Şimdi Ara

Uydu interneti modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım yerde altyapı olmadığı için yerel bir firmadan uydu interneti bağlattım kurulum tamamlandı. Eve siyah bir kablo çektiler. Elektrik gidip geldiği için halihazırda kullandığım modemim yandı. Yeni modem aldım kurulumu için sizden yardım istiyorum. Siyah kablonun takıldığı beyaz bir aparat var. Oraya da internet kablosu takılı modemi kurarken bu kabloyu modemin lan kısmına takıp farklı bir kabloyu bilgisayara mı bağlamam gerekiyor yoksa wifi üzerinden mi kurulum yapmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yerel firmanızı arayıp (Türkiye'de yerel uydu hizmeti veren firmalar ne ara çoğaldı?) destek alın. Vermediğiniz sınırlı translate bilgi ile kimse size yardımcı olamaz.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Yardımcı olmak istiyorsanız ve konuya hakimseniz detaylarını sorabilirsiniz. Konuyu bilen, uzman bir kişinin de buraya gelip yardım isteyeceğini düşünmüyorum. Herkes bir sorun yaşadığında firmayı aramayı biliyor zaten. Bilinmeyen bir çözüm yolu sunduğunuz için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGünah -- 19 Kasım 2024; 16:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediGünah Y kullanıcısına yanıt

Yardımcı olmak isterdim ama hiç bildiğim bir konu değil. Bu konuyu yarım saatte hizmet sağlayıcı ile çözmek yerine forumlarda dolaşmanız garip geldi bana.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Gece geç saatte yazdım. Bilen birisi varsa yardımcı olur diye siz de bir bilginiz yoksa konuya yazmayın o kıymetli vaktinizi daha iyi değerlendirmenizi öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kardeşim bir ara bende çanak anten üzerinden alt yapım olmadığı için net alıyordum.hatırladığım kadarıyla çanaktan gelen kablonun ucu lan portlarına takılıydı.adsl bilgileri yoktu.modemi köprü modeuna alıp o şekilde kullandığımı hatırlıyorum.yinede operatörünle görüş adsl kullanıcı adı verirlerse satandart modem kurulumu yaparsın.

https://teknodestek.com.tr/aztech-dsl600ew-modem-kurulumu-resimli-anlatim/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET 3G modem yazılımı yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.