Bildirim
uydu alıcılarıyla ilgili basit bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türksat 1C'de MTV Türkiye, Discovery Channel ve Animal Planet şu anda şifresiz yayında. MTV Türkiye'yi bilmiyorum ancak diğer ikisi 2 Nisan'da şifreye girecek.
Next 2000 ya da Golmaster 9000 serisinden bir cihaz alın derim. -
peki şöle bişi daha sorayım kablolu tv yi mi önerirsiniz uyduyu mu ben biraz eğlence kanallarına düşkünümdür esas alma amacım odur yani sonuçta o kanalları izleyemeyeceksem 2 gün sonra kablolu tv daha mantıklı değil mi? -
adult kanal talebin yoksa kabloyu öneriyorum -
d-smart geliyor, kablolu yayını öneririm -
Kablolu yayın yakında DVB-S sistem gibi dijital kalitede yayın yapacak. Biraz daha beklemeniz daha iy. -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Türksat 1C'de MTV Türkiye, Discovery Channel ve Animal Planet şu anda şifresiz yayında. MTV Türkiye'yi bilmiyorum ancak diğer ikisi 2 Nisan'da şifreye girecek.
Next 2000 ya da Golmaster 9000 serisinden bir cihaz alın derim.
arkadaşa katılıyorum birde next 2005 var -
koblo yayınla sınırlı sayıda kanalla ve mono bir sesle izlemek zorunda kalırsın next al 2000 serisi bence animal ve dıscoverey şifre koyacak o kötü her gülün bi dikeni vardır -
quote:
Orjinalden alıntı: cısse28
koblo yayınla sınırlı sayıda kanalla ve mono bir sesle izlemek zorunda kalırsın next al 2000 serisi bence animal ve dıscoverey şifre koyacak o kötü her gülün bi dikeni vardır
Yakında dijital sisteme geçecekler sanırım. Şu anda kalitesiz bir yayın olduğu doğrudur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X