Forumda TV Kartları ile ilgili çok bilgi var ama canak lnb vs ile ilgili bilgi çok az var. TV kartı seçimini yaptım. Evde salonda zaten bir receiver ve bir çift 90lık çanak mevcut. ben bu mevcut sisteme alacagım tv kartını baglamak istiyorum. Biraz araştırma yaptıktan sonra cift çıkışlı lnblerden almamın gerekli oldugunu ogrendim. Bu montaj işlemlerinden anlamadığım içinde en yakın uydu dukkanına gittim. olayı ordakilere anlattım. adamın bana dediği 2 tane çift lnb + kablo + işçilik 90ytl. bu fiyata biraz daha ekleme yapıp 2. bir tv kartı alabilirim. Acaba bu fiyat normalmi? bende 2 çeşit lnb var dedi birisi 35ytl diğeri 50 dedi. ne fark var dediğimdeyse sinyal değeri gibisinden birşey soyledi yani kalite farkı olurmuş goruntude acaba bu ne kadar doğrudur? bana çok fazla geldi bu fiyat ve bende kablosudur lnbsidir kendim alıp montajını adama bırakmaya karar verdim. bana orta seviye fiyatı 20-25 ytl civarı bir lnb onerebilirseniz ve izmirde nereden satın alacagımı soylerseniz cok sevinirim. birde DiseqC almam lazımmı? bu işide halledersem 2 günde uydu sistemime kavuşurum yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme