyorum 80-90 çeken kanallar donuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermous -- 13 Eylül 2021; 15:14:23 > -
Merhabalar pico 600 HD uydu alıcısı değiştirmeye karar verdim
Cbc sport biss key bu cihaza girilmiyor daha doğrusu biss key girmeye yarayan page + , kanalın üzerinde" $ " işareti olmadığından işlev görmüyor , ve büyük olasılıkla çekiçle parçalananlar listesinde yerini alacak
Bugün maçta çalışmayan bu dandik uydu alıcısı başka zaman çalışmasına gerek yok
Kısacası hiçbir beklentim yok arkadaşlar.
Sadece ama sadece biss key girilebilsin adamı yarı yolda bırakmasın yeterli
Hatta online biss güncelleme özelliği olan ,yada biss kendi kendine kirabilen cihaz yeterlidir.
F/p birşey yoksa enigma 2 linbir cihaz bu işi yapar mı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 15 Eylül 2021; 21:26:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz zaman geçmiş ama yine de yazmadan duramadım. Ben mecool k7 aldım ve kullanoyorum. Oldukça iyi ancak uydu cihazını ayrı kullanın derim bu cihazlarda uydu olması gerektiği gibi değil yazık ki...
-
Fikret Bey bahsettiğiniz Magbox ile bu cihaz arasında kaldım. Hangisi iyi derseniz onu alacağım kolay gelsin, şimdiden teşekkürler...
https://www.hepsiburada.com/goldmaster-ranger-plus-full-hd-uydu-alicisi-p-evgoldrangerplus
-
bende uydu özellikli tvbox alacağım. Nesi eksik bu cihazların, yeterince stabil değiller mi?
-
sinyal zayıf oluyormuş bazı kanalları göstermezmiş
-
Ben mecool k7 kullanıyorum sinyal sorunu filan olmuyor. Ancak uydu kadar hızlı ve pratik değil. Kanal sıralaması vb. gibi şeyler mümkün değil. Düz iptv kullandıysanız o mantıkla çalışıyor. Onun dışında bir sorun yok.
Ben yine de ayrı kullanmanın doğru olacağı düşüncesindeyim. Diğer her şeyden memnunum . Bugün olsa aynı parayla yine bu cihazı alırım (açık kaynak oluşu avantaj)
Hem botech wzone hem de mibox deneyimim oldu beğenmedim. Bütçe artırabilirsem Ugoos yoksa mecool.
-
botech wzone aldım. iptv kullanıyorum. yayıncı konusunda şanslıyım ki sıkıntısız tv izleyebiliyorum. sinema için yeterli değil çok zorlanıyor ama normal kullanım için yeterli geldi. f/p ürünü değil daha ucuz olabilirdi. 700 liraya aldım geçen ay, şimdi 1b₺ olmuş. bu cihazlar uydu konusunda stabil olsa bile biss key ve kart girişlerinin olmaması tercih edilmemesinde en büyük etken olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bis key sorunu olmayan HD uydu alıcısı için arayıştayım, kullanan veya tavsiye edecek arkadaşlar varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
next 64 güzel cihaz 8mb flaşı var özellikleri iyi
-
next 64 güzel cihaz 8mb flaşı var özellikleri iyi 4mb flaşlı uydu alıcı almayın
-
Next kank aldım hocam vifi adaptörlü Türksattan şifreli kanalları açıyor 😲
Hangi kanallarmış bunlar ya?
-
Belgesel kanalları Eurosport felan
Sunny AT-14100 uydu alıcısı vardı bozuldu. sti işlemcili iyi diye almıştım.
Bu cihazlar artık bulunmuyor.
Bu ayarda bir alıcı lazım bir sürü özellik aramıyorum yani turksat yayınlarını izlemek maksat.
görüntü kalitesine hem gözümüz alıştı hemde görece baya iyiydi yani.
next mini kırmızı denedim hiç beğenmedim pastel gibi karanlık gibi renkler vs. kumlu gibi gösteriyor.
Goldmaster 1060 1070 cihazları var satışta bunlarda sti işlemci deniyor goldmasterde bu modellerin farkları nedir ?
önerileriniz nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 29 Aralık 2021; 0:39:19 > -
vu+ solo se sahibim 2. eli alabiliyorsan al görüntü muhteşem kumlu pastel gibi göstermiyor
-
Kaliteli görüntü; sizin de sti işlemci örneğinde belirttiğiniz üzere, işlemciye bağlıdır. Yani iyi ölçekleme( scaling ) yapan işlemciler iyi görüntü üretir. İyi görüntü üreten işlemcinin bulunduğu uydu cihazları da kaliteli görüntü sunar.
Şimdi dikkat ! Burası çok önemli; satın alacağınız herhangi bir marka cihazda, fazla özellik ya da eksik özellik aramak yerine, iyi ölçekleme yapan işlemcili bir uydu cihazı satın almaya odaklanmalısınız !... Yani cihaz satın alırken, konuya; "filan marka cihazda çok özellik var, benim fazla özelliğe ihtiyacım yok" gibi yaklaşım göstermemelisiniz.
İkinci paragrafta yazdığımı özümsediniz sanırım. Hasılı ; ucuz/pahalı ayrımına gitmeden, kaliteli görüntü üreten işlemcinin bulunduğu cihazlara odaklanmalısınız.
İyi ölçekleme yapan işlemciler, markalı ve kütüphanesi bulunan işlemcilerdir, genellikle... Markalı işlemcilerden biri de, Huawei firmasının Hi3716mv410 işlemcinin bulunduğu "Dreamstar Master" modeli cihazdır. Bu cihazın görüntü kalitesi çok kalitelidir. Tarafımdan denenmiştir. Görüntü kalitesi berraktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X