Şimdi Ara

Uydu Hakkında Ders Verilecektir..Tarih 27 ARALIK 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 27 Aralık 2004 Tarihinden Uydu VE Receiver Hakkında Dersler Verilecektir.İlgilenen Arkadaşlar Beliritilen Tarih Saat burda Bulunması Rica Olur..

27 Aralık 2004 Saat: 11 oo da Burda Yapılacaktır..Duyrulur.

• ss2ler bu bılgılendırmeye dahıl edılecek mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elder.F7

ss2ler bu bılgılendırmeye dahıl edılecek mı
    çok iyi olur valla insan bilgilerini her zaman paylaşmalı ve yeni bilgileri almalıdır çok iyi düşünmüşsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMax84

çok iyi olur valla insan bilgilerini her zaman paylaşmalı ve yeni bilgileri almalıdır çok iyi düşünmüşsünüz

Alıntıları Göster
    yalnız saat biraz erken değil mi şunu akşama doğru yapsak da işten gelince ilgilenebilsek olur mu

• quote:

yalnız saat biraz erken değil mi şunu akşama doğru yapsak da işten gelince ilgilenebilsek olur mu

Alıntıları Göster
    ben öğretmenlik yapabilirim hatta msnde konuşabiliriz ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mega44

ben öğretmenlik yapabilirim hatta msnde konuşabiliriz ne dersiniz

Alıntıları Göster
    bence çok iyi olur mega44 bunu uygulamaya geçirelim benim msn adresim madmax8403@hotmail.com beni derslere kabul edersen sevinirim cevabını bekliyorum

• quote:

bence çok iyi olur mega44 bunu uygulamaya geçirelim benim msn adresim madmax8403@hotmail.com beni derslere kabul edersen sevinirim cevabını bekliyorum

Alıntıları Göster
    birde saat kaç gibi olacak bu dersler malum iş güç çok erken saatte olmasa olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birde saat kaç gibi olacak bu dersler malum iş güç çok erken saatte olmasa olur mu?

Alıntıları Göster
    slm millet.bu ders olayı hoşuma gitti ama arkadaşlarında dediği gibi saat erken değilmi o saatte işte olucaz akşam olsa çok ii olur ayrıca 27 si p.tesi malum.herkes faydalansın yani bu dersten
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_L_O

slm millet.bu ders olayı hoşuma gitti ama arkadaşlarında dediği gibi saat erken değilmi o saatte işte olucaz akşam olsa çok ii olur ayrıca 27 si p.tesi malum.herkes faydalansın yani bu dersten

Alıntıları Göster
    saat akşam 8 - 9 gibi yapsak olmaz mı mega44 vetekno252000
  • quote:

saat akşam 8 - 9 gibi yapsak olmaz mı mega44 vetekno252000

Alıntıları Göster
    hocam olur ok ben o saatte msnde olacam her ilgilnene arkadaşlar sofiugur@hotmail.com pazartesi saat 8,00 da olsunlar bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno252000

hocam olur ok ben o saatte msnde olacam her ilgilnene arkadaşlar sofiugur@hotmail.com pazartesi saat 8,00 da olsunlar bekliyorum...

Alıntıları Göster
    simdi kimler örtmen olacak bende bilgi istiyorum pazartesi 3-4-5-6-7-8-11 hangi saaat olursa bilgi lazım bilgi. Bekliyorum. Ul ehaftasonu sınav var ben uydu diyom yaw neyse görüşürüz. SAolun bu olay için iyi düşünülmüş.... msn= oncu_@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 24 Aralık 2004, 21:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obediah

simdi kimler örtmen olacak bende bilgi istiyorum pazartesi 3-4-5-6-7-8-11 hangi saaat olursa bilgi lazım bilgi. Bekliyorum. Ul ehaftasonu sınav var ben uydu diyom yaw neyse görüşürüz. SAolun bu olay için iyi düşünülmüş.... msn= oncu_@hotmail.com

Alıntıları Göster
    ewet bu arada ss2 bu olaya dahil mi bana ss2 lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obediah

ewet bu arada ss2 bu olaya dahil mi bana ss2 lazım?

Alıntıları Göster
    bira z geç yapında bizde öğrenelim ,(okula gidiyoruz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: korncu21

bira z geç yapında bizde öğrenelim ,(okula gidiyoruz )

Alıntıları Göster
    nası olcak bu ders? hoca aranıyosa elimden geleni yapayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel1

nası olcak bu ders? hoca aranıyosa elimden geleni yapayım...

Alıntıları Göster
    beyler benşi o saatde bulamazsınız :-)

sabah 9 akşam 6 arası netteyim genelde isteyen eklesin msn imide vereyim

mega44@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega44

beyler benşi o saatde bulamazsınız :-)

sabah 9 akşam 6 arası netteyim genelde isteyen eklesin msn imide vereyim

mega44@gmail.com

Alıntıları Göster
    arkadaşlar faydanalacak sizler biz zorla ders vermiyor ilgilenen arkadaşlar gelirler dinlerler fikirlerini sunarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno252000

arkadaşlar faydanalacak sizler biz zorla ders vermiyor ilgilenen arkadaşlar gelirler dinlerler fikirlerini sunarlar...

Alıntıları Göster
    tekno ilgin için saol ben mutlak katılıcam pazartesi saat 8 de msn deyim benim msn madmax8403@hotmail.com bilgine sunarım
  • quote:

tekno ilgin için saol ben mutlak katılıcam pazartesi saat 8 de msn deyim benim msn madmax8403@hotmail.com bilgine sunarım

Alıntıları Göster
    27 Aralıkta verilecek dwers verildi mi..? onla ilgili hiç topic görmedim de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1905

27 Aralıkta verilecek dwers verildi mi..? onla ilgili hiç topic görmedim de..

Alıntıları Göster
    valla ben bekliyorum ders verilecek diye ama daha kimseye ulaşamadım
  • quote:

valla ben bekliyorum ders verilecek diye ama daha kimseye ulaşamadım

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bana cine 5 in şifresi lazım bide riciverden şifreyi manuel olarak nasıl girerim.. şimdiden teşekkürler...
    riciverın markası (pilot)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.