Şimdi Ara

uydu alıcısı tavsiyesi max 250 tl ye kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jazzblues

serkan bey bu mudur pekihttp://www.karabalikelektronik.com/?urun-531-YUMATU-HD.html

Malesef bu link'teki üründe değil.

Bu STi 7101 işlemcili olanın sıfırı kalmadı zaten...

Türkiye'de hatırladığım kadarıyla bu STi 7101 işlemcili cihazlar;

Yumatu full HD (STi 7101 işlemcili) ve Baff 1000 HD markaları ile satılmıştı.
  • @sekangüzel hocam

Bu sti7101 işlemcili cihazları bulmak şu an kolay değil. Bende bir hayli araştırdım ama 2.elini bulamadım. Sizden ricam:
    şuan da CI girişli (d-smart için) ve paylaşım için f/p oranı en uygun HD cihaz (300 TL civarında) önerebilir misiniz?

(500 TL'ye kadar çıkabilseydim Gigablue HD800 solo alacaktım)

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraama

@sekangüzel hocam

Bu sti7101 işlemcili cihazları bulmak şu an kolay değil. Bende bir hayli araştırdım ama 2.elini bulamadım. Sizden ricam:
    şuan da CI girişli (d-smart için) ve paylaşım için f/p oranı en uygun HD cihaz (300 TL civarında) önerebilir misiniz?

(500 TL'ye kadar çıkabilseydim Gigablue HD800 solo alacaktım)

Teşekkürler...

Selamlar,

Birde Goldmaster'in 1010/3030 HD modelleri var. ST40 çipsetli... Bu cihazlarında sıfırı
    kalmadı diye biliyorum. Belki bir yerlerde web satışı yapan vardır hala... Bu cihazın SD/HD
    performansı iyidir. Şifre gibi uygulamalar için desteği yoktur. Modül yuvası vardır. İkinci
    eline 200 TL'nin üzerinde ödeme yapmayınız.

Yurtdışından getirtebilirseniz, Opticum 9600HD Prima modeli var. 120 - 130 euro fiyatla
    satılmakta... Fiyat/performans oranı çok çok yüksektir. Dreambox'lar kadar olmasa da, her
    türlü uygulamaya büyük esneklik göstermektedir.

Kolay gelsin.

• Sayın @serkangüzel

İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Kolay gelsin.
  • goldmaster 1010 mediamarkta var
  • serkan bey iki sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim bu opticum 9600 primayı dediğiniz fiyatlara yurtdışından buldum bu fiyatlara ek olarak ne kadar gümrük vs artı masrafı oluyor biliyormusunuz, birde sunny nin at 14100 14200 ve 14300 modellerinin işlemci ve flash bellekleriyle ilgili bilgi almak iin sunny e mail atmıştım cevabı gelmiş ürünlerimiz sti7111 işlemci ve 32 mgb flash belleği var diye cevap vermişler tavsiye edermisiniz
  • quote:

serkan bey iki sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim bu opticum 9600 primayı dediğiniz fiyatlara yurtdışından buldum bu fiyatlara ek olarak ne kadar gümrük vs artı masrafı oluyor biliyormusunuz, birde sunny nin at 14100 14200 ve 14300 modellerinin işlemci ve flash bellekleriyle ilgili bilgi almak iin sunny e mail atmıştım cevabı gelmiş ürünlerimiz sti7111 işlemci ve 32 mgb flash belleği var diye cevap vermişler tavsiye edermisiniz

Selamlar,

150 euro'nun altında olduğu için gümrük muafiyeti vardır. Ancak gümrükte uydu cihazı
    olduğu anlaşılırsa, TRT bandrolü alınıyor. Tek kanallı için 30 euro, çok kanallı için 70 euro...

Hoş uydu cihazı için tek kanallı ne demektir? Çok kanallı ne demektir? hala anlayabilmiş
    değilim !!!

Mal gümrükte bandrol işlemi için takılırsa, gümrük memurunu cihazın tek kanallı olduğu
    doğrultusunda ikna edilebilir. Çünkü sonuçta cihaz tek tuner'lidir.

SUNNY 14100, 14200, 14300 serisine gelince;

ALI 3602 b serisi çipset'li olduğunu biliyorum.(Botech 2010'da bulunan Mstar işlemci'de
    olabilir. Zira tam tespit edememiştim.) Bu konu forumda daha önce de tartışılmıştı
    ve tespitlerimiz bu doğrultuda idi... Ayrıca bu cihazlarda flash bellek kapasitesinin 32 MB.
    olması imkansız ! Çünkü cihaza yüklenen yazılımlara ait dosya boyutu çok küçük... Kısaca
    size verilen bilgilerde yanlışlık olmalı.

İlaveten, kendi web sitesinde bile flash bellek kapasitesinin 16 MB. olduğu ilan edilmiş.
    http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14100-UYDU-ALICI.html
    http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14200-UYDU-ALICI.html
    http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14300HDPVR-FULL-HD-UYDU-ALICI.html

Herneyse... Bu seriye ait donanım ve kapasif değerleri yeniden tetkik edeyim. Sonucu
    bildiririm. Biraz zaman alır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Ağustos 2011; 13:01:42 >

• www.satboerse.de adresinde var opticum ve bir dünya marka uydu alıcı
  • quote:

www.satboerse.de adresinde var opticum ve bir dünya marka uydu alıcı

link açılmıyor, yine de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürgenli -- 8 Ağustos 2011; 13:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

tekrar bakarmısın

https://www.satboerse24.de

http://www.hm-sat-shop.de/

OK! Linkler çalışıyor.

Teşekkürler, kolay gelsin
  • quote:

Selamlar,

Atlanta HD box fiyat aralığında daha başarılı olanı, Klon Dreambox 800HD cihaz ve aynı
    tabandan gelen cihazlardır.

Dreambox 800HD ile aynı tabandan gelen farklı markalar;

INPAX 8100HD

Atlanta 800HD

Benjamin 800HD

cihazlardır.

Atlanta HDBOX'a gelince; çipseti NEC marka olup, SD performansı oldukça vasattır. Her ne
    kadar cihaz yazılımında sharpness (keskinlik) oranının azlığına işaret edilse de, temelde
    NEC çipset'in SD yayını iyi kalitede scaling (ölçekleme) edememesi nedeniyle, SD
    görüntüde vasat kalmaktadır. İlaveten kullanılan yazılıma göre, cihaz SD görüntülerde
    titreme yapabilmektedir. (Rahatsız edici düzeyde değil.)

Kolay gelsin.

INPAX 8100HD Atlanta 800HD Benjamin 800HD ve klon dreambox 800hd lerin bahsettiğiniz çipseti barındırıp barındırmadığına nasıl emin olabiliriz. internette farklı çipsetli klonlar var gibi sanki...

SD yayını güzel gösterecek bu fiyat seviyesinde alternatiflerimiz sadece bunlar sanırım ve bu yüzden bu alternatiflerden emin olmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begumde -- 8 Ağustos 2011; 21:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: begumde

Selamlar,

Atlanta HD box fiyat aralığında daha başarılı olanı, Klon Dreambox 800HD cihaz ve aynı

INPAX 8100HD

Atlanta 800HD

Benjamin 800HD

cihazlardır.

Atlanta HDBOX'a gelince; çipseti NEC marka olup, SD performansı oldukça vasattır. Her ne
    kadar cihaz yazılımında sharpness (keskinlik) oranının azlığına işaret edilse de, temelde
    NEC çipset'in SD yayını iyi kalitede scaling (ölçekleme) edememesi nedeniyle, SD
    görüntüde vasat kalmaktadır. İlaveten kullanılan yazılıma göre, cihaz SD görüntülerde

Kolay gelsin.

quote:

INPAX 8100HD Atlanta 800HD Benjamin 800HD ve klon dreambox 800hd lerin bahsettiğiniz çipseti barındırıp barındırmadığına nasıl emin olabiliriz. internette farklı çipsetli klonlar var gibi sanki...

SD yayını güzel gösterecek bu fiyat seviyesinde alternatiflerimiz sadece bunlar sanırım ve bu yüzden bu alternatiflerden emin olmak istiyorum...

Benjamin 800 hd tamamen farklı bir cihaz , teknik ekibiyle görüştüm detaylı bilgi aldım. Diğerleri aynı aletler diye biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 8 Ağustos 2011; 21:58:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

Orijinalden alıntı: begumde

Selamlar,

INPAX 8100HD

Atlanta 800HD

Benjamin 800HD

cihazlardır.

Kolay gelsin.

quote:

Benjamin 800 hd tamamen farklı bir cihaz , teknik ekibiyle görüştüm detaylı bilgi aldım. Diğerleri aynı aletler diye biliyorum .
    quote:

sonuç olarak SD yayınların güzel olması için hangi cihazı almalıyız?

piksel piksel görünen SD yayınlardan bıktık..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Yurtdışından getirtebilirseniz, Opticum 9600HD Prima modeli var. 120 - 130 euro fiyatla
    satılmakta... Fiyat/performans oranı çok çok yüksektir. Dreambox'lar kadar olmasa da, her

Kolay gelsin.

sn @begumde
    yukarıdaki alıntıda bahsedilen cihazı temin edebilirseniz sd ve hd yayınları mükemmel denilebilir.Yalnız bu cihazla ilgili önemli bir sorun Türkiyede satılmamaktadır yurtdışından getirtebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Kolay gelsin.

sn @begumde
    yukarıdaki alıntıda bahsedilen cihazı temin edebilirseniz sd ve hd yayınları mükemmel denilebilir.Yalnız bu cihazla ilgili önemli bir sorun Türkiyede satılmamaktadır yurtdışından getirtebilirsiniz.

yurtdışından hangi sitelerden alıyorsunuz. ebay de var mıdır? onun dışında almak zor olur benim için. yurt içinde satılan bir marka model var mıdır

• https://www.satboerse24.de

bu linklere bak.ebay için birşey diyemeyeceğim.Yalnız almanyada olan bir tanıdığın varsa en güzeli ona getirtebilirsin.
  • quote:

https://www.satboerse24.de

bu linklere bak.ebay için birşey diyemeyeceğim.Yalnız almanyada olan bir tanıdığın varsa en güzeli ona getirtebilirsin.

bu linklerden almam zor. gümrük vergisi vs... almanyada da tanıdığım yok..

yine ülke içi alternatiflere döneceğim mecburen.

ülkede satılan en iyi SD kalitesi hangi cihazda arkadaşlar? son noktayı koyalım bu konuda

• Ülkemizde satılanlardan bahsettiğim ürün kadar kaliteli bir görüntü alamazsın.Yukarıda Serkan Bey Yumatu full HD (STi 7101 çipsetli) var demiş ama sıfırını bulabilirmisn bilmem.Goldmaster 1010 hd var o da Opticum kadar kaliteli görüntüye sahip yalnız onun dezavantajı mı bilmem biss ve emu olmaması yalnız beliteyim modül girişi mevcut.Yalnız sd görüntüsü iyi olsun dersen eski ibm işlemcili goldmasterlara bak derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.