Şimdi Ara

uydu alıcısı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir hafta önce mutfaga küçük bir tv brde uydu alıcısı aldım. Lnbyi değiştirip sıfır çift çıkışlı lnb taktım ve kabloyu mutfaga kadar çektim problem yok, mutfakta tüm kanalları müthiş çekiyor ama gel gelelim salondaki eski uydu alıcımda bütün kanallar çekiyor ama has iZlenecek kanallar çekmiyor(atv,star,show,ntv vs.) cok uğraştım eski cihaza reset attım artıkda kanalları aramada bile bulmuyor. Kabloda problem yok başka cihaz takiyorum salondaki tvye kanallar çekiyor ama bu cihazda(next ye 2000) çekmiyor çok uğraştım olmuyor ne yapmalıyım?? Bilgisi olan yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmzfb

Arkadaşlar merhaba:
    Bir hafta önce mutfaga küçük bir tv brde uydu alıcısı aldım. Lnbyi değiştirip sıfır çift çıkışlı lnb taktım ve kabloyu mutfaga kadar çektim problem yok, mutfakta tüm kanalları müthiş çekiyor ama gel gelelim salondaki eski uydu alıcımda bütün kanallar çekiyor ama has iZlenecek kanallar çekmiyor(atv,star,show,ntv vs.) cok uğraştım eski cihaza reset attım artıkda kanalları aramada bile bulmuyor. Kabloda problem yok başka cihaz takiyorum salondaki tvye kanallar çekiyor ama bu cihazda(next ye 2000) çekmiyor çok uğraştım olmuyor ne yapmalıyım?? Bilgisi olan yardım lütfen

Sorununuz bu başlıktaki sorun ile aynı ;http://forum.donanimhaber.com/m_82779654/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.