Şimdi Ara

UYDU-NET VS TÜRK.NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan internet sağlayıcısı olarak Vodofone-net kullanıyorum paketim ekosınırsız 60 GB kadar 16 mb sonra 3 mb düşüyor fiyatı 50 tl .Ama hiç menun değilim hızım maksimum 9-10 mb geliyor ve sürekli kesilmelerde cabası müşteri hismetlerini arayıp konuştuğumda biz yeterli hızı sağlıyoruz apartmanınz eski olduğundan tesisatınızda sıkıntı vardır diyip aradan sıyrılıyorlar.Ve sonunda vodofone-net ile taahütüm bitti..

Aklımda iki seçenek var : uydu-net ve türk.net

türk.net : 150 AKK 75 mb kadar hız kota bittikten sonra 25 mb kadar 60 tl tahüt yok.

uydu-net : akıllı sınırsız 00.00-19.00 arası 25 mb kadar 19.00-24.00 10 mb kadar 63 tl 2 yıl tahüt var.

türk.net daha mantıklı görünüyor ama tek sıkıntısı türk telekomun alt yapısını kullanıyor ve malum ev eski olduğundan gene aynı hız düşüslerini yaşamak istemediğimden uydu neti seçicem gibi.Ama uydu-nette 1 mayıstan sonra uyguladığı politika beni soğutuyor.

Siz olsanız hangi internet sağlayıcıyı seçerdiniz?(başka önerilerde olabilir )
    söyle maksimum 60 tl civerında olan fiyat performansta iyi problem yaratmayan internet sağlayıcı var mı?(150-200 gb aylık kullanım )

• Uydunet çöp artık.
  • Türknet derim deneyin memnun kalmazsanız hem ilk ay paranızı iade eder. Sonra da uydunete geçersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk-net vdsl de 75 mb kadar destek verebiliyoruz o bölgede dedi yanlız modem vdsl uygun olması gerekliymiş .

türknetin vdsl kullanan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.