Arkadaşlar Allh nasip ederse 18 temmuzda evleneceğim. Yarın hiremco x3 turbo alıyorum. Uyduların biri turksat diğerinede çift lnb taktıracagım. Çift olana hotbird ve thor düşünüyorum. Sizce hangi yöne ayarlattırayım. Sirüs astra hangisi.... Belgesel spor falan istiyorum özelliklede. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
bahsettiğin modeli neden almak istiyorsun?özel bir nedeni mi var? üstteki konuya bakarsan ne dediğimi anlarsın.
Nedeni yok kardeşlim aam bugun gittim konustum satanlarla bana 2 ay kullan en ufak sorunda geri alacagım dedi. Oyüzden alacagım
quote:Orijinalden alıntı: crazy83 Nedeni yok kardeşlim aam bugun gittim konustum satanlarla bana 2 ay kullan en ufak sorunda geri alacagım dedi. Oyüzden alacagım tamam eğer o yönde bir garanti aldıysan ne mutlu sana mevcut konudan da haberin var zaten http://forum.donanimhaber.com/m_37167138/tm.htm
VAr kardeşim adam en ufak bi sorun çıkmaz dedi. Dediğim gibi 2 ay süre bile verdi, :) Buarada sordguumn konuda yardımcı olabilecekmısın
quote:Orijinalden alıntı: crazy83 VAr kardeşim adam en ufak bi sorun çıkmaz dedi. Dediğim gibi 2 ay süre bile verdi, :) Buarada sordguumn konuda yardımcı olabilecekmısın emu ile çözülebilen kanal sayısı yok denecek kadar az daha çok thor uydusunda mevcut şu an için ama tavsiye etmem artık devir cccamd newcamd devri,yani kart paylaşımı astra nın tr den alınabilen uydularında 5-6 tane ücretsiz hd yayın var,ayrıca almancan varsa kaliteli kanallar var tabi diğer arkadaşların daha güncel tavsiyeleri olabilir,yegane tavsiyem acele etme