Arkadaşlar merhaba, Aşağıda amatör şemayla göstermeye çalıştım sorunumu. -Üst komşu taşındığı için "Avrupa yönüne bakan çanak" boşta kaldı. Ben de bu çanağı halihazırda kullandığım Reciver'lara dahil etmek istiyorum. Yani; -2 Adet Kullandığım Uydu Var(Turksat); -Bu 2 uyduya "Avrupa'yı nasıl dahil edebilirim. (Hotbird,Sirius gibi kanalları) Yardımlarınız için Teşekkürler.
Diseqc ile birleştirebilirsin.
Diseqc şöle bişey fiyatıda 10 ile 20 tl arasında degişiyir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 22 Aralık 2016; 18:03:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: İbrikçi
Diseqc şöle bişey fiyatıda 10 ile 20 tl arasında degişiyir
Mesela burda 4 LMB girişi, 1 Receiver çıkışı var. Benim ise 2 Receiverim var onu nasıl yaparız ?
quote:
Orijinalden alıntı: bozgunask
Arkadaşlar merhaba, Aşağıda amatör şemayla göstermeye çalıştım sorunumu. -Üst komşu taşındığı için "Avrupa yönüne bakan çanak" boşta kaldı. Ben de bu çanağı halihazırda kullandığım Reciver'lara dahil etmek istiyorum. Yani; -2 Adet Kullandığım Uydu Var(Turksat); -Bu 2 uyduya "Avrupa'yı nasıl dahil edebilirim. (Hotbird,Sirius gibi kanalları) Yardımlarınız için Teşekkürler.
avrupaya 2 li lnb, 2 adet diseg turksata alirsaniz avrupadana 2 kablo her kablo turksatta bagladiginiz 1inci diseg ile turksat ile 2 diseg avrupa kablo arti sonra tek cikis reveceri digerinide ayni sekilde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 22 Aralık 2016; 19:12:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
çanakların bulunduğu çatıda diseq kullan
tek kablo tek diseq ile aynı anda 2 recevierda kullanamazsın. sorun yaşarsın yani.
cccam ihtiyaç olursa bana yaz :D şu free serverlar yüzünden battık zaten :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme