Bildirim
Uydu Hakkında Ders Verilecektir..Tarih 27 ARALIK 2004
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ss2ler bu bılgılendırmeye dahıl edılecek mı -
çok iyi olur valla insan bilgilerini her zaman paylaşmalı ve yeni bilgileri almalıdır çok iyi düşünmüşsünüzquote:
Orijinalden alıntı: elder.F7
ss2ler bu bılgılendırmeye dahıl edılecek mı
-
yalnız saat biraz erken değil mi şunu akşama doğru yapsak da işten gelince ilgilenebilsek olur muquote:
Orijinalden alıntı: MadMax84
çok iyi olur valla insan bilgilerini her zaman paylaşmalı ve yeni bilgileri almalıdır çok iyi düşünmüşsünüz
Alıntıları Göster
-
ben öğretmenlik yapabilirim hatta msnde konuşabiliriz ne dersinizquote:
yalnız saat biraz erken değil mi şunu akşama doğru yapsak da işten gelince ilgilenebilsek olur mu
Alıntıları Göster
-
bence çok iyi olur mega44 bunu uygulamaya geçirelim benim msn adresim madmax8403@hotmail.com beni derslere kabul edersen sevinirim cevabını bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: mega44
ben öğretmenlik yapabilirim hatta msnde konuşabiliriz ne dersiniz
Alıntıları Göster
-
birde saat kaç gibi olacak bu dersler malum iş güç çok erken saatte olmasa olur mu?quote:
bence çok iyi olur mega44 bunu uygulamaya geçirelim benim msn adresim madmax8403@hotmail.com beni derslere kabul edersen sevinirim cevabını bekliyorum
Alıntıları Göster -
slm millet.bu ders olayı hoşuma gitti ama arkadaşlarında dediği gibi saat erken değilmi o saatte işte olucaz akşam olsa çok ii olur ayrıca 27 si p.tesi malum.herkes faydalansın yani bu derstenquote:
birde saat kaç gibi olacak bu dersler malum iş güç çok erken saatte olmasa olur mu?
Alıntıları Göster -
saat akşam 8 - 9 gibi yapsak olmaz mı mega44 vetekno252000quote:
Orijinalden alıntı: S_O_L_O
slm millet.bu ders olayı hoşuma gitti ama arkadaşlarında dediği gibi saat erken değilmi o saatte işte olucaz akşam olsa çok ii olur ayrıca 27 si p.tesi malum.herkes faydalansın yani bu dersten
Alıntıları Göster -
hocam olur ok ben o saatte msnde olacam her ilgilnene arkadaşlar sofiugur@hotmail.com pazartesi saat 8,00 da olsunlar bekliyorum...quote:
saat akşam 8 - 9 gibi yapsak olmaz mı mega44 vetekno252000
Alıntıları Göster -
simdi kimler örtmen olacak bende bilgi istiyorum pazartesi 3-4-5-6-7-8-11 hangi saaat olursa bilgi lazım bilgi. Bekliyorum. Ul ehaftasonu sınav var ben uydu diyom yaw neyse görüşürüz. SAolun bu olay için iyi düşünülmüş.... msn= oncu_@hotmail.comquote:
Orijinalden alıntı: Tekno252000
hocam olur ok ben o saatte msnde olacam her ilgilnene arkadaşlar sofiugur@hotmail.com pazartesi saat 8,00 da olsunlar bekliyorum...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obediah -- 24 Aralık 2004, 21:47:16 >
-
ewet bu arada ss2 bu olaya dahil mi bana ss2 lazım?quote:
Orijinalden alıntı: obediah
simdi kimler örtmen olacak bende bilgi istiyorum pazartesi 3-4-5-6-7-8-11 hangi saaat olursa bilgi lazım bilgi. Bekliyorum. Ul ehaftasonu sınav var ben uydu diyom yaw neyse görüşürüz. SAolun bu olay için iyi düşünülmüş.... msn= oncu_@hotmail.com
Alıntıları Göster -
bira z geç yapında bizde öğrenelim ,(okula gidiyoruz )quote:
Orijinalden alıntı: obediah
ewet bu arada ss2 bu olaya dahil mi bana ss2 lazım?
Alıntıları Göster -
nası olcak bu ders? hoca aranıyosa elimden geleni yapayım...quote:
Orijinalden alıntı: korncu21
bira z geç yapında bizde öğrenelim ,(okula gidiyoruz )
Alıntıları Göster -
beyler benşi o saatde bulamazsınız :-)quote:
Orijinalden alıntı: angel1
nası olcak bu ders? hoca aranıyosa elimden geleni yapayım...
Alıntıları Göster
sabah 9 akşam 6 arası netteyim genelde isteyen eklesin msn imide vereyim
mega44@gmail.com -
arkadaşlar faydanalacak sizler biz zorla ders vermiyor ilgilenen arkadaşlar gelirler dinlerler fikirlerini sunarlar...quote:
Orijinalden alıntı: mega44
beyler benşi o saatde bulamazsınız :-)
sabah 9 akşam 6 arası netteyim genelde isteyen eklesin msn imide vereyim
mega44@gmail.com
Alıntıları Göster -
tekno ilgin için saol ben mutlak katılıcam pazartesi saat 8 de msn deyim benim msn madmax8403@hotmail.com bilgine sunarımquote:
Orijinalden alıntı: Tekno252000
arkadaşlar faydanalacak sizler biz zorla ders vermiyor ilgilenen arkadaşlar gelirler dinlerler fikirlerini sunarlar...
Alıntıları Göster -
27 Aralıkta verilecek dwers verildi mi..? onla ilgili hiç topic görmedim de..quote:
tekno ilgin için saol ben mutlak katılıcam pazartesi saat 8 de msn deyim benim msn madmax8403@hotmail.com bilgine sunarım
Alıntıları Göster -
valla ben bekliyorum ders verilecek diye ama daha kimseye ulaşamadımquote:
Orijinalden alıntı: gs1905
27 Aralıkta verilecek dwers verildi mi..? onla ilgili hiç topic görmedim de..
Alıntıları Göster -
selam arkadaşlar bana cine 5 in şifresi lazım bide riciverden şifreyi manuel olarak nasıl girerim.. şimdiden teşekkürler...quote:
valla ben bekliyorum ders verilecek diye ama daha kimseye ulaşamadım
Alıntıları Göster
riciverın markası (pilot)
Benzer içerikler
- tv fabrika ayarlarına döndüm kanallar gitti
- en iyi uydu kablosu
- kemal sunal filmleri hangi kanalda
- digitürk e52-32 hatası çözümü
- epg ne demek
- türksat frekans
- exxen de neler var
- netflix indirme sınırı
- digitürk kimin
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X