arkadaşlar merhaba televizyonumda herhangi bi uydu alıcı falan birşey bağlı degil saçma sapan bikaçtane cızırdayan kanal izleyebiliyorum sadece..yani kısaca o değerli bilgilerinize ihtiyacım var neyse evdeki odaların birisinde kablo tv birisinde ise karasal yayın varmış ev sahibimin taşınırken dedğine göre...ne istiyorsun nasıl birşey istiyorsun derseniz bikaç madde yapayım alta hemen
-nat geo adventure /cartoon network /nba tv / bikaçtanede hd kanal istiyorum gerisi pek önemli degil -ögrenci oldugum için toplu bi alım yapamam yani 300lira ver şunu al sonra 12ay kullan gibi..taksit yaptıracak kartımda yok.. -aylık fatura öderim gerekirse 20lirayı aşmayacak şekilde -paket kampanyalara girebilirim taahhütlü falan işlere yani -abonelik ücreti / açtırım ücreti / vırt zırt ücreti gibi şeyler minimumda olursa sevinirim... hepsi bu yani ucuz olsun bide istediğim 2-3 kanal olsun yeterli...
ben biraz araştırma yaptım ama pek bişey çıkartamadım...size sorayım dedim bide..almam gereken şeyleri madde madde yazarsanız pek bir makbule geçer
şimdiden teşekkür ettim hepinize iyi aksamlar
çıkmadı mı bi yardım edecek?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme