< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uydu interneti modem kurulumu
-
-
Yerel firmanızı arayıp (Türkiye'de yerel uydu hizmeti veren firmalar ne ara çoğaldı?) destek alın. Vermediğiniz sınırlı translate bilgi ile kimse size yardımcı olamaz.
-
Yardımcı olmak istiyorsanız ve konuya hakimseniz detaylarını sorabilirsiniz. Konuyu bilen, uzman bir kişinin de buraya gelip yardım isteyeceğini düşünmüyorum. Herkes bir sorun yaşadığında firmayı aramayı biliyor zaten. Bilinmeyen bir çözüm yolu sunduğunuz için teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGünah -- 19 Kasım 2024; 16:20:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcı olmak isterdim ama hiç bildiğim bir konu değil. Bu konuyu yarım saatte hizmet sağlayıcı ile çözmek yerine forumlarda dolaşmanız garip geldi bana.
-
Gece geç saatte yazdım. Bilen birisi varsa yardımcı olur diye siz de bir bilginiz yoksa konuya yazmayın o kıymetli vaktinizi daha iyi değerlendirmenizi öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kardeşim bir ara bende çanak anten üzerinden alt yapım olmadığı için net alıyordum.hatırladığım kadarıyla çanaktan gelen kablonun ucu lan portlarına takılıydı.adsl bilgileri yoktu.modemi köprü modeuna alıp o şekilde kullandığımı hatırlıyorum.yinede operatörünle görüş adsl kullanıcı adı verirlerse satandart modem kurulumu yaparsın.
https://teknodestek.com.tr/aztech-dsl600ew-modem-kurulumu-resimli-anlatim/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X