barabum su internet olayını anlatırmısın senin hesabına gore uydu internet kotasız 256 dan daha ucuza geliyor yılda 80 euro +ayda 30ytl(kotalı 512) nerden üye olunuyor(hangi sirket) ve istediğimizi download edebiliyormuyuz, yoksa sadece millet ne indiriyorsa onu mu?
gecen sene bı dergıde okumustum ve uydudan dırek ınternete baglana bılınıyo fakat yasal olmadıgını bılıyorum denemeye cesaret edemedım fakat yınede programlamları almıstım :) bıde su yılda 8o euro ya gelınce kulladıgın programlarda lısanslı olması gerekıyo
quote:
Orjinalden alıntı: caglar_sss
barabum su internet olayını anlatırmısın senin hesabına gore uydu internet kotasız 256 dan daha ucuza geliyor yılda 80 euro +ayda 30ytl(kotalı 512) nerden üye olunuyor(hangi sirket) ve istediğimizi download edebiliyormuyuz, yoksa sadece millet ne indiriyorsa onu mu?
Dostum üyelik alıyosun yıllık belli bi ücret ödüyorsun ve uydu internet olarak kullanıyosn ama paralı olduğu için pek tercih edilmiyor herkes bedava offline download peşinde
downlandı bende yapım barı bende yenı aldım bı bakım saolun
Yap bakalım sonra 2 saat dosya ayıklarsın artık
Arkadaşlar uydu ile internete bağlanmam lazım TAşınıcağımız yerde Adsl yok Düz telefon hattı var Uydu dan internete mecburum ne yapmam lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
Arkadaşlar uydu ile internete bağlanmam lazım TAşınıcağımız yerde Adsl yok Düz telefon hattı var Uydu dan internete mecburum ne yapmam lazım?
Ayrıca, imzamdaki üst linkin konusunda resimli anlatımı mevcut...
İmzamda bulunan diğer konulara da göz gezdirmeni tavsiye ederim. Böylece, aradığınız bilgilere daha kolay ulaşabilir; sorularınızla ve önerilerinizle, konulara zenginlik katabilirsiniz
uydu üzerinden download hizmeti veren firmalaqr var..bu firmalar belirili bir ücret karşılığı download hizmeti veriyorlar.ancak kotalı verilen bu hizmetin size verdiği indirme limitleri oldukça düşük(aylık 1gb).. ancak bu hizmetten ücretsiz faydalanmak mümkün..skynet,progfilegraber,skygraber ve manna gibi programlar uydudan yapılan veri akışlarını takip edip bu verilerin eşzaman lı olarak sizin bilgisayarınıza inmesini sağlıyor..yani olay ücretli üyelik alan kullanıcıların yaptığı downloadların sizin bilgisayarınıza aynı zamanda inmesi.. skynet ve progfile graber kullanımı kolay ve küçük downloadları yakalamak için uygun programlar..bunlarla sayısız mp3,resim,0-100mb arası programlar ve filmler yakalayabilirsiniz. manna ve skygraber programları da genelde büyük boyutlu downloadları yakalamak için uygun programlar..genelde oyunlar ve filmler bu programlarla indirilebilmekte..eskide çok keyif verici bir işti..günde arkadaşın dediği gibi 70gb veri yakalayabiliyordunuz..inen dvd,divx ve oyunların haddi hesabı yoktu..ancak artık eskisi kadar cok dosya yakalanamyor..ben şuanda uğraşamıyorum ama hala güncel oyun ve filmler bu yöntemle download edilmekte
Çift yönlü uydu internet alsak yurtdışından ucuza gelirmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
Çift yönlü uydu internet alsak yurtdışından ucuza gelirmi ?
herhalde gelmez...tam hatırlamıyorum ama türkey forum da bu konu uzunca bi işlenmişti...öyle pek ucuza gelmiyordu uydu internet...ama adslnin olmadığı yerde iyi olabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme