Arkadaşlar bu işlem cok basit.Lütfen sag da sol da ücret karsılıgı bu işlemi yaptırmayın.Bazı uyanık geçinenlere rant kapısı acmayın.Burada işin puf noktası tam kanal listesi için öncelikle eski turksat uydusun cihazınızdan tamamen silin ve yeni uydu ekleyerek turksat 3a adını verin.Ve gecerli olan 12731-3333 frakansını dikey olarak girin ve sebeke aramayı acık konuma getirin ve taratın..hepsi bu.....ayarlamayanlara kolay gelsin..........
Teşekkürler, para vermeden önce denemeye değer..
şebeke arama seçeneği yoksa ?
Otomatik tarama çok fazla işe yaramıyor cihazın ve tesisatın yeni olma durumuna göre 30 - 40 ad falan kanal buluyor
Hepsini ben tek tek girdim ve oldu
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
cihaz ne marka?
arkadaşlar benim cihaz next ye 7500 nasıl güncelliyoruz bu progları yada elle nasıl giriyoruz bilen war mı?
quote:
Orjinalden alıntı: murat6606
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
cihaz ne marka?
next te.Taramayı açık yada Network On yapıp taratmaya başlayın.
quote:
Orjinalden alıntı: e.m.y
arkadaşlar benim cihaz next ye 7500 nasıl güncelliyoruz bu progları yada elle nasıl giriyoruz bilen war mı?
eski turksat 1c ile aynı yörüngede olduğu için ekstra bişey yapmanıza gerek yok.. listenizdeki kanalları silip turksat 1c uydusundan tarama yapar gibi 12731 v 3333 frekansı üstünde network açık yapıp taratın Turksat 3A daki kanalların tümünü ekleyecektir cihazınıza..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme