Şimdi Ara

Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.488
Cevap
42
Favori
239.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi olur aslında bizede faydalı olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

kurallara aykırı değilse isteyenler için linkleri burada da verebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: sari_erdem

iyi olur aslında bizede faydalı olur belki

Bu cihaz serisi, artık klasik cihazlar arasında yer aldı diyebiliriz.

Link'leri paylaşmakta sakınca bulunmamaktadır.

Saygılar, sevgiler.
  • Sayın De-Ka,

Linkler için çok teşekkürler. Acaba siz hangisinden almıştınız?
  • Tabiki 2. cisinden,dikkat edersen orada satılan 1 adet yazıyor, o da benimki.Her 2 lnkdeki de aynı ürün olduğu için ben daha uygun fiyatlı olanı tercih ettim.
  • şu anda anlık indirimde 2. linkdeki 133 TL.
  • Tekrar Merhaba,

Verdiğiniz 2.linkteki kişiden Goldmaster SAT 55000 CI uydu alıcısını aldım ve ürün bana bu gün teslim edildi. Bu ürünle ilgili sormak istediğim bir 1-2 konu var.Daha önce hiç uydu alıcısı kullanmamıştım.Ürünün kitapçığına baktım.Orada da kurulumla ilgili bilgi bulamadım.Daha sonra teknik servise sordum. O da aşağıdaki şekilde tarif etti.

1- TV ile uydu alıcısını Scart kablosu ile bağla.TV'nin arkasında Scart 1 girişine tak. (Paketten Scart kablosu çıkmadı.Bu kablonun paketten çıkması gerekir miydi yoksa ayrıca mı almam gerekir?)
    2- Uydu alıcısı ile prizi bağlamak için, prizin uydu alıcısı girişini LNB-In'e tak. (Bu bağlama kablosu paketten çıktı.)Bu arada şöyle bir durum daha var. Bağlayacağım yerdeki 3'lü prizin üzerinde TV,SAT ve hatırlamadığım bir şey daha yazıyor. Bu girişlerden hangisine bu kabloyu takmalıyım?)
    3-Uydu alıcısını kendi kablosuyla elektrik prizine tak.
    4- Önce TV'yi, sonra kumandadan uydu alıcısını aç.
    5- Görüntü gelmezse, kumandadan AV tuşuna bas.

Bu anlatım yeterli mi,eksikleri var mı? TV'yi uydu alıcıya sadece Scart'tan mı bağlamak zorundayım ve bu kabloyu nereden bulacağım? Scart kablosu paketten çıkmalı mıydı veya TV'nin paketinden mi çıkacak?(TV'yi de yeni alacağım)
    Kabloyu SAT yazan girişe mi takmalıyım?

Cevap yazarsanız sevinirim.

• Öncelikle uydu alıcınız hayırlı olsun, anlık/günlük indirimler oluyor,siz kaça aldınız?,scart kablosu paketden çıkmaz onu ayrı alacaksınız,kaliteli birşey alırsanız daha iyi netice alırsınız,bağlantı olayını çok karışık anlatmışsınız,kutudan çıkan kablo scart girişi olmayan tvler içindir, onu kullanmayın verimi düşük olur, yapacağınız işlem kısaca, scart kablosunun bir ucunu uydu alıcısının üstteki tv yazan yere, diğer ucunu tv nin girişine takacaksınız, antenden gelen kabloyu lnb in den uyduya bağlıyacaksınız, uydu alıcısını elektrik kablosunu takıp çalıştıracaksınız, scart kablo kaliteli (21 pini de bağlı) ise tv niz otomatik olarak uyduya geçecektir.
  • Cevap için teşekkürler. Ben uydu alıcımı 190 TL'ye aldım(kargo ücreti de dahil).Bir gün içinde de elimde oldu.
    Sormak istediğim 1 -2 konu daha var. Bu uydu alıcısında HDMI ile bağlantı yapmak mümkün mü? Ayrıca S-video vb. tarzı da bağlantı yapılabildiğini yazmışlar.Scart bağlantısı ile bu diğer bağlantılar arasında ne gibi farklar var? Kaliteli Scart kablodan kastettiğiniz nedir? Scart kablo alırken neye dikkat etmem gerekir veya önereceğiniz belirli bir ürün var mı?
  • fiyatınız 190 ise siz 1. linkdekinden almışsınız,onda kargo dahildi, diğeri 140 TL kargo alıcıya ait idi, ben 140 TL likden, anlık indirimle 128TL. ye almıştım.Bu uydu alıcıları ile hdmi bağlantı yapamazsınız,diğerleri ile kafanızı karıştırmayın, iyi bir scart kablo yeterlidir,Hama, Monster gibi markaların altın kaplama modellerini veya daha uygun fiyatlı, kablosu mümkün olduğunca kalın olanlardan alabilirsin.
  • en fazla 150tl ye kadar maliyeti olan iyi sd görüntü kalitesine sahip receiver tavsiyeniz ne olurdu acaba
    elimde bi yumatu var 5 yıllık standart bi cihaz sanırım şu anda ne alsam bundan daha iyi bir görüntü kalitesine sahip olabilirim

biraz okudum araştırdım

NextStar YE-18000 Hdmı-CX

Goldmaster Hdmı Girişli SAT-85400

Sunny AT-14020 Fta Pvr+Usb Hdmı

veya mini cihazlardan

Goldmaster MICRO-10

yada sizin tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Merhaba Serkan Bey

http://forum.donanimhaber.com/m_44207869/mpage_2//tm.htm#53964456

Bu konuda da sormuştum cevap alamadım. Burdan soruyorum. Müsait olup da cevaplayabilirseniz müteşekkir olurum.

"Merhaba
    Yorumlarınızı okudum. Bir arkadasta sormuş bende soruyorum. Mevzu araba olsaydı bu isin bugatti veyronu hangi receiver olurdu? Lg lw650s 3d led tv de kullanacağım. 19500 un media playeri 3d oynatabiliyor mu? Bunun dısında bana onerebileceginiz cihaz var mı? Dts de benim için önemli. Kullanan arkadaslardan ve sizden yardım bekliyorum."

Cevabınızda nedenleri belirtebilirseniz memnun olurum. Bütçem receiver için 400 tl.

• SD Yayın için kanal geçişleri hızlı bir uydu alıcısına ihtiyacım var.Tavsiyeleriniz
  • slm dreambox 500s acık kodlu lınuxdur yazılımı ıstedıgınız forumda bulabılırsınız

pcdende ızlıyebılırsınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Merhaba Serkan Bey

http://forum.donanimhaber.com/m_44207869/mpage_2//tm.htm#53964456

Bu konuda da sormuştum cevap alamadım. Burdan soruyorum. Müsait olup da cevaplayabilirseniz müteşekkir olurum.

"Merhaba
    Yorumlarınızı okudum. Bir arkadasta sormuş bende soruyorum. Mevzu araba olsaydı bu isin bugatti veyronu hangi receiver olurdu? Lg lw650s 3d led tv de kullanacağım. 19500 un media playeri 3d oynatabiliyor mu? Bunun dısında bana onerebileceginiz cihaz var mı? Dts de benim için önemli. Kullanan arkadaslardan ve sizden yardım bekliyorum."

Cevabınızda nedenleri belirtebilirseniz memnun olurum. Bütçem receiver için 400 tl.

Arkadaslar dm800hd se dts sesi Tv'den alabilmemizi sağlıyor mu? 1080p film izleyebilirmiyiz? Bluray.iso oynatabiliyor mu? 3d destegi mevcut mu?
    NeXT 19500 HD de 128 mb ddr ve 1080p dm800hdse de 64 mb Flash 1080i durumu var. Buna göre hangisi daha iyidir?
    Beni çok ugrastirmayacak ama görüntü kalitesi de iyi olacak server kullanımı memnun edecek cihaz hangisidir acaba? Bütçem 400 tl tas çatlasın 500 tl. Cihaz önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar, sevgiler.

Selamlar Serkan Bey,

Ben de "problemsiz" (sIk sIk cokmeyen, ugrastirmayan) bir HD uydu alicisi istiyorum.

Istedigim ozellikler:

1) Kanal gecis hizi 1 saniyeyi gecmesin
    2) HDMI cikisi olsun
    3) Kayit ozelligi olsun. (Bir kanali izlerken ayni uydudan baska bir kanali kaydedebilme, veya cihazi acik birakinca belli bir saatte kayit islemine baslayabilme)
    4) Server olayinda performansi iyi olsun
    5) Pioneer VSX-520 audio / video receiver ile kullanacagim icin codec cozmeden direkt olarak Pioneer'a ses ve goruntu iletebilsin
    6) ilk acilisi cok uzun surmesin (10-15 saniyeyi gecmesin)

Fiyat olarak esnegim ama bu ozellikleri karsilayan birkac cihaz varsa uygun fiyatlisini tercih ederim.

650-700 tl'ye kadar cikabilirim

• slm atlanta hdbox tam ıstedıgınız gb

hdmi
    kanal gecıslerı 1 sn altı
    usb kayıt ts formatı kayıt ederken aynı tpdekı kanalı izlersiniz
    cccam stabıl calısır
    yuv çıkısı vardır

7/24 teknık destek verıyoruz
  • Bana mutfakta 37 ekran tv de kullanmak için uydu receiver lazım nasıl birşey tavsiye edersiniz?
    HD falan olmasına gerek yok mutfakta kullanılacak sonuçta, bir de 37 ekran için mini uydu alıcısı mı alallım yoksa normal uydu alıcısı mı daha kullanışlı olur ?
    Tavsiyede bulunacak herkese şimdiden teşekkürler.

bu ürün nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

slm atlanta hdbox tam ıstedıgınız gb

hdmi
    cccam stabıl calısır
    yuv çıkısı vardır

SD yayin kalitesi vasat deniyor bu cihaz icin?

Dogru mudur? Dreambox 800 hd se ve NEXT 19500 ile arasinda goruntu kalitesi olarak cok fark var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEARTBREAKER123

quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

slm atlanta hdbox tam ıstedıgınız gb

hdmi
    cccam stabıl calısır
    yuv çıkısı vardır

SD yayin kalitesi vasat deniyor bu cihaz icin?

Dogru mudur? Dreambox 800 hd se ve NEXT 19500 ile arasinda goruntu kalitesi olarak cok fark var midir?

sd kötü yazan cihazı alıp kullanmışmı? çok sattıgımız cihaz öyle bir şikayetle karşılaşmadım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.